iPhone 5C: Αυτό είναι το 'φτηνό' iPhone;
Δημοσίευση 04/07/2013 - 03:40
Ad
Δημοσίευση 04/07/2013 - 08:09
Δημοσίευση 04/07/2013 - 09:51
κατι τετοια διαβαζουν καποιοι και νομιζουν οτι αν αγορασουν iphone εχουν πιασει το παπα απο τα @@
Ενώ αν πάρουν κινητό που έχει για λογισμικό ένα πράσινο ζωύφιο θα κάνουν φραπέ!!
Δημοσίευση 04/07/2013 - 10:28
Αυτό που θέλω να αναφέρω είναι, πως άραγε θα καταφέρει να λειτουργούν άψογα και το ίδιο γρήγορα με τις ναυαρχίδες. Σε ποιο ικανοποιητικό βαθμό, θα παραμείνουν οι ευχαριστημένοι χρήστες «ευχαριστημένοι», ώστε να δικαιολογήσουν την διαφορά στην ποιότητα προς τιμή.
Δημοσίευση 04/07/2013 - 11:28
Όπως?Το 2008 αυτα, τωρα Ferrari ειναι αλλοι φιλε μου.
Η ferrari ήταν ferrari, είναι ferrari και θα είναι ferrari...μην μπερδέυεσαι!
Τελευταία επεξεργασία από: agnostos13, 04/07/2013 - 11:29
ⓘⓉⓗⓘⓝⓚ
Δημοσίευση 04/07/2013 - 11:44
Το 2008 αυτά αλλά θα μας πεις εσύ για την 4.3 και τις καινοτομίες της που και καλά βγήκε σαν rom..; ; ;
Καλα, καλα, μη δεις τα changelogs του android, γιατι θα σε πιασει panic, ενδεικτικα αλλαγες απο 4.2 και μετα (November 2012)
Swipe Keyboard
Photoshpere photos
Lockscreen (nuff said)
Notification Power controls
Όπως?
Η ferrari ήταν ferrari, είναι ferrari και θα είναι ferrari...μην μπερδέυεσαι!
Μπαααααα, η Ferrari θα βγαλει και πλαστικα τηλεφωνακια;
Και εχει γουστο να ειναι πλαστικα οντως, ουτε καν πολυκαρβονικα, θα πεσει γελιο της αρκουδας.
Δημοσίευση 04/07/2013 - 12:04
Καλα, καλα, μη δεις τα changelogs του android, γιατι θα σε πιασει panic, ενδεικτικα αλλαγες απο 4.2 και μετα (November 2012)
Swipe Keyboard
Photoshpere photos
Lockscreen (nuff said)
Notification Power controls
Μπαααααα, η Ferrari θα βγαλει και πλαστικα τηλεφωνακια;
Και εχει γουστο να ειναι πλαστικα οντως, ουτε καν πολυκαρβονικα, θα πεσει γελιο της αρκουδας.
vodafone ferrari phone...
Συνημμένα αρχεία
Τελευταία επεξεργασία από: golfy, 04/07/2013 - 12:06
Δημοσίευση 04/07/2013 - 12:44
Ενώ αν πάρουν ανδροιδες θα πάρουν σίγουρα τα @ρχ@@@@@ τους
Ενώ αν πάρουν κινητό που έχει για λογισμικό ένα πράσινο ζωύφιο θα κάνουν φραπέ!!
δεν ανεφερα πουθενα το android...μη βγαζετε κομπλεξ απο το πουθενα
Δημοσίευση 04/07/2013 - 14:15
Αν λες για τα WindowsPhone έχουν τα φόντα αλλά έχουν πολύ δρόμο να διανύσουν(ειδικά στο θέμα store)δεν ανεφερα πουθενα το android...μη βγαζετε κομπλεξ απο το πουθενα
ⓘⓉⓗⓘⓝⓚ
Δημοσίευση 04/07/2013 - 22:55
δεν ανεφερα πουθενα το android...μη βγαζετε κομπλεξ απο το πουθενα
Καθόλου κόμπλεξ αδελφέ! Απλά, θεωρώ ότι το φόρουμ είναι καθαρά για χρήστες iPhone! Το να μπαίνω στη διαδικασία να εξηγώ ότι το iTunes είναι απλό, φτάνει να το δουλέψεις, το θεωρώ ανούσιο! Κόμπλεξ είναι να μπαίνω σε φόρουμ για iPhone και να μιλώ με το στυλ "πάρτε android smartphone, κάνει το ένα και το άλλο"! Γουστάρουμε iPhone, τι να κάνουμε;
Δημοσίευση 04/07/2013 - 23:25
Καθόλου κόμπλεξ αδελφέ! Απλά, θεωρώ ότι το φόρουμ είναι καθαρά για χρήστες iPhone! Το να μπαίνω στη διαδικασία να εξηγώ ότι το iTunes είναι απλό, φτάνει να το δουλέψεις, το θεωρώ ανούσιο! Κόμπλεξ είναι να μπαίνω σε φόρουμ για iPhone και να μιλώ με το στυλ "πάρτε android smartphone, κάνει το ένα και το άλλο"! Γουστάρουμε iPhone, τι να κάνουμε;
ναι αλλα αυτο τι σχεση εχει με αυτο που ειπα εγω?
το itunes ειναι μια χαρα προγραμμα...εμενα αυτο που μου τι δινει ειναι οτι σου λεει η apple αυτο θα χρησιμοποιεις και αν σου αρεσει....δωσε μου την επιλογη να χρησιμοποιω οτι θελω ρε μαμωτο.
Δημοσίευση 05/07/2013 - 00:35
ναι αλλα αυτο τι σχεση εχει με αυτο που ειπα εγω?
το itunes ειναι μια χαρα προγραμμα...εμενα αυτο που μου τι δινει ειναι οτι σου λεει η apple αυτο θα χρησιμοποιεις και αν σου αρεσει....δωσε μου την επιλογη να χρησιμοποιω οτι θελω ρε μαμωτο.
Ρε 'συ, μαζί σου στο να γίνει πιο "φιλικό" με τον χρήστη! Δε κέμε το αντίθετο!
Δημοσίευση 05/07/2013 - 02:05
Αυτό που θέλω να αναφέρω είναι, πως άραγε θα καταφέρει να λειτουργούν άψογα και το ίδιο γρήγορα με τις ναυαρχίδες. Σε ποιο ικανοποιητικό βαθμό, θα παραμείνουν οι ευχαριστημένοι χρήστες «ευχαριστημένοι», ώστε να δικαιολογήσουν την διαφορά στην ποιότητα προς τιμή.
Είναι πολύ απλά τα πράγματα, το iphone πουλάει λόγω ονόματος καθαρά. Με λίγα λόγια και 10 λεπτά να κάνει ν' ανοίξει τις επαφές πάλι iphone θα πάρουν. Είναι το πλέον must gadget. Αν τώρα για παράδειγμα το galaxy το ονόμαζαν iphone και του έβαζαν ένα μήλο πάνω θα έπαιρνε όλος ο κόσμος. Από τους 10 που βλέπεις έξω με iphone, οι 8 ξέρουν μόνο να παίρνουν τηλ, να στέλνουν μηνύματα και να μπαίνουν fb. Αν τους πεις για jb θα σου πει τι είναι αυτό? Τραγούδι? Για μένα iphone χωρίς jb είναι η πιο άχρηστη συσκευή EVER! Είναι μισό τηλέφωνο...
Τελευταία επεξεργασία από: fANis, 05/07/2013 - 02:06
Δημοσίευση 05/07/2013 - 02:33
Δημοσίευση 05/07/2013 - 09:03
Είναι πολύ απλά τα πράγματα, το iphone πουλάει λόγω ονόματος καθαρά. Με λίγα λόγια και 10 λεπτά να κάνει ν' ανοίξει τις επαφές πάλι iphone θα πάρουν. Είναι το πλέον must gadget. Αν τώρα για παράδειγμα το galaxy το ονόμαζαν iphone και του έβαζαν ένα μήλο πάνω θα έπαιρνε όλος ο κόσμος. Από τους 10 που βλέπεις έξω με iphone, οι 8 ξέρουν μόνο να παίρνουν τηλ, να στέλνουν μηνύματα και να μπαίνουν fb. Αν τους πεις για jb θα σου πει τι είναι αυτό? Τραγούδι? Για μένα iphone χωρίς jb είναι η πιο άχρηστη συσκευή EVER! Είναι μισό τηλέφωνο...
Συμφωνώ ότι όσοι παίρνουν iPhone τα αξιοποιούν σε λιγότερο από 25% των δυνατοτήτων τους. Αμφιβάλλεις όμως ότι δεν υπάρχει αντίστοιχο ποσοστό στους galax-άτους;
Με την επιθετική καμπάνια της τελευταίας, νομίζω ότι μεγάλωσε η μερίδα των αγνωσιακών χρηστών.
Διαφωνώ στο περί jailbreak. Είναι καλό να υπάρχει για μα βγαίνουν ιδέες, αλλά προτιμώ την Apple να υλοποιεί με τον δικό της τρόπο οτιδήποτε νέο, χωρίς να θυσιάζονται χρήσιμες υπηρεσίες και σταθερότητα (όσο καλή και να έχει γίνει πλέον με σωστή χρήση jb)
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 20
0 μέλη, 20 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες