Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * * 2 ψήφοι

iPhone 5C: Αυτό είναι το 'φτηνό' iPhone;

• Το θέμα είναι κλειδωμένο Το θέμα αυτό είναι κλειδωμένο
748 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#76   golfy

golfy

iPH User

• 144 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 03/07/2013 - 23:08

Έχεις δίκιο εδώ. Οι πιο πολλοί αγοράζουν το iPhone για να το δείχνουν και να λένε ότι το έχουν και έχει αρχίσει να μου τη δίνει απίστευτα αυτό. Ακόμα και όταν πάω σε καφετέρια και βγάζω να μιλήσω όλο και κάποιος θα πει πωπω το iPhone 5 ειναι αυτο;; Μου τη σπαει στα νευρα αυτο το πραγμα, γ@@ω το καταναλωτισμό μου!

Οπως το λες ειναι! Το θεμα ειναι οτι, σχεδον ΟΤΙ εχει το μηλο επανω το θεωρουν "must" και αν δεν το εχεις δεν εισαι καποιος. Το πλεον "δεν μπορω χωρις αιφον" με εχει κουρασει τοσο πολυ, δηλαδη πριν που ειχαν αλλα κινητα τι κανανε? Δεν ζουσαν? Πριν βγαλει το μηλοφωνο, ΔΕΝ ΤΗΝ ηξερε σχεδον κανεις, ΤΩΡΑ ολοι mac και αιφον!

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#77   parafron4

parafron4

iPH Elite Poster

• 3.006 μηνύματα
  • Twitter:@parafron4
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: Άλλο
  • GameCenter:parafron4-

Δημοσίευση 03/07/2013 - 23:13

πανω σε αυτο που λετε καποιοι με twitter θα θυμαστε τι εγινε οταν βγηκε το instagram και για android... το τι ειχα διαβασει δε περιγραφετε...

χαλαστηκαν οι κατοχοι iphone γιατι θα εχουν instagram και οι android...τι βλαχους τους χαρακτηριζαν η οτι τωρα θα εχουν και οι ψωριαριδες instagram ...μιλαμε για γκασμαδες με πατεντα...

καποιοι εχουν iphone και νομιζουν οτι κατεκτησαν τον κοσμο(ασχετα που εχει και η κουτση μαρια)

#78   golfy

golfy

iPH User

• 144 μηνύματα

Δημοσίευση 03/07/2013 - 23:15

πανω σε αυτο που λετε καποιοι με twitter θα θυμαστε τι εγινε οταν βγηκε το instagram και για android... το τι ειχα διαβασει δε περιγραφετε...

χαλαστηκαν οι κατοχοι iphone γιατι θα εχουν instagram και οι android...τι βλαχους τους χαρακτηριζαν η οτι τωρα θα εχουν και οι ψωριαριδες instagram ...μιλαμε για γκασμαδες με πατεντα...

καποιοι εχουν iphone και νομιζουν οτι κατεκτησαν τον κοσμο(ασχετα που εχει και η κουτση μαρια)

Εχω τουιτερ και το θυμαμαι!! Ειχα λιωσει στα γελια!! Αν δεν εχει iPhone δεν μπορω να σε κανω παρεα! Σε λιγο θα βαλουν πορτα σε μαγαζια, αν δεν εχει μηλοφωνο δεν μπαινεις

Τελευταία επεξεργασία από: golfy, 03/07/2013 - 23:15

#79   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113.590 μηνύματα
  • Twitter:@nikosgnr
  • Κινητό: iPhone 2G
  • GameCenter:nikosgnr

Δημοσίευση 03/07/2013 - 23:21

Το "φτηνό", λέμε τώρα, iPhone θα βγει και θα πουλήσει σαν τρελό.

Αναμενόμενη εξέλιξη όταν βγάζεις 1 συσκευή το χρόνο ενω οι υπόλοιποι "με το κιλό".. Προσωπικά το έχω πλέον σίγουρο.

Γενικότερα τώρα.. Το έχω γράψει πάλι. Η πλειοψηφία θα πάρει iPhone επειδή "πρέπει να έχει" iPhone. Και το μόνο που θα κάνει είναι καμια φώτο, αντε και κανα Check-in για τους πιο Hardcore.

Τελευταία επεξεργασία από: nikosgnr, 03/07/2013 - 23:22

| JailBreak Means System Customization |

LG8ISzO.gif

#80   souzana

souzana

iPH Contributor

• 914 μηνύματα
  • Twitter:@soyz__
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Κινητό: iPhone 4S
  • Tablet:iPad mini Retina +4G
  • GameCenter:souzi13

Δημοσίευση 03/07/2013 - 23:30

Τώρα πλέον με το φθηνό θα εχει και η κουτσή Μαρία :P
Και ας μην ξέρει πως να το χρησιμοποιεί

#81   golfy

golfy

iPH User

• 144 μηνύματα

Δημοσίευση 03/07/2013 - 23:30

Τώρα πλέον με το φθηνό θα εχει και η κουτσή Μαρία :P
Και ας μην ξέρει πως να το χρησιμοποιεί

Και τωρα το εχει!!

#82   Notis7

Notis7

iPH Member

• 241 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X
  • GameCenter:Notis7

Δημοσίευση 03/07/2013 - 23:57

Που να δείτε κάτι γκόμενες που δεν έχουν ούτε λογαριασμό στο AppStore κ όταν κοιτούν το δικό σου που έχεις εφαρμογές τότε λένε "αχ μπορείς να μου στείλεις κ εμένα καμία"

Εγώ πιστεύω πως θα βγεί το "φθηνό" αλλά το ενδιαφέρον για εμένα είναι το που θα το...τοποθέτηση διότι έχει να μπεί ανάμεσα σε:
iPhone 5S
iPhone 5
iPhone 4S
iPod
Και το μεγαλύτερο "θέμα" ίσως υπάρχει με το iPod διότι γιατί κάποιος με σχεδόν τα ίδια χρήματα να πάρει το iPod κ όχι το iPhone έστω κ το "φθηνό"

#83   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113.590 μηνύματα
  • Twitter:@nikosgnr
  • Κινητό: iPhone 2G
  • GameCenter:nikosgnr

Δημοσίευση 04/07/2013 - 00:06

Προφανώς και δε θα καταργήσει το iPod με το "φθηνό" iPhone. Mια φυσιολογική τιμή είναι στα $449.

Aπο κεί και πέρα, για το που θα τοποθετηθεί το παραπάνω, λογικά αντικαταστάτης του 4S (κλέινει ήδη 2 χρόνια κυκλοφορίας).

Έτσι θα έχουμε το "φθηνό", 5 και 5S. Κάτι που ξεχνάνε οι περισσότεροι είναι το 30-pin. Θέλει να το καταργήσει πλέον η Apple.

Όλες οι συσκευές της να είναι με Lighting. Αυτό λοιπόν κάνει ακόμα πιο βέβαιο οτι θα δούμε το "φθηνό" - "και εσύ μπορείς να το πάρεις" iPhone..

Τελευταία επεξεργασία από: nikosgnr, 04/07/2013 - 00:07

| JailBreak Means System Customization |

LG8ISzO.gif

#84   gordito

gordito

iPH Member

• 246 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4

Δημοσίευση 04/07/2013 - 00:23

Έχεις δίκιο εδώ. Οι πιο πολλοί αγοράζουν το iPhone για να το δείχνουν και να λένε ότι το έχουν και έχει αρχίσει να μου τη δίνει απίστευτα αυτό. Ακόμα και όταν πάω σε καφετέρια και βγάζω να μιλήσω όλο και κάποιος θα πει πωπω το iPhone 5 ειναι αυτο;; Μου τη σπαει στα νευρα αυτο το πραγμα, γ@@ω το καταναλωτισμό μου!

δυστυχως το φαινομενο "ειναι καλυτερο γιατι ειναι iPhone" δεν εχει εκλείψει τελειως. Μαζι σου και εγω! Οταν ειχα παρει το iPhone 5 λιγες μερες μετα την κυκλοφορια του στην Ελλαδα, οταν το εβγαζα απο την τσεπη μου, ολοι κανανε λες και εβλεπαν κρυπτονιτη...

Αυτο ομως (δυστυχως) ειναι ενα απο τα μεγαλυτερα οπλα της apple, το οτι ο κοσμος το αγοραζει γιατι ειναι iPhone

Και ομως, τα πραγματα ειναι αλλιως τωρα.

Πιο πολυ εντυπωσιαζεται ο κοσμος με αλλα high end κινητα, παρα με iphone.

#85   Nerazzurro10

Nerazzurro10

iPH Enthousiast

• 423 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 7 Plus
  • Tablet:iPad Air +4G

Δημοσίευση 04/07/2013 - 00:26

Και ομως, τα πραγματα ειναι αλλιως τωρα.

Πιο πολυ εντυπωσιαζεται ο κοσμος με αλλα high end κινητα, παρα με iphone.

Κάνεις λάθος φίλε! Το iPhone είναι και θα είναι iPhone! Κάτι σαν τη Ferrari στη F1!

#86   gordito

gordito

iPH Member

• 246 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4

Δημοσίευση 04/07/2013 - 00:28

Κάνεις λάθος φίλε! Το iPhone είναι και θα είναι iPhone! Κάτι σαν τη Ferrari στη F1!

Το 2008 αυτα, τωρα Ferrari ειναι αλλοι φιλε μου.

#87   Nerazzurro10

Nerazzurro10

iPH Enthousiast

• 423 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 7 Plus
  • Tablet:iPad Air +4G

Δημοσίευση 04/07/2013 - 00:31

Αυτοί οι άλλοι μοιάζουν με Red Bull! Αναλαμπή!!!

#88   jimmorrison

jimmorrison

iPH newbie

• 60 μηνύματα

Δημοσίευση 04/07/2013 - 01:31

μεγα λαθος το φθηνο iphone. σαν να βγαζει η mercedes αμαξι με 12.000 ευρω.χανεται το κυρος της εταιριας

#89   pavlossss

pavlossss

iPH Contributor

• 1.455 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 7

Δημοσίευση 04/07/2013 - 02:43

Το 2008 αυτά αλλά θα μας πεις εσύ για την 4.3 και τις καινοτομίες της που και καλά βγήκε σαν rom..; ; ;

#90   parafron4

parafron4

iPH Elite Poster

• 3.006 μηνύματα
  • Twitter:@parafron4
  • Κινητό: Άλλο
  • GameCenter:parafron4-

Δημοσίευση 04/07/2013 - 02:45

κατι τετοια διαβαζουν καποιοι και νομιζουν οτι αν αγορασουν iphone εχουν πιασει το παπα απο τα @@

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 24

0 μέλη, 24 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες