Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * * 2 ψήφοι

Flipswitch: Open Toggle API

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
Θέμα χωρίς απαντήσεις

#1   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113.590 μηνύματα
  • Twitter:@nikosgnr
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 2G
  • GameCenter:nikosgnr

Δημοσίευση 05/06/2013 - 20:34

O Ryan Petrich επιστρέφει.. Μαζί με τη βοήθεια της Α3Tweaks. Αυτή τη φορά με το Flipswitch. Πρόκειται για ένα Open Source API όπου οι Devs θα έχουν τη δυνατότητα να δημιοργούν τα Toggles τους χωρίς κανένα περιορισμό. Το Flipswitch θα είναι η βάση τους για να μπορέσουν να δημιουργήσουν Tweaks τους. Ο Petrich δηλώνει..

Flipswitch is a system that makes it simple to both write switches and tweaks that use switches. Included in it are some of the standard switches you'd expect from a toggle tweak: wifi, bluetooth, hotspot, etc. It does not have any UI—for that you need a tweak that integrates with it, such as Switchicons. Switchicons is an open source example of how as a tweak developer you might integrate with Flipswitch, which is also open source. My intention is to get rid of all the duplicate work that developers have been doing building toggles in their tweaks. As a user, this system will eventually allow using any available switch with any compatible tweak, instead of like now where most toggles are available for SBSettings, but everything else has limited selection.

Αναρτημένη εικόνα

Παρακάτω μπορούμε να δούμε το Switchicons. Tweak το οποίο δημιουργήθηκε πάνω στο Flipswitch και προσθέτει τα διάφορα Toggles στο Springboard της συσκευής μας. Αυτό σαν μια μικρή ιδέα για το τι μπορεί να κάνει κανείς με το συγκεκριμένο. Βάσει αυτού, να πούμε εδώ πως ο κάθε Dev θα μπορεί να τοποθετήσει τα Toggles του σχεδόν παντού..

Αναρτημένη εικόνα

Activator και Auxo, με το Update που έρχεται, είναι απο τα πρώτα που θα χρησιμοποιήσουν το παραπάνω. Με του Auxo να παραμένουν στο Switcher όπως ήδη τα ξέρουμε. Για την ώρα όποιος θέλει να δοκιμάσει τα παραπάνω, αρκεί να περάσει το Repo του Ryan Petrich.

http://rpetri.ch/repo/

| JailBreak Means System Customization |

LG8ISzO.gif

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια