Την 1η Κυριακη μετα την κυκλοφορια του! Μαζι με το iOS 8 Beta1
Σε λάτρεψα λιγο παραπάνω
Δημοσίευση 30/08/2013 - 13:58
Την 1η Κυριακη μετα την κυκλοφορια του! Μαζι με το iOS 8 Beta1
Σε λάτρεψα λιγο παραπάνω
Δημοσίευση 30/08/2013 - 15:45
Δημοσίευση 30/08/2013 - 17:59
τι εγινε ?
τι ios 8 λετε?
ακομα δεν βγηκε το 7 και συζητατε για το 8?
Δημοσίευση 30/08/2013 - 18:06
Λένε άμεσα , αλλα προσωπικά περιμένω κοντά στον Ιανουάριο.
θεωρητικα θα δωσουν αμεσα τουλαχιστον οπως λενε για 6.1.3 και 6.1.4 αφου θα εχει βγει το 7 και δεν θα κινδυνευουνε αμεσα να χασουν το jb στο 7.....τα exploits που εχουν δηλαδη.
Knowledge Is Power
Δημοσίευση 30/08/2013 - 18:09
Δεν το κόβω πιθανό αυτό.θεωρητικα θα δωσουν αμεσα τουλαχιστον οπως λενε για 6.1.3 και 6.1.4 αφου θα εχει βγει το 7 και δεν θα κινδυνευουνε αμεσα να χασουν το jb στο 7.....τα exploits που εχουν δηλαδη.
Τελευταία επεξεργασία από: PanosMouz, 30/08/2013 - 18:09
Δημοσίευση 30/08/2013 - 18:16
Δεν το κόβω πιθανό αυτό. Αυτα τα exploits (αν ισχύουν και στο 7) θα τα χρησιμοποιήσουν εκεί. Δεν θα ρισκάρουν να δώσουν JB 6.1.3 - 6.1.4 και να τα χάσουν. Παρόλα αυτά μου βάζεις ενα link να δω κ εγώ που τα λένε αυτά για 6.1.3 κ 6.1.4 ;
το site ειναι αυτο μισο να βρω και το post...http://www.evad3rs.net
Knowledge Is Power
Δημοσίευση 30/08/2013 - 18:18
Δεν το κόβω πιθανό αυτό. Αυτα τα exploits (αν ισχύουν και στο 7) θα τα χρησιμοποιήσουν εκεί. Δεν θα ρισκάρουν να δώσουν JB 6.1.3 - 6.1.4 και να τα χάσουν. Παρόλα αυτά μου βάζεις ενα link να δω κ εγώ που τα λένε αυτά για 6.1.3 κ 6.1.4 ;
εδω το λεει μετα την παρουσιαση του 7......http://www.evad3rs.n...sage-about.html
jailbreak 6.1.3 version will be released only after the official iOS 7.0 presentation in September
Τελευταία επεξεργασία από: daskalakispavlos, 30/08/2013 - 18:18
Knowledge Is Power
Δημοσίευση 30/08/2013 - 18:21
εδω το λεει μετα την παρουσιαση του 7......http://www.evad3rs.n...sage-about.html
jailbreak 6.1.3 version will be released only after the official iOS 7.0 presentation in September
Δημοσίευση 30/08/2013 - 18:26
Δεν προκειται να δωθει jb για παλιοτερο firmware, δεν εχει λογο υπαρξης κατι τετοιο.θεωρητικα θα δωσουν αμεσα τουλαχιστον οπως λενε για 6.1.3 και 6.1.4 αφου θα εχει βγει το 7 και δεν θα κινδυνευουνε αμεσα να χασουν το jb στο 7.....τα exploits που εχουν δηλαδη.
Δημοσίευση 30/08/2013 - 18:28
το κόβω ράδιο-αρβύλα.
Εξάλλου αυτό δεν είναι το site των Evad3rs.
Εκείνο είναι το evasi0n.com και μονο από όσο ξέρω.
Μικρό καλάθι για ακόμα μια φορά.
το site που λες ειναι μονο για το προγραμμα αυτο που εδωσα εγω ειναι το blog τους αν το δεις λενε οτι περα απο αυτο που υπαρχει τωρα δηλαδη το jb μεχρι 6.1.2 δεν εχει κατι αλλο και δεν θα βγει αν δεν παρουσιαστη το ios 7 σε καθε περιπτωση 11 μερες ειναι ακομα.....λογικη παντος εχει δινω jb σε 6.1.3-6.1.4 και μετα απο λιγο δινω για το 7 τωρα αν βγαλουν 7.1 η 7.0.1 και κλεινει την τρυπα ειναι αλλο θεμα οποιος θελει jb σε 7 προφανος θα μενει στην 7....
Knowledge Is Power
Δημοσίευση 30/08/2013 - 18:33
Δεν προκειται να δωθει jb για παλιοτερο firmware, δεν εχει λογο υπαρξης κατι τετοιο.
μην το λες γιατι μερικες φορες καθομαι και διαβαζω τι γραφουμε πριν απο καθε παρουσιαση που λεει ο καθενας το μακρυ του και το κοντο του οτι πχ αποκλειεται να γινει αυτο αποκλειεται το αλλο και τελικα βγαινουν αν οχι ολα τα περισσοτερα επισης ειπα τι διαβασα τωρα αν γινει η οχι γνωμη μου και γνωμη σου δεν σε ακυρωνω μην με ακυρωνεις....οπως ειπα και πριν 11 μερουλες για να δουμε τι θα πραγματικα θα γινει ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ....και δεν τα λεω εγω απλα τα αναπαραγω οπως ολοι μας για το τι ακουσαμε.......
Knowledge Is Power
το site που λες ειναι μονο για το προγραμμα αυτο που εδωσα εγω ειναι το blog τους αν το δεις λενε οτι περα απο αυτο που υπαρχει τωρα δηλαδη το jb μεχρι 6.1.2 δεν εχει κατι αλλο και δεν θα βγει αν δεν παρουσιαστη το ios 7 σε καθε περιπτωση 11 μερες ειναι ακομα.....λογικη παντος εχει δινω jb σε 6.1.3-6.1.4 και μετα απο λιγο δινω για το 7 τωρα αν βγαλουν 7.1 η 7.0.1 και κλεινει την τρυπα ειναι αλλο θεμα οποιος θελει jb σε 7 προφανος θα μενει στην 7....
Δημοσίευση 30/08/2013 - 18:39
Αυτό ότι είναι το blog τους ποιος το έχει πει;
Που το γράφει και δεν το ξέρω;
Εγώ ξέρω ότι το site είναι ΜΟΝΟ το evasi0n.com
Και οποιαδήποτε ενημέρωση βγαίνει στο λογαριασμό τους στο Twitter:
twitter.com/evad3rs
Αν είχαν blog θα το αναφέρανε.
Κανένας τους δεν έχει αναφερθεί από όσο ξέρω.
Ακόμα και στο twitter έχει μόνο το evasi0n.com
Αν κάνω λάθος και όντως είναι το blog τους ας μου δώσει κάποιος πραγματικά αξιόπιστα στοιχεία.
μεγαλε δεν ειμαι ο αστυνομος μπεκας για να σου δωσω στοιχεια....βαλτε και ενα γκεσταπιτι στο forum οποιος λεει τι ακουσε και δεν συμφωνηται να κανονιζεται να τον σπατε στο ξυλο φωστηρες μου λεω τι ακουσα και απο που και μονο μαπες που δεν εχω φαει...για χαλαροστε λιγο κουβεντα κανουμε......
Knowledge Is Power
Δημοσίευση 30/08/2013 - 18:45
Στο ειπε ηδη δυο φορες ο panos, το site που αναφερεσαι δεν εχει καμια αξιοπιστια.μην το λες γιατι μερικες φορες καθομαι και διαβαζω τι γραφουμε πριν απο καθε παρουσιαση που λεει ο καθενας το μακρυ του και το κοντο του οτι πχ αποκλειεται να γινει αυτο αποκλειεται το αλλο και τελικα βγαινουν αν οχι ολα τα περισσοτερα επισης ειπα τι διαβασα τωρα αν γινει η οχι γνωμη μου και γνωμη σου δεν σε ακυρωνω μην με ακυρωνεις....οπως ειπα και πριν 11 μερουλες για να δουμε τι θα πραγματικα θα γινει ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ....και δεν τα λεω εγω απλα τα αναπαραγω οπως ολοι μας για το τι ακουσαμε.......
0 μέλη, 11 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες