Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * * 2 ψήφοι

iPhone 5C: Αυτό είναι το 'φτηνό' iPhone;

• Το θέμα είναι κλειδωμένο Το θέμα αυτό είναι κλειδωμένο
748 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#496   stevobmw

stevobmw

iPH Hero

• 5.082 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 6
  • Tablet:iPad mini Retina

Δημοσίευση 23/08/2013 - 09:26

Το 5s ιδια σκατα με το 5.με Α7 τετραπυρηνο επεξεργαστη και 1gb ram,και καμερα 13mp,και διπλο led flash.τα αναμενομενα δλδ.οχι. Κατι πρωτοτυπο.
iPhoneHellas Quality Test Labs (IHQTL)

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#497   valsamis

valsamis

iPH Elite Poster

• 2.579 μηνύματα

Δημοσίευση 23/08/2013 - 10:05

μια χαρα τρεχει το ios 7 δεν θελει 4πυρηνο.... στο 5αρι τρεχει πολυ καλα μεχρι στιγμης

IOS Developer & Instructor    www.valsamis.me

#498   gzisis69

gzisis69

iPH User

• 120 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 23/08/2013 - 10:10

ναι λογικο ν το χει κανει ετσι η κωλοεταιρια γτ μετα απο ενα χρονο ο κατοχος 5αριου θα πρεπει να νιωθει οτι το κινητο του κολλαει λαγκαρει κλπ και χανει σιγα σιγα λιγο λιγο το smouthness της μηλοεταιριας. αλλα μην μου πει κανεις οτι τι και καλα φτηνο μοντελο δεν θα χει τα ιδια θεματα μετα απο ενα χρονο.. αυτα ειναι χαζομαρες της εταιριας.. 6 κινητα εχει βγαλει.. αν εξαιρεσει κανεις τα αρχαια πια ως το 3γς το 4 επρεπε να ρολαρει μ αυτο το λειτουργικο.. αλλα δεν το κανει για ευνοητους λογους... εγω το πουλησα το 5αρι πριν 2 μερες. βαρεθηκα να φοβαμαι να το γρατσουνισω να κραταει λιγο η μπαταρια κλπ κλπ. θα δωσω μια ευκαιρια στην αππλε στις 10 του μηνα να κανει κατι που να μου κεντρισει το ενδιαφερον οπως και να λεγεται αυτο.. αν δω ενα 5αρι με αλλο ονομα απλα τοτε θα παω ανεπιστρεπτι σε αντροιντ. αντε γιατι η υπομονη εχει και τα ορια της.. και δεν ειμαι κανενα περιεργος ανθρωπος απλα πραγματα θελω.. ανθεκτικοτητα χωρις φθορες, μπαταρια που να βγαζει 1 μερα με 3γ ανοιχτο και να μην γινεται τηγανι απ τη ζεστη και σεβασμος στον πελατη..

#499   valsamis

valsamis

iPH Elite Poster

• 2.579 μηνύματα

Δημοσίευση 23/08/2013 - 10:22

γιατι η αππλε δεν σεβετε τον πελατη?

απο οτι ξερω ειναι και η μονη εταιαρια που στις αρχες αν ειχες χτυπησει το τηλεφωνο σου στο αλαζε με καινουργιο για να μην το εχεις με γρατζουνιες.

τωρα εμενα το 5αρι ουτε σημαδια εχει και η μπαταρια με 3g wifi ολη μερα κραταει σχεδον 2 μερες!

φυσικα δεν περιμενο να παρω ενα τηλ και να ειναι ναυαρχιδα για 2-3-4-5 χρονια. ολα παλιονουν ειναι λογικο.

παρε ενα τηλεφωνο να το χαρεις.. αν παλιοσει παλιωσε.... αν εχεις χρηματα περνεις αργοτερα ενα νεο πιο καινουργιο, αλλα ποτε μην αγοραζεις κατι με το σκεπτικο να ειναι τοπ για πολλα χρονια μετα. ιδικα στις μερες μας που η τεχνολογια καλπαζει

edit

μην νομιζεις πως σε καπια αλλη εταιρια θα εχει μπαταρια και αντοχη, αν θες παμε να σου δειξω του κοlητοy μου το s4 πως το εχει κανει.... και μετα να δεις τι θα πει αντοχη

Τελευταία επεξεργασία από: valsamis, 23/08/2013 - 10:23

#500   stevobmw

stevobmw

iPH Hero

• 5.082 μηνύματα

Δημοσίευση 23/08/2013 - 10:24

Καλα φιλε τα android ειναι χειροτερα.σκεψου κιγο.εδω ενος ετους συσκευες και δεν ξερουν αν θα τις αναβαθμισουν απο jelly bean 4.2 σε 4.3 καλα ουτε λογως για lime pie 5.0!!ασε θα ξενερωσεις εχουν 2gb ram και λαγκαρουν φρικτα!!θα κλαις τα λεφτα σου που απο το πρωτο λεπτο χανεις μεταπωλητικη αξια!

#501   stevobmw

stevobmw

iPH Hero

• 5.082 μηνύματα

Δημοσίευση 23/08/2013 - 10:28

Ποια αλλη εταιρεια σου δινει καινουριο-ανακατασκευασμενο;;εχω αλλαξει απειρα ετσι γιατι μπορουσα,γιατι ηθελα πιο λευκη οθονη γιατι το ενα γιατι το αλλο.ολες οι αλλες βρωμoxερο ελληνικο χασαπικο!!επισκευη απο φοβερους τεχνικους!!!!!

Τελευταία επεξεργασία από: stevobmw, 23/08/2013 - 10:35

#502   gzisis69

gzisis69

iPH User

• 120 μηνύματα

Δημοσίευση 23/08/2013 - 10:46

δεν ξερω παιδια, ειχα ολα τα iphone ως τωρα με εξαιρεση τα s. αυτο που καταλαβαινω ειναι οτι δεν αξιζει να χω ενα τοσο ευαισθητο τηλεφωνο να φοβαμαι να το χω χωρις θηκη, να ζεσταινεται να χει μικρη μπαταρια( γτ νοτε 2 δεν ειναι η μπαταρια του οτι και να λεμε ) . εχει πολλα καλα δεν λεω αλλα τι να τα κανω οταν δεν βελτιωνουν καιρια ζητηματα ? και ολοι ξερουμε οτι το νεο λειτουργικο που ειναι οντως πολυ ωραιο θα ρολαρει στο 5σ-6 η οπως θα λεγεται και απο κει και κατω αρχιζουν οι περικοπες και τα κολληματα.. ισως οχι αμεσως αλλα μετα απο 1-2 μηνες ειναι γνωστα αυτα τα κολπα.. δεν απαιτω ουτε να χω το πιο καινουριο μοντελο ουτε τιποτα τετοιο( που λευτα κιολας για τετοια τωρα ? ) . δεν δεχομαι ομως ενας απο τους βασικους λογους κτησης ιφονε που ειναι το λειτουργικο να αποκτα κολληματα. το χω παθει σε ολα ως τωρα τα ιφονε. παντα με το νεο βγαινει η επομενη εκδοση που περναει στο προηγουμενο και στο προπροηγουμενο( κουτσουρεμενη σ αυτο ) και για 1 μηνα ολα καλα και μετα κολληματα κλπ κλπ. αμα δεν μπορει να το στηριξει πληρως το λειτουργικο τι του το δινεις ακριβως ? το αντροιντ μπορει να αργει η και σε παρα πολλες ναυαρχιδες να μην δινει αλλα οπου το δινει ειναι παντου καλο.. νομιζω για μενα η πιο λογικη κινηση φετος ειναι να πουλησω και τον ιμακ 6ετιας που εχω και να βαλω μερικα ακομα να παρω το νεο ιμακ.. αυτο θα βγαλει σιγουρα 6 χρονακια αποδεδειγμενα :P ( εχω να παρω αναβαθμιση 2 χρονια αλλα δεν με πειραζει γτ αμα ηταν να παρω και να κολλαει δεν αξιζει ). αυτο με τη μπαταρια ομως πρεπει να το δω γτ σιχαθηκα να φορτιζω καθε μερα..

#503   stacy

stacy

iPH Elite Poster

• 2.103 μηνύματα
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Κινητό: iPhone 6S
  • Tablet:iPad 2

Δημοσίευση 23/08/2013 - 10:52

Καλά σίγουρα θα κυκλοφορήσουν πίσω ανταλλακτικά καπάκια όπου το πλαστικό 5c θα γίνεται ίδιο με το μεταλλικό 5s.

#504   stevobmw

stevobmw

iPH Hero

• 5.082 μηνύματα

Δημοσίευση 23/08/2013 - 11:00

δεν ξερω παιδια, ειχα ολα τα iphone ως τωρα με εξαιρεση τα s. αυτο που καταλαβαινω ειναι οτι δεν αξιζει να χω ενα τοσο ευαισθητο τηλεφωνο να φοβαμαι να το χω χωρις θηκη, να ζεσταινεται να χει μικρη μπαταρια( γτ νοτε 2 δεν ειναι η μπαταρια του οτι και να λεμε ) . εχει πολλα καλα δεν λεω αλλα τι να τα κανω οταν δεν βελτιωνουν καιρια ζητηματα ? και ολοι ξερουμε οτι το νεο λειτουργικο που ειναι οντως πολυ ωραιο θα ρολαρει στο 5σ-6 η οπως θα λεγεται και απο κει και κατω αρχιζουν οι περικοπες και τα κολληματα.. ισως οχι αμεσως αλλα μετα απο 1-2 μηνες ειναι γνωστα αυτα τα κολπα.. δεν απαιτω ουτε να χω το πιο καινουριο μοντελο ουτε τιποτα τετοιο( που λευτα κιολας για τετοια τωρα ? ) . δεν δεχομαι ομως ενας απο τους βασικους λογους κτησης ιφονε που ειναι το λειτουργικο να αποκτα κολληματα. το χω παθει σε ολα ως τωρα τα ιφονε. παντα με το νεο βγαινει η επομενη εκδοση που περναει στο προηγουμενο και στο προπροηγουμενο( κουτσουρεμενη σ αυτο ) και για 1 μηνα ολα καλα και μετα κολληματα κλπ κλπ. αμα δεν μπορει να το στηριξει πληρως το λειτουργικο τι του το δινεις ακριβως ? το αντροιντ μπορει να αργει η και σε παρα πολλες ναυαρχιδες να μην δινει αλλα οπου το δινει ειναι παντου καλο.. νομιζω για μενα η πιο λογικη κινηση φετος ειναι να πουλησω και τον ιμακ 6ετιας που εχω και να βαλω μερικα ακομα να παρω το νεο ιμακ.. αυτο θα βγαλει σιγουρα 6 χρονακια αποδεδειγμενα :P ( εχω να παρω αναβαθμιση 2 χρονια αλλα δεν με πειραζει γτ αμα ηταν να παρω και να κολλαει δεν αξιζει ). αυτο με τη μπαταρια ομως πρεπει να το δω γτ σιχαθηκα να φορτιζω καθε μερα..

Τι λες;;;στα android δινει το καλυτερο;;;ξερεις ποσες εφαρμογες κλεινουν μονες τους;;ποσες επανεκινησεις;εχεις κ ξερεις;;;ειχα galaxy s2 και nexus και τωρα galaxy tab 3 .φιλε ακυρο αυτο που λες.αστο.μην λες οτι να ειναι.

#505   valsamis

valsamis

iPH Elite Poster

• 2.579 μηνύματα

Δημοσίευση 23/08/2013 - 11:09

που τα ειδες τα κοληματα καλε? σε πιο iphονε με πιο λειτουργικο? πες μας ενα παραδειγμα....

#506   agnostos13

agnostos13

iPH Contributor

• 1.823 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 3G
  • Tablet:iPad Air 2

Δημοσίευση 23/08/2013 - 11:44

Αν είχες (ιδία) εμπειρία από άλλα δημοφιλή λειτουργικά(android, windows phone) θα ήξερες οτί ΜΟΝΟ η Apple(iOS) δίνει τη δυνατότητα να περάσεις το τελευταίο επίσημο λειτουργικό (έστω και κουτσουρεμένο όπως λες) σε συσκευές 3ετίας (πχ iPhone 3GS - iOS 6)!
Σε όλες τις άλλες εταιρίες (ίσως με εξαίρεση τα Google Nexus) έχεις δυνατότητα αναβάθμισης λειτουργικού σε βάθος ενός έτους το πολύ...

Μετά πας σε custom-Rom(στα Android) με ότι συνεπάγεται αυτό...ή αναβάθμιση συσκευής!

Τελευταία επεξεργασία από: agnostos13, 23/08/2013 - 11:47

#507   fANis

fANis

iPH Addict

• 723 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:iPad 4

Δημοσίευση 23/08/2013 - 13:03

γιατι η αππλε δεν σεβετε τον πελατη?

απο οτι ξερω ειναι και η μονη εταιαρια που στις αρχες αν ειχες χτυπησει το τηλεφωνο σου στο αλαζε με καινουργιο για να μην το εχεις με γρατζουνιες.

τωρα εμενα το 5αρι ουτε σημαδια εχει και η μπαταρια με 3g wifi ολη μερα κραταει σχεδον 2 μερες!

φυσικα δεν περιμενο να παρω ενα τηλ και να ειναι ναυαρχιδα για 2-3-4-5 χρονια. ολα παλιονουν ειναι λογικο.

παρε ενα τηλεφωνο να το χαρεις.. αν παλιοσει παλιωσε.... αν εχεις χρηματα περνεις αργοτερα ενα νεο πιο καινουργιο, αλλα ποτε μην αγοραζεις κατι με το σκεπτικο να ειναι τοπ για πολλα χρονια μετα. ιδικα στις μερες μας που η τεχνολογια καλπαζει

edit

μην νομιζεις πως σε καπια αλλη εταιρια θα εχει μπαταρια και αντοχη, αν θες παμε να σου δειξω του κοlητοy μου το s4 πως το εχει κανει.... και μετα να δεις τι θα πει αντοχη

Sorry αλλά μάλλον το δικό μου το 5άρι είχε θέμα με την μπαταρία του. Δε γίνεται να μου κρατούσε μία μέρα και εσένα να σου κρατάει 2 με τα πάντα ανοιχτά. Να είμαστε λίγο αντικειμενικοί λίγο ρε παίδες. Το κινητό κρατάει μάξιμουμ 1,5 μέρα με ελάχιστη χρήση. 

Επίσης ξεκολλάτε λίγο με τo lag στο android. Δεν υπάρχει στις ναυαρχίδες. Σε κατώτερα μοντέλα δεν ξέρω τι συμβαίνει.

#508   valsamis

valsamis

iPH Elite Poster

• 2.579 μηνύματα

Δημοσίευση 23/08/2013 - 13:09

Sorry αλλά μάλλον το δικό μου το 5άρι είχε θέμα με την μπαταρία του. Δε γίνεται να μου κρατούσε μία μέρα και εσένα να σου κρατάει 2 με τα πάντα ανοιχτά. Να είμαστε λίγο αντικειμενικοί λίγο ρε παίδες. Το κινητό κρατάει μάξιμουμ 1,5 μέρα με ελάχιστη χρήση. 

Επίσης ξεκολλάτε λίγο με τo lag στο android. Δεν υπάρχει στις ναυαρχίδες. Σε κατώτερα μοντέλα δεν ξέρω τι συμβαίνει.

http://www.iphonehel...τυπωσεις/page-4

post 47

48% μπαταρια  2,40 χρηση   1 μερα 12 ωρες αναμονη

με βετα 6

42% μπαταρια  5.25 χρηση   1 μερα  6 ψρες

αν θες σου ανεβαζω φωτο να μην λες οτι λεω χαζομαρες

το pluged in που λεει ειναι λιγο σε pc να περασω κατι οχι για φωστηση

Συνημμένα αρχεία

Τελευταία επεξεργασία από: valsamis, 23/08/2013 - 13:13

#509   fANis

fANis

iPH Addict

• 723 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:iPad 4

Δημοσίευση 23/08/2013 - 13:15

http://www.iphonehel...τυπωσεις/page-4

post 47

48% μπαταρια  2,40 χρηση   1 μερα 12 ωρες αναμονη

με βετα 6

42% μπαταρια  5.25 χρηση   1 μερα  6 ψρες

αν θες σου ανεβαζω φωτο να μην λες οτι λεω χαζομαρες

το pluged in που λεει ειναι λιγο σε pc να περασω κατι οχι για φωστηση

Μπράβο φίλε, φανταστική κατανάλωση αλλά πιστεύω είσαι από τους λίγους. Το γράφουν και τα παιδιά εδώ μέσα και το λέω και από προσωπική εμπειρία.

#510   valsamis

valsamis

iPH Elite Poster

• 2.579 μηνύματα

Δημοσίευση 23/08/2013 - 13:17

Μπράβο φίλε, φανταστική κατανάλωση αλλά πιστεύω είσαι από τους λίγους. Το γράφουν και τα παιδιά εδώ μέσα και το λέω και από προσωπική εμπειρία.

η αληθεια ειναι οτι πριν που ειχα jb με το doctor pro ειδα οτι η μπαταρια μου ηταν σαν καινουρια, να πω οτι φωρτηζω πριν πεσω για υπνο απο τοτε που το πηρα σε σταθερη βαση, ειμαι και τυχαιρος δεν λεω εχω πεσει σε πολκυ καλη συσκευη μιας και δεν εχω κανενα προβλημα! δεν θελω καν να το πουλησω.... αν το πουλησω θα το δωσω 1000 για συλεκτηκο χαχαχα

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 30