Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

Αγανακτηση στο irepair στο μαρουσι

• Please log in to reply
25 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#1   sevos

sevos

iPH newbie

• 33 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 04/06/2013 - 17:01

Καλησπερα σε ολους.
Θα ηθελα να αναφερω το περιστατικο που μου συνεβει χτες στο kαταστημα irepair στο μαρουσι.
Εχω ενα iphone 3gs jb στην 5.1.1 το οποιο ειχε μαυρη οθονη και δεν ανοιγε με τιποτα.(ο Μπαμπης19 ισως να με θυμαται).
Οταν τους ειπα το προβλημα μου απαντησαν οτι αν θα το εκαναν να δουλεψει θα ηταν βεβαια με την 6.1.3
χωρις jb γιατι σαν καταστημα δεν τους επιτρεπεται αυτο.
Συμφωνησα βεβαια και περιμενα τηλ.(απο το τηλ ειχα βγαλει την sim και την ειχα βαλει σε ενα αλλο τηλ
για να κανω την δουλεια μου)
Το απογευμα με πηραν τηλ και μου ειπαν οτι δεν μπορουσαν να το ανοιξουν στην κανονικη 6.1.3
αλλα μονο σε 6.1.3 JB και οτι ηθελε και μπαταρια. (τελικα επιτρεπεται η οχι να κανουν JB στο
καταστημα? η οτι τους συμφερει?)
Πληρωσα 70 ευρω,50 για μπαταρια και 20 για επισκευη και εφυγα ευχαριστημενος αφου μου ηταν και JB.
Οταν εφτασα σπιτι και εβαλα την sim δεν μπορουσε να βρει δικτυο με τιποτα.Εβαλα και αλλη αλλα τιποτα.
Σημερα το πρωι που ξαναπηγα και τους ειπα τι συμβαινει ισχυριστηκαν οτι μου το ειχαν πει για την sim.
Εγω βεβαια δεν καταλαβα κατι τετοιο γιατι μονο καποιος τρελλος θα εδινε 70 ευρω για να μην εχει τηλ τελικα.
Τους ειπα να το φτιαξουν αλλα δεν ηξεραν. ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ. .
Τους ειπα να το κανουν οπως πρωτα με μαυρη οθονη και να βγαλουν την μπαταρια που εβαλαν,
δινοντας μου τα 50 ευρω και να κρατησουν μονο τα 20 ευρω της επισκευης,αλλα δεν δεχτηκαν
λεγοντας μου τα εξης παραδειγματα.Αν ειχες δαγκωσει ενα σαντουιτς θα το πηγαινες πισω?
Αν ειχες παρει ενα αυτοκινητο μετα θα το πηγαινες πισω?
Ε ΝΑΙ ΡΕ ΦΙΛΕ ΑΝ ΕΙΧΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕΣΑ ΣΕ 18 ΩΡΕΣ ΘΑ ΤΟ ΠΗΓΑΙΝΑ ΠΙΣΩ. (το σαντουιτς θα το πεταγα).Εχετε ακουσει εκει στο irepair κατι για την λεξη ΕΓΓΥΗΣΗ?
Το κινητο τελικα το εφτιαξε ενας συναδελφος μου στην δουλεια με την official εκδοση 6.1.3 κατι που δεν μπορεσαν οι καταρτισμενοι τεχνικοι του irepair στο μαρουσι.
Οσο για την μπαταρια εχει κανει καποιες μαυρες γραμμες 2 φορες ,και αμφιβαλλω για την γνησιοτητα της και κατα ποσο καινουρια ειναι.Παντως τωρα μεχρι στιγμης δουλευει.
Ο επαγγελματισμος στο μεγαλειο του.
Συγνωμη αν σας κουρασα και παρακαλω τους admins αν δεν ειμαι στην σωστη ενοτητα να με βαλουν.
Τα πραγματικα μου στοιχεια ειναι διαθεσημα προς ολους που ισως να νομιζουν οτι μιλαω πισω απο ανωνυμια.
Καλο απογευμα σε ολους.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#2   nsxbass

nsxbass

iPH Guru

• 9,378 μηνύματα
  • Twitter:@n1ckstrat
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • GameCenter:nsxbass

Δημοσίευση 04/06/2013 - 17:24

Δυστυχώς φίλε μου έπεσες στους χασάπηδες.

Οι καταγγελίες πληθαίνουν μέρα με τη μέρα.

Αν έκανες μία αναζήτηση για Γλυφάδα ή για iphonerepair.gr (είναι το ίδιο μαγαζί) στο φόρουμ τα αποτελέσματα θα σε αποθάρρυναν...

Το να βγάλεις άκρη μαζί τους είναι λίγο δύσκολο αφού πουλάνε τρέλα και μάλιστα χωρίς αποδείξεις.

Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα αν πας το κινητό σε κάποιον άλλο τεχνικό και το ανοίξει να διαπιστώσει ότι του λείπουν και πράγματα από μέσα ή ότι κάποια original ανταλλακτικά αλλάχτηκαν με μαϊμούδες...

#3   atari4

atari4

iPH Hero

• 5,327 μηνύματα
  • Tablet:Άλλο
  • GameCenter:YNWA

Δημοσίευση 04/06/2013 - 17:28

Κριμα γιατι υπαρχουν πολλοι ανυποψιαστοι που πηγαινουν εκει και θα συνεχισουν να πηγαινουν ισως και περισσοτεροι...

You'll Never Walk Alone

#4   sevos

sevos

iPH newbie

• 33 μηνύματα

Δημοσίευση 04/06/2013 - 17:28

Δυστυχώς φίλε μου έπεσες στους χασάπηδες.

Οι καταγγελίες πληθαίνουν μέρα με τη μέρα.

Αν έκανες μία αναζήτηση για Γλυφάδα ή για iphonerepair.gr (είναι το ίδιο μαγαζί) στο φόρουμ τα αποτελέσματα θα σε αποθάρρυναν...

Το να βγάλεις άκρη μαζί τους είναι λίγο δύσκολο αφού πουλάνε τρέλα και μάλιστα χωρίς αποδείξεις.

Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα αν πας το κινητό σε κάποιον άλλο τεχνικό και το ανοίξει να διαπιστώσει ότι του λείπουν και πράγματα από μέσα ή ότι κάποια original ανταλλακτικά αλλάχτηκαν με μαϊμούδες...

Η ζημια φιλε μου που θα παθουν θα ειναι πολυ μεγαλη μεσα απο αυτα τα εργαλεια που δινουν το βημα να πει ο καθενας την γνωμη του.

#5   nsxbass

nsxbass

iPH Guru

• 9,378 μηνύματα

Δημοσίευση 04/06/2013 - 17:37

Σου λέω κάνε μία αναζήτηση με τις λέξεις που σου είπα να δεις πόσα τόπικ υπάρχουν...

#6   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113,603 μηνύματα
  • Twitter:@nikosgnr
  • Κινητό: iPhone 2G
  • GameCenter:nikosgnr

Δημοσίευση 04/06/2013 - 17:37

Ένα απο τα πολλά περιστατικά των "χασάπηδων". Επίσης βασικό χαρακτηριστικό τους, να παίρνουν κομμάτια απο τις συσκευές που φτιάχνουν..!

Για συλλογή.. Να θυμούνται τη καταπληκτική δουλειά που κάνουν..

http://www.iphonehel...-iphone-repair/

Απορώ πως οι συγκεκριμένοι εξακολουθούν να υπάρχουν. Να το ξαναπούμε και εδώ. ΜΑΚΡΙΑ.
| JailBreak Means System Customization |

LG8ISzO.gif

#7   dream21

dream21

iPH Hero

• 3,898 μηνύματα
  • Twitter:@dream2100
  • Κινητό: Άλλο
  • GameCenter:iPhonegr

Δημοσίευση 04/06/2013 - 17:38

Και να ήξερες φίλε μου ποσά ακόμη θύματα έχουν να την πατήσουν άστα να πανε.

#8   sevos

sevos

iPH newbie

• 33 μηνύματα

Δημοσίευση 04/06/2013 - 17:39

δεν νομιζω atari4 πως θα συνεχιστει για πολυ αυτο.Οι γνωμες πληθαινουν.

#9   sevos

sevos

iPH newbie

• 33 μηνύματα

Δημοσίευση 04/06/2013 - 17:41

Και να σκεφτειτε οτι τουσ γνωρισα απο ενα αλλο forum σαν μια καλη επιλογη για iphone

#10   atari4

atari4

iPH Hero

• 5,327 μηνύματα
  • GameCenter:YNWA

Δημοσίευση 04/06/2013 - 17:46

δεν νομιζω atari4 πως θα συνεχιστει για πολυ αυτο.Οι γνωμες πληθαινουν.

Μακαρι, αλλα αυτοι που εχουν iphone αυξανονται αλλα οχι αναλογα πιστευω με αυτους που ενημερωνονται...

You'll Never Walk Alone

#11   nsxbass

nsxbass

iPH Guru

• 9,378 μηνύματα

Δημοσίευση 04/06/2013 - 18:09

Και να σκεφτειτε οτι τουσ γνωρισα απο ενα αλλο forum σαν μια καλη επιλογη για iphone

Πραγματικά αδυνατώ να πιστέψω ότι σε φόρουμ μπορεί να έγινε αντικειμενική και μη υποκινούμενη προώθηση του συγκεκριμένου καταστήματος...

#12   sevos

sevos

iPH newbie

• 33 μηνύματα

Δημοσίευση 04/06/2013 - 18:22

Μαλλον δεν θα ηξερε το παλικαρι.Θα το ειδε στο google, σου λεει να ακομη ενα μαγαζι για iphone.
Eδω ταιριαζειτο σλογκαν καλυτερα να μασας παρα να μιλας.

#13   linuxfighter

linuxfighter

iPH Elite Poster

• 2,743 μηνύματα
  • Twitter:@tsioutsiourigas
  • Κινητό: Άλλο
  • GameCenter:linuxfighter

Δημοσίευση 04/06/2013 - 23:30

Ο άντρας της Ναθαναήλ έχει ρίξει πολύ χρήμα για διαφήμιση και όπως γνωρίζετε η διαφήμιση είναι το παν. δυστυχώς όμως κάποια πράγματα δεν αλλάζουν

#14   sevos

sevos

iPH newbie

• 33 μηνύματα

Δημοσίευση 05/06/2013 - 11:43

Ο άντρας της Ναθαναήλ έχει ρίξει πολύ χρήμα για διαφήμιση και όπως γνωρίζετε η διαφήμιση είναι το παν. δυστυχώς όμως κάποια πράγματα δεν αλλάζουν

Τουλαχιστον linuxfighter τους μαθουν να μιλανε σοβαρα και οχι να λενε παραδειγματα για μικρα παιδια(βλεπε πρωτο ποστ)
Αν δεν ξερουν ειναι προτιμοτερο να το πουν παρα να προσπαθουν να υποτιμησουν την νοημοσινη σου

#15   sevos

sevos

iPH newbie

• 33 μηνύματα

Δημοσίευση 05/06/2013 - 16:36

Παιδια εκτος απο τον idoctor που αυτο το διαστημα κανουν μετακομηση και πρεπει να περιμενω δυο εβδομαδες για να τους παω
το iphone που αλλου εντος Αττικης και κατα προτιμηση δυτικα προαστια μπορω να το παω μπας και δω ασπρη μερα?

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1

0 μέλη, 1 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες