Σ'ευχαριστω φιλε μου για την απάντηση. Η πρώτη αναβαθμιση εγινε OTA ενω το restore μεσω iTunes. Του έβαλα ομως πάλι το back up, δεν το έκανα set up as new.Την έκανα OTA την αναβάθμιση και δεν είχα κανένα προβλημα. Μήπως να την ξανά περάσεις μέσω iTunes? Αν το έχεις κάνει ήδη ετσι δεν μπορω παρά μόνο με restore και set up as new, σε δυο iPhone δε μου δημιούργησε θέμα.
Κυκλοφόρησε το iOS 6.1.4 για το iPhone 5
Από
sepsis
, 02/05/2013 19:12
47 μηνύματα σε αυτό το θέμα
Δημοσίευση 03/05/2013 - 23:19
Ad
Δημοσίευση 03/05/2013 - 23:26
Για να βεβαιώθείς ότι δεν ειναι hardware (που δεν πιστεύω ότι ειναι) πρέπει να το κανεις as new. Ειναι ιστορία και διαδικασία, το ξέρω και για αυτο το αφήνουμε ως εσχάτη λυση, αλλα δε βλέπω κάτι άλλο σαν λύση. Αν κάποιος άλλος εχει απάντηση, ας τη δώσει μήπως το γλιτωσεις.Σ'ευχαριστω φιλε μου για την απάντηση. Η πρώτη αναβαθμιση εγινε OTA ενω το restore μεσω iTunes. Του έβαλα ομως πάλι το back up, δεν το έκανα set up as new.
Δημοσίευση 03/05/2013 - 23:35
Θα το δοκιμάσω, και πάλι σ'ευχαριστω!Για να βεβαιώθείς ότι δεν ειναι hardware (που δεν πιστεύω ότι ειναι) πρέπει να το κανεις as new. Ειναι ιστορία και διαδικασία, το ξέρω και για αυτο το αφήνουμε ως εσχάτη λυση, αλλα δε βλέπω κάτι άλλο σαν λύση. Αν κάποιος άλλος εχει απάντηση, ας τη δώσει μήπως το γλιτωσεις.
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 4
0 μέλη, 4 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες