Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * * 15 ψήφοι

Παρουσίαση iOS 7 - WWDC 2013

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
3499 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#2341   stifler

stifler

iPH Addict

• 773 μηνύματα
  • Twitter:@stiflerakos
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 3GS
  • Tablet:iPad Pro 1st gen
  • GameCenter:MrJail

Δημοσίευση 17/09/2013 - 14:36

Με τρωει μερες αλλα θα το πω...

Αφου επιτελους οι προσευχες μας εισακουστηκαν και ειδαμε κουρτινα με συντομευσεις μεσα σε ολα τα αλλα και αφου βγαλανε που βγαλανε διακοπτη wifi σε αυτη , θα τους επεφτε ο κ...ς αν βαζανε και τα δεδομενα? Ελεος δλδ...Σταλα σταλα τα δινουν ρε παιδακι μου...

Βλεπω στα επομενα updates του ios7 να εμπλουτιζουν τις κουρτινες με συντομευσεις :P

Τελευταία επεξεργασία από: stifler, 17/09/2013 - 14:41

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#2342   andrewntua

andrewntua

iPH User

• 159 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4S
  • Tablet:iPad 3 +4G

Δημοσίευση 17/09/2013 - 15:11

Για αυτο θα πάμε ios7 να μας φύγει η ταυλα κι μετα jb

#2343   airbus

airbus

iPH Member

• 267 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6

Δημοσίευση 17/09/2013 - 15:24

ποσο δυσκολο ηταν να εβαζαν και μια επιλογη για blacklist των απορρητων κλησεων (δε μιλαω για το do not disturb).

απορρητες κλησεις δε μπορεις να φτιαξεις επαφη. αρα δε μπορεις να μπλοκαρεις ετσι οπως ειναι τωρα.

Τελευταία επεξεργασία από: airbus, 17/09/2013 - 15:26

#2344   daskalakispavlos

daskalakispavlos

iPH Elite Poster

• 3.427 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 2G
  • GameCenter:daskalakisp

Δημοσίευση 17/09/2013 - 16:08

Με τρωει μερες αλλα θα το πω...
Αφου επιτελους οι προσευχες μας εισακουστηκαν και ειδαμε κουρτινα με συντομευσεις μεσα σε ολα τα αλλα και αφου βγαλανε που βγαλανε διακοπτη wifi σε αυτη , θα τους επεφτε ο κ...ς αν βαζανε και τα δεδομενα? Ελεος δλδ...Σταλα σταλα τα δινουν ρε παιδακι μου...
Βλεπω στα επομενα updates του ios7 να εμπλουτιζουν τις κουρτινες με συντομευσεις :P

Έχω την εντύπωση ότι δεν βάλανε διακόπτη για δεδομένα για θέματα ασφαλείας....αν θυμάμαι καλα κάπου το πήρε το μάτι μου δεν ξέρω αν ισχύει κάτι τέτοιο....

Knowledge Is Power

#2345   Dimsu

Dimsu

iPH User

• 186 μηνύματα
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Κινητό: iPhone 7 Plus
  • Tablet:iPad mini

Δημοσίευση 17/09/2013 - 16:35

Επειδή δε τα πάω καθόλου καλά με το iCloud και δε το καταλαβαίνω έχω κανει backup το mini ipad k το τηλέφωνο στον υπολογιστή μέσω iTunes. Οταν βγει το update του ios7 μπορώ ύστερα κανονικα να κάνω restore και να ξανά βάλω ότι έχω από το back up του υπολογιστή;;;;

#2346   ipgpi

ipgpi

iPH Contributor

• 1.631 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad Air

Δημοσίευση 17/09/2013 - 16:50

Έχω την εντύπωση ότι δεν βάλανε διακόπτη για δεδομένα για θέματα ασφαλείας....αν θυμάμαι καλα κάπου το πήρε το μάτι μου δεν ξέρω αν ισχύει κάτι τέτοιο....

π@π@ριες φιλε μου, τι προβλημα δηλ με τοσα μετρα, αποτυπωμα, find my iphone...το 3G τους μαρανε...

το πιο ασφαλες θα ηταν να εβαζαν κωδικο/αποτυπωμα στην απενεργοποιηση, ο κλεφτης το πρωτο που κανει το κλεινει, δεν ψαχνει να βρει πως κλεινουν τα δεδομενα...;)

Τελευταία επεξεργασία από: ipgpi, 17/09/2013 - 16:51

#2347   daskalakispavlos

daskalakispavlos

iPH Elite Poster

• 3.427 μηνύματα

Δημοσίευση 17/09/2013 - 16:51

Επειδή δε τα πάω καθόλου καλά με το iCloud και δε το καταλαβαίνω έχω κανει backup το mini ipad k το τηλέφωνο στον υπολογιστή μέσω iTunes. Οταν βγει το update του ios7 μπορώ ύστερα κανονικα να κάνω restore και να ξανά βάλω ότι έχω από το back up του υπολογιστή;;;;

Ναι κανονικα όταν σου πει αφού τελειώσει το update set up as new ή restore απο backup τότε διάλεξε το πιο πρόσφατο και κανε restore απο backup μέσω iTunes....

Knowledge Is Power

#2348   daskalakispavlos

daskalakispavlos

iPH Elite Poster

• 3.427 μηνύματα

Δημοσίευση 17/09/2013 - 16:55

π@π@ριες φιλε μου, τι προβλημα δηλ με τοσα μετρα, αποτυπωμα, find my iphone...το 3G τους μαρανε...
το πιο ασφαλες θα ηταν να εβαζαν κωδικο/αποτυπωμα στην απενεργοποιηση, ο κλεφτης το πρωτο που κανει το κλεινει, δεν ψαχνει να βρει πως κλεινουν τα δεδομενα...;)

Κοιτά λογικα τώρα και να το κλείσει με το iOS 7 δεν μπορεί ούτε απο dfu mode αν δεν κάνω λάθος να κανει restore γιατι θα ζητάει το password του find my iPhone....τώρα ναι έχεις τα δικια σου τι να κάνει ενα πάνω και να κλείσει το 3G ο άλλος τι να μπει στα settings και να κάνει off απο κει ενα και το αυτο ειναι....

Knowledge Is Power

#2349   airbus

airbus

iPH Member

• 267 μηνύματα

Δημοσίευση 17/09/2013 - 16:59

αν καποιος εχει passcode lock στο τηλεφωνο του δε μπορει να παει στις ρυθμισεις ο τριτος να το κλεισει.

το control center εμφανιζεται ανεξαρτητα αν εχεις Passcodelock? μηπως εχουν δικιο τελικα?

Τελευταία επεξεργασία από: airbus, 17/09/2013 - 17:00

#2350   daskalakispavlos

daskalakispavlos

iPH Elite Poster

• 3.427 μηνύματα

Δημοσίευση 17/09/2013 - 17:00

αν καποιος εχει passcode lock στο τηλεφωνο του δε μπορει να παει στις ρυθμισεις ο τριτος να το κλεισει.
το control center εμφανιζεται ανεξαρτητα αν εχεις Passcodelock? μηπως εχουν δικιο τελικα?

Αυτό ειναι πολυ καλη ερώτηση δεν το ξέρω ισως μπαίνει και γι αυτο δεν το έβαλαν εκει....

Knowledge Is Power

#2351   airbus

airbus

iPH Member

• 267 μηνύματα

Δημοσίευση 17/09/2013 - 17:08

ας μας πει καποιος που εχει ειδη ios 7

γιατι τοτε το ιδιο ισχυει και για το location services Που δε μπηκε στο control center.

Τελευταία επεξεργασία από: airbus, 17/09/2013 - 17:08

#2352   airbus

airbus

iPH Member

• 267 μηνύματα

Δημοσίευση 17/09/2013 - 17:12

να μη κατηγορουμε και αδικα ;)

Τελευταία επεξεργασία από: airbus, 17/09/2013 - 17:13

#2353   iAthanasios

iAthanasios

iPH Addict

• 835 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5
  • Tablet:iPad mini Retina
  • GameCenter:AthanasiosPap

Δημοσίευση 17/09/2013 - 17:28

Έχεις κανονικά πρόσβαση και στο Notification Center, αλλά και στο Control Center, και ας είναι κλειδωμένο το κινητό.

Μέσα από τις ρυθμίσεις, μπορείς να επιλέξεις αν τα δύο προηγούμενα μπορούν να εμφανίζονται στην κλειδωμένη οθόνη.

Και ας είναι κλειδωμένο το κινητό, μπορείς να το πας σε Airplane mode, οπότε πάλι «κλείνεις» τα δεδομένα και τις υπηρεσίες τοποθεσίας

#2354 Guest_emeliss_*

Guest_emeliss_*

Δημοσίευση 17/09/2013 - 17:29

Μπα, δεν θα είναι λόγοι ασφαλείας αφού στην πράξη δεν προσφέρει κάτι. Σε ένα δευτερόλεπτο το έχεις αποσυνδέσει από το δίκτυο κινητής. Το γιατί, και αν το δούμε στο επόμενο update, το ξέρουν αυτοί.

#2355   airbus

airbus

iPH Member

• 267 μηνύματα

Δημοσίευση 17/09/2013 - 17:32

Έχεις κανονικά πρόσβαση και στο Notification Center, αλλά και στο Control Center, και ας είναι κλειδωμένο το κινητό.

Μέσα από τις ρυθμίσεις, μπορείς να επιλέξεις αν τα δύο προηγούμενα μπορούν να εμφανίζονται στην κλειδωμένη οθόνη.

Και ας είναι κλειδωμένο το κινητό, μπορείς να το πας σε Airplane mode, οπότε πάλι «κλείνεις» τα δεδομένα και τις υπηρεσίες τοποθεσίας

οι υπηρεσιες τοποθεσιας δε κλεινουν οταν βαζεις flight mode.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 17

0 μέλη, 17 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες