1)Το 3G δε "σερνεται" σε iOS6, ποτε δεν εφτασε στην εκδοση αυτη αλλα σταματησε στην 4.2.1Επίσης, όπως και οι 6Χ στα 3G-3Gs που "σέρνονταν" (γιατί ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ τα 3άρια ΔΕΝ είχαν σχεδιαστεί για την 6άρα), έτσι και το απλό 4άρι ΔΕΝ ΣΧΕΔΙΑΣΤΗΚΕ για την 7άρα, πώς να το κάνουμε δηλαδή;
Μπορείς να βάλεις Win 7 και σε ...586 PC, θα ανοίξει και θα δουλεύει - αλλά ΔΕΝ ήταν για τέτοιο λειτουργικό δομημένο εκείνης της τεχνολογίας το PC.
Τώρα, αν θέτε, το αντιλαμβάνεστε.
Αν δεν θέτε - το 90% τουλάχιστον, βάλτε την 7άρα και στο ...πρώτο iPhone που πρωτοσχεδίασε ο Τζομπς. Το ίδιο μου κάνει εμένα.
ΟΙ ΠΑΝΤΕΣ, ΟΛΟΙ στο εξωτερικό που 'χουν κάνει τα άπειρα reviews, σου λένε με μια φωνή "η 7άρα είναι ο κυριότερος λόγος να κάνεις ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ σε 5άρι και άνω".
Αυτά.
2)Αντιθετως, το 3GS δουλευει μια χαρα σε iOS6, αυτο μπορουν να στο επιβεβαιωσουν πολλοι απο εδω μεσα. Μαλιστα εχει γραφτει οτι τρεχει καλυτερα σε 6 παρα σε 5.
3)Υπαρχει σχετικο τοπικ για το iPh4 και το iOS7, οπου επισης αρκετοι αναφερουν οτι δουλευει αξιοπρεπως αν και προσωπικη γνωμη δεν εχω.
4)Το airdrop δεν υποστηριζεται λογω διαφορετικου wifi chip και οχι λογω επεξεργαστικης ισχυος, οποτε δεν προκειται για "κουτσουρεμα".
5)..."CAPS LOCK..."
Edit: σορυ, δεν ειχα δει οτι ειχε ηδη γραψει τα ιδια ο "nsxbass"(..."MODERATOR""...)
Τελευταία επεξεργασία από: omilitis1987, 15/09/2013 - 03:00