Προφανώς και δε θα υφίσταται 4/S μετά. Ειδικα το πρώτο με iOS 7 θα έχει πρόβλημα.
Πέρα απο αυτό είναι και το 30pin που θέλει να το καταργήσει, ώστε όλες οι συσκευές να είναι με Lightning.
Δημοσίευση 24/08/2013 - 23:12
Δημοσίευση 25/08/2013 - 13:30
Σκεφτείτε ότι το 5 που έχει λιανική 740 πουλιόταν από τα Χριστούγεννα ακόμα στο skroutz και στις αγγελίες περίπου 550.
Οπότε ακόμα και 500 να έχει το 5C, δε νομίζω ότι θα αργήσουμε να το δούμε τουλάχιστον στα 400 από "άλλα" κανάλια.
Οκ, μιλάμε για τιμές αντιπροσωπείας αλλά και αυτό κάτι είναι, ειδικά όταν σου προσφέρει κανονικότατα εγγύηση.
Δημοσίευση 26/08/2013 - 20:26
Δημοσίευση 26/08/2013 - 20:32
μπορεί και μόνο το καπακι !!
Δημοσίευση 26/08/2013 - 21:00
Έχει κι άλλα χρώματα λέει αλλά δε λειτουργεί όμως, έτσι για τη μόστρα να το έχεις στο δρόμο να μιλάς κι ας είναι κλειστό..(όπως είδα τις προάλλες παληκάρι να μιλάει με ipod touch 4gen κολλημένο στο αυτί)..Θα τσιμπήσω το φούξια..
Δημοσίευση 26/08/2013 - 21:09
Δημοσίευση 26/08/2013 - 21:12
Κρίμα πάντος η Apple "πετάει" το μοναδικό δυνατό χαρτί το οποίο έχει και Θυσιάζει το Brand Name της στον βωμό του εύκολου κέρδους
Δημοσίευση 26/08/2013 - 21:25
(όπως είδα τις προάλλες παληκάρι να μιλάει με ipod touch 4gen κολλημένο στο αυτί)
Αν ήσουν Πάτρα τον ίδιο ακριβώς είδαμε! Κυκλοφορεί πολύ!
Κρίμα πάντος η Apple "πετάει" το μοναδικό δυνατό χαρτί το οποίο έχει και Θυσιάζει το Brand Name της στον βωμό του εύκολου κέρδους
Τι θα εκανε ο Jobs δεν ειπες...
Δημοσίευση 26/08/2013 - 21:29
Αν ήσουν Πάτρα τον ίδιο ακριβώς είδαμε! Κυκλοφορεί πολύ!
Τι θα εκανε ο Jobs δεν ειπες...
Το όνομα Apple έχει ταυτιστεί με "Premium" προϊόντα, αλλά και με την καλή ποιότητα κατασκευής τους.
Η ίδια η Apple έχει διαφημίσει εκτενέστατα το αλουμίνιο στο iPhone 5, και το πόσο "μελετημένα" και ξεχωριστά είναι τα υλικά κατασκευής του.
Το ίδιο φυσικά αναπαράγανε και τα απανταχού fanboys, δικαιολογώντας έτσι την "ασύμφορη" τιμή του.
Και φτάνουμε λοιπόν στο σημείο η μηλοεταιρεία να κάνει αυτά που κορόιδευε. "Ένα πλαστικό φθηνό(τερο) iPhone".
Έτσι μακροπρόθεσμα "χάνει" τα 3 μοναδικά selling points που (με κόπο είχε αποκτήσει και) της είχαν απομείνει: Το Premium Brand name, τα υλικά κατασκευής, και το "ξέρω τι κάνω, είναι όλα μελετημένα στην εντέλεια".
Ειδικά το τελευταίο point (το "ξέρω τι κάνω"), είχε ήδη αρχίσει να χάνεται (με την "ιδανική διάσταση οθόνης που από 3.5 έγινε 4 ίντσες", ή με το iOS 7 που έγινε Android) αλλά τώρα θα "χαθεί" εντελώς με το "πλαστικό".
Φυσικά θεωρώ δεδομένο ότι θα πουλήσει τρελά, αλλά είμαι διστακτικός στο να δεχτώ ότι άξιζε να θυσιάσει τα παραπάνω για εφήμερες πωλήσεις.
@nsxbass
Αυτα δεν θα τα έκανε ποτέ ο Steve jobs
Δημοσίευση 26/08/2013 - 21:39
Δυστυχώς οι απόψεις μας χωρίζονται από μία άβυσσο.
Πραγματικά δεν μπορώ καν να μετρήσω πόσα είναι τα πράγματα που έγραψες και με τα οποία διαφωνώ κάθετα.
Απλά επιλέγεις να ερμηνεύσεις κάποια πράγματα με τρόπο που να μπορείς να τα γυρίσεις "ενάντια" στην Apple.
Δικαίωμά σου.
Και πίστεψέ με, ο Steve ήταν η πρώτη μανούλα σε κάτι τέτοια.
0 μέλη, 31 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες