Ο p0sixninja έχει ευχάριστα νέα για το jailbreak του iOS 7
Ad
Δημοσίευση 01/06/2013 - 10:42
Δημοσίευση 01/06/2013 - 11:59
εσυ εχεις φεγγαρακια και αστερακια στο avatar σου αρα εσυ κοιμασαι!οταν ξυπνήσετε και καταλαβαίτε οτι τα exploit τους τα δίνει η ιδια η apple για να μην πατώσει τα ξανά λεμε......
τωρα κατσε να δουμε τελικα τι απο τα tweak θα ενσωματωσει στο νεο ios, κατα ποσο θα ανοιξει τα api και συζηταμε για το αν καποιος θα θελει να κανει
IOS Developer & Instructor www.valsamis.me
Δημοσίευση 01/06/2013 - 12:57
ειμαι με new bootrom.πηγα να το κανω με το redsn0w αλλα δεν εγινε και μου κρασαρε συμεχως μετα με αποτελεσμα να αναγκαστω να κανω restore
Κάνε μια αναζήτηση γιατί εδώ είσαι Off και θα δεις τη διαδικασία.
Πρώτα δηλώνεις το IPSW της 6.0 στα Extras.
Δημοσίευση 17/06/2013 - 09:26
Από το 3G μου ήμουν με jailbreak πάντα... Δεν πέρασε ούτε μέρα που να μην είχα... Αν σας πω τον λόγο θα με πείτε τρελό... Δεν θέλω να δώσω 90€ για το navigon, όλες τις άλλες εφαρμογές τις έχω αγοράσει.
Δημοσίευση 18/06/2013 - 00:33
Τελευταία επεξεργασία από: thanasis, 18/06/2013 - 00:33
Δημοσίευση 18/06/2013 - 09:52
Οι συσκευές συνδέονται με το UDID στο Cydia..
Το ποσοστό είναι πιο μικρό απο 5%. Ειδικά με την έλευση του 5.
Η πλειοψηφία θα πάρει iPhone επειδή "πρέπει να έχει" iPhone. Και το μόνο που θα κάνει είναι καμια φώτο, αντε και κανα Check-in για τους πιο Hardcore.
Εγώ θέλω να σταθώ εδώ στο σχόλιο για την πλειοψηφία... Δηλαδή οι υπόλοιποι τι κάνουν με το iPhone τους;
Και μην μου πεις οτι το χρησιμοποιούν για mails ή σαν σαν συσκευή επικοινωνίας γιατί αυτά τα κάνει στην χειρότερη περίπτωση και ένα sony ericsson με WAP (να μην μιλήσω για τα Android).
Το ότι είναι μόδα συμφωνώ. Αυτό που έκανε το iPhone να ξεχωρίζει είναι η μεγάλη γκάμα εφαρμογών που προσφέρει (αυτό δεν σημαίνει όμως ότι όλοι τις έχουν και όλοι τις χρησιμοποιούν).
Νίκο πες μου όμως, τι κάνεις εσύ με την συσκευή σου που δεν κάνει η πλειοψηφία;
Δημοσίευση 18/06/2013 - 13:09
Εγώ θέλω να σταθώ εδώ στο σχόλιο για την πλειοψηφία... Δηλαδή οι υπόλοιποι τι κάνουν με το iPhone τους;
Και μην μου πεις οτι το χρησιμοποιούν για mails ή σαν σαν συσκευή επικοινωνίας γιατί αυτά τα κάνει στην χειρότερη περίπτωση και ένα sony ericsson με WAP (να μην μιλήσω για τα Android).
Το ότι είναι μόδα συμφωνώ. Αυτό που έκανε το iPhone να ξεχωρίζει είναι η μεγάλη γκάμα εφαρμογών που προσφέρει (αυτό δεν σημαίνει όμως ότι όλοι τις έχουν και όλοι τις χρησιμοποιούν).
Και ομως φιλε μου η πλειοψηφια παιρνει το iphone και η χρηση του ειναι συσκευη επικοινωνιας-social / mail και κανα παιχνιδακι...
Αυτα που μπορει να κανει ο jb χρηστης εκτος απ το να το φερει στα μετρα του με το customize, ειναι η δυνατοτητες που δινουν τα
διαφορα tweaks στην καθημερινη χρηση. η ευκολια του να κανεις πιο γρηγορα και με εξτρα επιλογες πραγματα.
Εχω αρκετους γνωστους-φιλους που τους εχω κανει jb, τους περασα και ενα sbsettings για να μην βασανιζονται συνεχεια με ρυθμισεις κλπ κλπ
και ομως... δεν μπορουν να το συνηθισουν γιατι απλα δεν νιωθουν τη τεχνολογικη νοοοτροπια του βρισκω πιο ευκολο τροπο για να κανω τα συνηθισμενα πραγματα...
Δημοσίευση 18/06/2013 - 13:36
Δε μένω τουλάχιστον στις φωτογραφίες ή στο τιμημένο FB.
Το πιο απλό θα σου πω.. Ρώτησε κάποιον απο αυτούς που "πρέπει" να έχουν iPhone αν το έχουν συνδέσει ποτέ στο iTunes.
Ρώτησε κάποιον απο αυτούς που "πρέπει" να έχουν iPhone αν ξέρουν τι είναι το iCloud.
Ρώτησε κάποιον απο αυτούς που "πρέπει" να έχουν iPhone αν έχουν κάτσει ποτέ να δουν τι υπάρχει στις ρυθμίσεις της συσκευής.
Ρώτησε κάποιον απο αυτούς που "πρέπει" να έχουν iPhone τι κάνει το Do Not Disturb και πως το σετάρεις.
Ρώτησε κάποιον απο αυτούς που "πρέπει" να έχουν iPhone αν έχουν μπει ποτέ στο iCloud.com να διαχειριστούν τα δεδομένα τους.
Όπως είδες δε σου ανέφερα για JB κτλ που δε χρειάζεται να το αναλύσουμε, αλλά για απλά πράγματα που προσφέρει η συσκευή. Και όταν λέω JB, εννοώ Customization και όχι "σπασμένες" εφαρμογές.
Το IPhone ξεχώριζε για τις εφαρμογές όταν πρωτοβγήκε. Στην Ελλάδα ξεχωρίζει για τη ψευτογκλαμουριά του έλληνα που θα πετάξει το τηλ πάνω στο τράπεζι για να νιώσει πιο ωραία.
Δημοσίευση 25/06/2013 - 16:27
Bootrom Exploit.. (; )
Τι;!
Θα περάσουμε την JB?
Αυτήν από τα ρομποτάκια;
Δημοσίευση 26/06/2013 - 08:43
μακαρι Νίκο να βγει Αυτο που λεςBootrom Exploit.. (; )
Δημοσίευση 26/06/2013 - 10:28
Δημοσίευση 26/06/2013 - 10:29
Δημοσίευση 26/06/2013 - 11:30
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 2
0 μέλη, 2 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες