Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

Stolen iPhone SOS

• Το θέμα είναι κλειδωμένο Το θέμα αυτό είναι κλειδωμένο
20 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#16   PoluxGreece

PoluxGreece

iPH Elite Poster

• 3.100 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 7 Plus
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 11/12/2009 - 14:08

Ναι, γιατί η Vodafone όταν σου πουλάει ένα κιν. ξέρει το ΙΜΕΙ του. Έτσι δεν γίνεται να δώσεις ένα ΙΜΕΙ που δεν είναι στα αρχεία τους. Αλλά επιμένω πως το EIR το έχουν όλες οι Ελληνικές εταιρείες κινητής όχι μόνο η Vodafone (Vodafone, Cosmote, Wind) και μάλιστα από το 2003 ή 2004. Τώρα για Q, Frog κλπ. δεν έχω ιδέα.

έχω δημοσιεύση σχετικό άρθρο με το imei που γράφει ξεκάθαρα πως μόνο η vodafone έχει ΕΙR.της frog κλπα της έχουν η cosmote/vodafone/wind

παραθέτο και το σχετικό κείμενο

Τον Ιανουάριο του 2004 η Vodafone προχώρησε στη δημιουργία βάσης EIR στην Ελλάδα, ανταποκρινόμενη στη σχετική πρωτοβουλία που είχε αναλάβει η μητρική εταιρεία Vodafone Group. Καμία άλλη εταιρεία κινητής τηλεφωνίας που δραστηριοποιείται στην χώρα μας δεν έχει ανακοινώσει επισήμως τη συμμετοχή της σε αυτήν ή σε παρόμοια βάση. Ανάλογες βάσεις διατηρούν αρκετά δίκτυα κινητής τηλεφωνίας στο εξωτερικό και έχουν προχωρήσει στη δημιουργία εθνικών EIR προκειμένου να επιτύχουν τα μέγιστα δυνατά αποτελέσματα στην πάταξη της απάτης.

Τελευταία επεξεργασία από: PoluxGreece, 11/12/2009 - 14:09

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#17   GGiannis58

GGiannis58

iPH Enthousiast

• 579 μηνύματα

Δημοσίευση 11/12/2009 - 14:10

Δεν μπορώ να είμαι σίγουρος αλλά λογικά θα πρέπει να έχεις κάποιο παραστατικό αγοράς απόδειξη/τιμολόγιο που να βεβαιώνει πως είσαι ο ιδιοκτήτης της συσκευής.

Λογικο αυτο που λες αν και καποια κινητα που αγοραζουμε μεταχειρισμενα ειναι σε αλλο ονομα η αποδειξη , αλλα η υπαρξη αποδειξης αγορας κινητου δεν διασφαλιζει και με τι συνδεση το χρησιμοποιουμε.

#18   xrhstos90

xrhstos90

iPH newbie

• 5 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 11/12/2009 - 14:33

Παιδια σας ευχαριστω παρα πολυ για τις απαντησεις σας....Επειδη εχω συγκαινια με ατομο που εργαζετε στη VODA μου ειπε οτι πλεον η Vodafone εχει σταματησει να κανει αυτη τη διαδικασια....Σκεφτομαι να δοκιμασω να στειλω ενα mail στο support της apple και να ροτησω κατα ποσο ειναι εφικτο αυτο που ζηταω....

Τελευταία επεξεργασία από: xrhstos90, 11/12/2009 - 14:35

#19   GGiannis58

GGiannis58

iPH Enthousiast

• 579 μηνύματα

Δημοσίευση 11/12/2009 - 14:35

Κατα την γνωμη μου μονο οι κατασκευαστες θα επρεπε με αιτηση μας και αφου αποδειξουμε οτι το κινητο ηταν δικο μας να το μπλοκαρουν .

#20   soom

soom

iPH newbie

• 10 μηνύματα

Δημοσίευση 12/12/2009 - 03:15

Κατα την γνωμη μου μονο οι κατασκευαστες θα επρεπε με αιτηση μας και αφου αποδειξουμε οτι το κινητο ηταν δικο μας να το μπλοκαρουν .

Παιδιά πάντως εμένα όταν μου το έκλεψαν και τηλεφώνησα στην Vodafone, αλλά και στην Αστυνομία, μου είπαν ότι από την στιγμή που μου το έκλεψαν τέλος! Δεν μπορώ να το ξαναβρώ και δεν μπορεί να γίνει τίποτα περισσότερο.

Έστειλα ένα μήνυμα στην Vodafone να δω αν γίνεται κάτι με αυτά που γράφετε παραπάνω, αν και αμφιβάλω. Γιατί ρώτησα 3-4 διαφορετικούς υπαλλήλους τηλεφωνικά και 2 διαφορετικά μαγαζιά Vodafone....

Μακάρι να γίνεται, ώστε να γίνουν οι απαραίτητες κινήσεις από εκεί και πέρα, αν και ξαναλέω, αμφιβάλω..

#21   insidergr

insidergr

iPH User

• 111 μηνύματα

Δημοσίευση 12/12/2009 - 08:20

Παιδιά πάντως εμένα όταν μου το έκλεψαν και τηλεφώνησα στην Vodafone, αλλά και στην Αστυνομία, μου είπαν ότι από την στιγμή που μου το έκλεψαν τέλος! Δεν μπορώ να το ξαναβρώ και δεν μπορεί να γίνει τίποτα περισσότερο.

Έστειλα ένα μήνυμα στην Vodafone να δω αν γίνεται κάτι με αυτά που γράφετε παραπάνω, αν και αμφιβάλω. Γιατί ρώτησα 3-4 διαφορετικούς υπαλλήλους τηλεφωνικά και 2 διαφορετικά μαγαζιά Vodafone....

Μακάρι να γίνεται, ώστε να γίνουν οι απαραίτητες κινήσεις από εκεί και πέρα, αν και ξαναλέω, αμφιβάλω..

Εμενα καποτε η Vodafone μου ειπε να παω στο Αστυνομικο τμημα να δηλωσω την Κλοπη.. να παρω ενα Χαρτι απο εκει και να παω σε οποιοδηποτε
Καταστημα της με το ΙΜΕΙ της Συσκευης και μολις κανει Login σε οποιοδηποτε Δυκτιο θα Κλειδωθει...
Δι'ταυτα ομως.. Δεν το εκανα γιατι δεν θα επεστρεφε ετσι και αλλιος στα Χερια μου ποτε.. η θα πηγαινε σε κανα Υπονομο η θα Γινονταν ανταλακτικα.. Αποφασισα να ειμαι εγω πιο προσεκτικος και ποτε δεν Ξερεις... Αυτα. Οσο για την Apple εχει βρει τροπο να τα "παιρνει και απο εκει ... 60+ ευρω τον χρονο εχει η Εφαρμογη.. βεβαια ειναι Καταπληκτικη στελνει μηνυμα και Λεει "φερε το κινητο μου πισω" η οτι αλλο θελεις εσυ.. και εκεινος θα τρομαξει και θα το φερει ! οχοχοχοχχοχοχο..

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 2

0 μέλη, 2 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες