Το iOS 6 είναι εγκατεστημένο στο 93% των iPhone [Έρευνα]
Δημοσίευση 07/06/2013 - 09:54
Σύμφωνα με έρευνα του διαφημιστικού δικτύου Chitika το iOS 6 βρίσκεται εγκατεστημένο στο 93% των iPhone δείχνοντας έναν εκπληκτικό βαθμό υιοθέτησης του νεότερου λειτουργικού συστήματος της Apple. Ακολουθεί το iOS 5 με ποσοστό 5.5%, το iOS 4 με 1.7 και το iOS 3 με 0.1%.
Οι μετρήσεις αφορούν μεν τις ΗΠΑ και Καναδά αλλά σχηματίζουν μια γενικότερη εικόνα και για το τι συμβαίνει στον υπόλοιπο κόσμο. Αξίζει να σημειωθεί πως μόλις ένα μήνα μετά την κυκλοφορία του iOS 6 το αντίστοιοχο ποσοστό υιοθέτησης είχε καταμετρηθεί στο 61%.
Όσον αφορά το iOS 6 και τους χρήστες iPad, τα στοιχεία δείχνουν ένα μικρότερο βαθμό υιοθέτησης (82.9%) ενώ το iOS 5 εμφανίζεται με ένα ποσοστό 13.4%.
Ad
Δημοσίευση 07/06/2013 - 10:19
Δημοσίευση 07/06/2013 - 10:54
της δινει 0.1%,δηλαδη στα 1000 iphone που κυκλοφορουν εχει μεινει μονο 1 ειτε iphone 2G ειτε iphone 3G και οποιος τα ειχε τα πεταξε και δεν τα χρησιμοποιουν πλεον!
εεεε,εμενα μου φαινετε παραλογο και μονο αν μας εδινε στοιχεια η Apple θα το πιστευα!μεχρι τοτε απλα καπου αλλου αποσκοπει αυτη η εταιρια!
Δημοσίευση 07/06/2013 - 11:37
για εναν και μοναδικο λογο μου φαινετε μουφα η ειδηση και εχει να κανει με την χρηση του ios 3!
της δινει 0.1%,δηλαδη στα 1000 iphone που κυκλοφορουν εχει μεινει μονο 1 ειτε iphone 2G ειτε iphone 3G και οποιος τα ειχε τα πεταξε και δεν τα χρησιμοποιουν πλεον!
εεεε,εμενα μου φαινετε παραλογο και μονο αν μας εδινε στοιχεια η Apple θα το πιστευα!μεχρι τοτε απλα καπου αλλου αποσκοπει αυτη η εταιρια!
Το iPhone 3G παίρνει μέχρι και iOS 4 (1,7%). Όσο για το πρώτο iPhone, θα έλεγα πως ναι, αποτελεί μουσειακό είδος. Δεν είναι παράλογο το 0,1%.
Κατά τα άλλα αναμένουμε απάντηση gordito, να μας πει τι διείσδυση έχει το Android 4,2,x.
Δημοσίευση 07/06/2013 - 11:43
Εχεις δικιο για το 3G(εγω το ειχα παντα στην 3.1.3 και ξεχασα την 4αρα) αλλα και παλι αυτα τα δυο πιανουν το 1.8%,με τα τοσα εκατομμυρια που εχουν πουλησει αυτα τα δυο και παλι μου φαινετε απιθανο!Το iPhone 3G παίρνει μέχρι και iOS 4 (1,7%). Όσο για το πρώτο iPhone, θα έλεγα πως ναι, αποτελεί μουσειακό είδος. Δεν είναι παράλογο το 0,1%.
Κατά τα άλλα αναμένουμε απάντηση gordito, να μας πει τι διείσδυση έχει το Android 4,2,x.
Δημοσίευση 07/06/2013 - 11:53
Κοίτα θεωρω πως αυτές τις μετρήσεις τις έχουν πάρει από συσκευές οι οποίες χρησιμοποιούνται. Ειναι εκατομμύρια το iPhone 3G που πουλήθηκαν αλλά σχεδόν κανένας δεν τα χρησιμοποιεί με αποτέλεσμα να μην τα καταχωρούν στην λίστα.Εχεις δικιο για το 3G(εγω το ειχα παντα στην 3.1.3 και ξεχασα την 4αρα) αλλα και παλι αυτα τα δυο πιανουν το 1.8%,με τα τοσα εκατομμυρια που εχουν πουλησει αυτα τα δυο και παλι μου φαινετε απιθανο!
Δημοσίευση 07/06/2013 - 11:55
Το iPhone 3G παίρνει μέχρι και iOS 4 (1,7%). Όσο για το πρώτο iPhone, θα έλεγα πως ναι, αποτελεί μουσειακό είδος. Δεν είναι παράλογο το 0,1%.
Χαχαχα ... δεν χρεαιζεσαι gordito για αυτο. Τα μετραει τακτικα η Google και τα ανεβαζει στο development portal του Android . Οριστε !!
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 3
0 μέλη, 3 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες