Ο χρήστης nsxbass, στις 26 Aug 2013 - 19:47, έγραψε:
Τα έχω πει χιλιάδες φορές.
Πριν να αλλάξει πολιτική η Apple, γκρίνια γιατί ΠΡΕΠΕΙ να αλλάξει πολιτική.
Τώρα που αλλάζει, γκρίνια πάλι γιατί "χάνει το brand name" της.
Το brand name της Apple δεν το ορίζουμε εμείς. Η εταιρεία το ορίζει.
Θα έπρεπε να το βλέπετε να έρχεται όλο αυτό. Η Apple το είπε ξεκάθαρα με την καμπάνια που λέει ότι τη νοιάζει ΜΟΝΟ ο πελάτης και όχι το προϊόν.
Έτσι διακιολογεί αυτό που κάποιοι λένε ότι φεύγει από τα καθαρά premium προϊόντα. Απλά γυρνάει και λέει ότι "σας είπα ότι κοιτάω το συμφέρον του πελάτη και αυτό γα τον πελάτη είναι καλύτερο".
Θα μου πεις δε θα βρεθεί πάλι κάποιος να του βρωμάει όλο αυτό, να μην του αρέσει ή να βλέπει από πίσω καμία θεωρία συνομωσία με δράκους και μάγους? Σίγουρα θα υπάρχει.
Αλλά τι να κάνουμε, c'est la vie.
Ok λοιπόν θα συμφωνήσω και εγω μαζί σου για το οτι κοιτάει τον πελάτη και γίαυτο τον λόγο ρίχνει την ποιότητα κατασκευής ......
Για μια στιγμή ας συμφωνήσει όλο το φόρουμ ,μαζί σου και ας σκεφτούμε τότε ,γιατι κραζουμε τόσο καιρό την ποιότητα κατασκευής τον android ...?
(μαζί και εγω )
Τελικώς το μονο που μένει ειναι το ios ,το οποίο θα συμφωνήσω με τον dream ,οτι αρχίζει δειλά ,δειλά να μοιάζει με το androiδες .....
Δεν τσακωνομαι μαζί σου ,απλά προσπαθώ να πείσω τον εαυτό μου ,για πιο λόγο να μεινω στην apple με 500 ευρώ (γυρνωντας με πισω στο χρονο) και να μην πάρω π.χ το καινούργιο nexus 5 το οποίο εάν επιβεβαιωθούν αυτά που λέγονται οτι θα εχει πανω του ,με 350 ευρώ θα ειναι πλέον εκτός συναγωνισμού .....
Δυστυχώς για το S μοντελο το οποίο ισως να ξεκινάει εδώ Ελλάδα στα 800 ευρώ δεν μπορώ πλέον να τα διαθεσω ,αλλα και να μου περισσευανε μερικά χρήματα ,νομίζω πάλι δεν θα διεθετα......πλέον (διότι μιλάμε για κοροϊδία ) αναβαθμίζοντας στα 12mp και εναν υποτίθεται διπλάσια γρηγορότερο επεξεργάστη απο το iphone 5 ,το οποίο διαθετω .....
Να γυρίσω πισω δηλαδή στο χρόνο με το cheap , η να δώσω πάλι 800 ευρώ για μια σχεδόν ολοιδια συσκευη ?
Ιδού το ερώτημα