Παντως πιο συμφερουσα η προσφορα του Galaxy S3 στα 349 , δεν το συζηταμε , σε σχεση με το iPhone 4 . Ομως μονο που τα android κολλανε στο scrolling , παιρνουν ιους πολυ πιο ευκολα , βγαλε-βαλε rom ολη την ωρα , κανε format για να στρωσει και να μην κολλαει και αλλα πολλα θεωρω προχειροδουλεια το λογισμικο . Και για να φανει ωραιο το κινητο του βαζουν 4πυρηνους επερξεγαστες που ειναι πιο γρηγορα απο το iPhone 5 για 0.1 sec που βλεπω σε διαφορα βιντεακια αλλα το μονο που καταφερνουν ειναι να καταπινει την μπαταρια (αυτο δεν το λενε!) αλλα ειναι πιο γρηγορο εννοειται . Παιρνεις iPhone και ξενοιαζεις ενα restore 2 φορες το χρονο και εισαι GG !
To παιρνεις "iphone και ξενοιαζεις" που λες στο τελος μου αρεσει παρα πολυ. Προερχεται απο καποιον που εχει 1300 μηνυματα μονο στο iphonehellas.gr
Και το restore υπερβολή αν το έχεις για νορμαλ χρήση κ χωρίς jb.
Συμφωνω σε ολα.
Οτι ήταν το 2007 ακόμα καλύτερα τωρα μιας και οι ανταγωνιστές
ήρθαν-ξύπνησαν αργότερα και σήμερα προωθούν ως σούπερ ουαου
κινητο των 749 ευρω ενώ ποιοτικά ειναι πολυ πίσω απο το iPhone
και στην ουσία εδώ και 3 χρονια κάνει update λογισμικού μονο
και το προωθεί σαν high end...
Είμαι φαν της apple και αντικειμενικα τα samsung , αλλα και τα Sony
εχουν καλα και ωραία κινητα. Ομως πως να το κάνουμε..
Οποίος θέλει αξιοπιστία και χλιδή-ποιότητα περνει iPhone.
Oποιος δεν ξερει τιποτα απο κινητα και τεχνολογια παιρνει Iphone.
Aυτα περι χλιδης/ποιοτητας μην τα ξαναπεις σε παρακαλω. Ειναι λιγο αστεια.
Tι εκανε η Apple δηλαδη ολα αυτα τα χρονια;
Επιασα το Iphone στα χερια μου και αισθανθηκα χαζος που δεν μπορουσα να αλλαξω ringtone, που δεν μπορουσα να αλλαξω πληκτρολογιο, που επρεπε να το συνδεσω με το αθλιο itunes κλπ
Once upon a time το ios, το android εχει περασει ετη φωτος μπροστα, ισαξιο σε αξιοπιστια και 7000 features περισσοτερα
απο το εργοστασιο. Αν ασχοληθεις με custom, πας σε 500,000 features παραπανω και μπορει να χασεις σε αξιοπιστια.
Χλιδη ειναι τα Galaxy, το One, το Xperia Ζ και τα Nexus.
Ουσιαστικα το Restore το κανεις για τα updates οχι γιατι το "χρειαζεται" η συσκευη . Βλεπω παιρνουν πολλοι android γιατι ειναι πιο γρηγορα και οικονομικα(οχι ολα τα μοντελα) για να τους κανει την ζωη πολυ πιο δυσκολη με τα προβληματα που ειπα παραπανω . Οι υπολογιστες και τα κινητα δεν βγηκαν υποτιθεται για να μας κανουν την ζωη πιο ευκολη ? Αν ειναι να παρεις κατι που η υπαρξη του ειναι για να σε εξυπηρετει και στην πραγματικοτητα σε κουραζει και τα κανει χειροτερα γιατι να εχεις μια τετοια συσκευη και να την υποστηριζεις κιολας ?
Το iphone σου κανει τη ζωη πιο ευκολη;
Ποιος ξεκινησε τα παρακατω θεματα;
Lockinfo προβλημαRespring help!Εσυ φυσικα.
Χρονο να γινεις υπηρετης του Iphone και να το κανεις jailbreak εχεις, αλλα για το android οχι ε;
ΥΓ
Στο android ΔΕΝ χρειαζεται να ασχοληθεις με custom rom. Oυτε καν με root. Eνα σωστο launcher θελεις και disable τις bloat υπηρεσιες συστηματος.
Θελεις να μιλησουμε για μαμα iphone? Που δεν μπορεις ουτε χρωμα να αλλαξεις; Σαν το dumbphone του 2007 που ειχα, εκει τουλαχιστον εβαζα κατευθειαν το δικο μου ringtone
Τελευταία επεξεργασία από: gordito, 18/05/2013 - 05:16