[App] XBMC media center (πως να το σετάρετε)
Δημοσίευση 06/09/2013 - 02:10
Ad
Δημοσίευση 06/09/2013 - 08:41
BΑσικα κατεβασα το 1.0.2 αλλα δεν μπορω να το εγκαταστησω
Που κολλας φίλε μου; Σε πιο βήμα;
Δημοσίευση 06/09/2013 - 09:03
Που κολλας φίλε μου; Σε πιο βήμα;
καταρχην εχω ipad mini 6.1.2 jb
εκανα κανονικα την εγκατασταση με το respiratory 1.0.0, οταν παω στο addon ειναι κενος ο φακελοσ οποτε δεν μπορω να βρω το Hellenic TV, υπεθεσα οτι πρεπει να κατεβασω 1,0,2.zip το οποιο κ, το ανοιξα με ifiles το εκανα extract στο φακελο documents, ξαναπαω στο xbmc για να κανω Install apo zip αλλα δεν το βρισκει
Δημοσίευση 06/09/2013 - 09:12
καταρχην εχω ipad mini 6.1.2 jb
εκανα κανονικα την εγκατασταση με το respiratory 1.0.0, οταν παω στο addon ειναι κενος ο φακελοσ οποτε δεν μπορω να βρω το Hellenic TV, υπεθεσα οτι πρεπει να κατεβασω 1,0,2.zip το οποιο κ, το ανοιξα με ifiles το εκανα extract στο φακελο documents, ξαναπαω στο xbmc για να κανω Install apo zip αλλα δεν το βρισκει
Μερικές φορές το κάνει και σε μένα αυτό με τους κενους φακέλους! Αυτό που πρέπει να κανείς ειναι να κρατήσεις το φάκελο πατημενο για κάποια δευτερόλεπτα (ειναι σαν να κανείς δεξί κλικ σε pc) και από τις επιλογές που θα σου βγάλει επέλεξε refresh ή force refresh! Μετά αν μπεις μέσα θα δεις περιεχόμενο και θα μπορείς να εγκαταστάσεις το Hellenic TV!
Δοκίμασε το και πες μου την καλημέρα μου στο φόρουμ!
Δημοσίευση 07/09/2013 - 02:21
Μερικές φορές το κάνει και σε μένα αυτό με τους κενους φακέλους! Αυτό που πρέπει να κανείς ειναι να κρατήσεις το φάκελο πατημενο για κάποια δευτερόλεπτα (ειναι σαν να κανείς δεξί κλικ σε pc) και από τις επιλογές που θα σου βγάλει επέλεξε refresh ή force refresh! Μετά αν μπεις μέσα θα δεις περιεχόμενο και θα μπορείς να εγκαταστάσεις το Hellenic TV!
Δοκίμασε το και πες μου την καλημέρα μου στο φόρουμ!
Δυστυχως τιποτα
Δημοσίευση 07/09/2013 - 07:02
Δυστυχως τιποτα
Αυτό είναι το παλιό repo του lamda.Το νέο είναι το 1.0.2.
http://dl.dropbox.co...ambda-1.0.2.zip
Δημοσίευση 08/09/2013 - 00:07
To εχω ηδη κανει as add source alla tipotaΑυτό είναι το παλιό repo του lamda.Το νέο είναι το 1.0.2.
http://dl.dropbox.co...ambda-1.0.2.zip
Δημοσίευση 08/09/2013 - 16:11
To εχω ηδη κανει as add source alla tipota
τι εννοείς add source?Install from zip το έκανες;
Δημοσίευση 10/09/2013 - 11:13
Δημοσίευση 10/09/2013 - 11:38
ξέρω εγω αλλά δεν εχω το ipad μαζί μου, το απόγευμα που θα πάω σπίτι θα μπορέσω να σου πω. Φαντάζομαι για live streaming αγώνων αναφέρεσαι.
Δημοσίευση 10/09/2013 - 11:41
Δημοσίευση 10/09/2013 - 14:59
Για αγώνες ναι .ξέρω εγω αλλά δεν εχω το ipad μαζί μου, το απόγευμα που θα πάω σπίτι θα μπορέσω να σου πω. Φαντάζομαι για live streaming αγώνων αναφέρεσαι.
Δημοσίευση 11/09/2013 - 02:45
η) Αφού ολοκληρωθεί η εγκατάσταση θα επιστρέψετε στην προηγούμενη εικόνα όπου πρέπει να επιλέξετε το Get Add-ons όπως στην παρακάτω εικόνα.
θ) Εκεί θα βρείτε και το Add-on που μόλις εγκαταστήσαμε (Lambda). Πατήστε το και μεταφερθείτε στο Video Add-ons (υπάρχει και Music Add-onsπου περιέχει Ελληνικούς ραδιοφωνικούς σταθμούς) όπου μέσα θα πρέπει να δείτε τα Ελληνικά κανάλια. Το πιο σημαντικό είναι το Hellenic TV αν και μπορείτε να τα εγκαταστήσετε όλα. Πατώντας πάνω σε κάθε κανάλι εμφανίζεται ένα παράθυρο που πρέπει να επιλέξετε το Install για να ξεκινήσει η εγκατάστασή του.
Μεχρι εκει φτανω εγω παιδια.
Στο βημα Θ,παταω το ''lambda's XBMC Addons'' και μεσα ειναι αδειο,ουτε Video Add-ons ουτε τιποτα,υπαρχει κανα fix γι αυτο το προβλημα?
Το ιδιο σε pc οπως και σε κινητο android.
Ευχαριστω.
Δημοσίευση 11/09/2013 - 14:12
Όλα παίζουν κανονικά.. Κατέβασε το παραπάνω αρχείο του Lambda.
Αφού το κατεβάσεις, πας εφαρμογές, κάτω χαμηλά μετά στο "Λήψη Περισσότερων". Απο εκεί στις 2 πρώτες τελείες, ξανά τέρμα πάνω στις 2 τελείες.
Απο εκεί επιλέγεις το "Εγκατάσταση απο αρχείο zip" όπου και θα βρείς το αρχείο του Lambda. Επιλέγεις εγκατάσταση.
Αφού γίνει αυτό, πίσω στο "Λήψη Περισσότερων", στις 2 τελείες και μετά στο "Πρόσθετα βίντεο".
Απο εκεί θα βρείς και θα επιλέξεις αυτά που θες.
Δημοσίευση 11/09/2013 - 14:18
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 6
0 μέλη, 6 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες