Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * * 15 ψήφοι

Παρουσίαση iOS 7 - WWDC 2013

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
3499 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#2926   agelospez

agelospez

iPH newbie

• 30 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 19/09/2013 - 00:27

Νεα δοκιμη συνεχεια μεχρι να ξεκολλησει

Επειδη ετσι το εκαναν στην 7

το καταφερα.πατησα διαμορφωση ως νεο.μπορω τωρα να κανω backup μεσω itunes?

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#2927   psarakis07

psarakis07

iPH User

• 116 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 19/09/2013 - 00:28

παιδια κανεις για τον καιρο πως τον βαζουμε κεντρο γνωστοποιησεων κ πως βγαζουμε το twitter απο το safari?

#2928   hargoul

hargoul

iPH newbie

• 17 μηνύματα

Δημοσίευση 19/09/2013 - 00:30

Μολις το εβαλα και εγω. Οι πρωτες εντυπωσεις, οι οποιες ειναι καθαρα απο θεμα εμφανισης, ειναι κακες! Σαν να εχεις ξεπλυνει την παλια εμφανιση και εχει ξεβαψει ειναι! Χαλια δηλαδη! Δεν το ψαχνω καθολου, υπνο τωρα και βλεπουμε απο αυριο τι ψαρια πιανει!

#2929   katerinavaka

katerinavaka

iPH User

• 130 μηνύματα
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Κινητό: iPhone 8 Plus

Δημοσίευση 19/09/2013 - 00:30

Το ότι στις φωτογραφίες χωρίσανε απο τις φωτογραφίες τα βίντεο σε ξεχωριστό φάκελο είναι πολύ καλό..Δεν τα έχεις τώρα όλα μαζί ένα αχούρι..! ;) 

Απλά καλό θα ήτανε εκεί που ανοίγεις τα wifi σύρωντας προς τα πάνω, να είχαν και τα data και τα 3g για να μην χρειάζεται πάλι να μπάινεις στις Ρυθμίσεις. <_<

#2930   stalll

stalll

iPH Contributor

• 1.125 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5S

Δημοσίευση 19/09/2013 - 00:33

Το ότι στις φωτογραφίες χωρίσανε απο τις φωτογραφίες τα βίντεο σε ξεχωριστό φάκελο είναι πολύ καλό..Δεν τα έχεις τώρα όλα μαζί ένα αχούρι..! ;)

Απλά καλό θα ήτανε εκεί που ανοίγεις τα wifi σύρωντας προς τα πάνω, να είχαν και τα data και τα 3g για να μην χρειάζεται πάλι να μπάινεις στις Ρυθμίσεις. <_<

δε γινεται να το βαλουν γτ κατα την δικη μου αποψη θα υπηρχε κενο ασφαλειας αν καποιος μπορουσε να κλεισει τα data ενω ειναι κλειδωμενο το iphone... ;)

#2931   katerinavaka

katerinavaka

iPH User

• 130 μηνύματα

Δημοσίευση 19/09/2013 - 00:36

δε γινεται να το βαλουν γτ κατα την δικη μου αποψη θα υπηρχε κενο ασφαλειας αν καποιος μπορουσε να κλεισει τα data ενω ειναι κλειδωμενο το iphone... ;)

εννοείς αν κάποιος το έκλεβε.. ναι σωστά..

#2932   katerinavaka

katerinavaka

iPH User

• 130 μηνύματα

Δημοσίευση 19/09/2013 - 00:37

το ημερολόγιο λίγο με μπερδεύει αλλά θα το συνηθίσουμε..!!

#2933   sakara

sakara

iPH User

• 179 μηνύματα
  • GameCenter:SAKARA214EVER

Δημοσίευση 19/09/2013 - 00:37

Ανάλογα τα γούστα είναι!!

Φυσικά δεν το συζητάω. Έχεις δίκιο. Εγώ ας πούμε δεν έχω τις αντοχές να προσπαθώ και να ξαναπροσπαθώ όλη νύχτα να περάσω την 7. Αν και για να πω την αλήθεια μου αρέσει οπτικά τουλάχιστον.

#2934   messier888

messier888

iPH newbie

• 42 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5

Δημοσίευση 19/09/2013 - 00:39

Η απόρριψη κλήσης όταν είναι κλειδωμένο το τηλέφωνο γίνεται πατώντας 2 φορές το πλήκτρο κλειδώματος..το αναφέρω γιατί το σχολίασα πιο πάνω! 

Υ.Γ: ωραίο, χρωματιστό, ζωντανό, παιχνιδιάρικο αλλά πολύ άσπρο το iOS....είναι επίσης λίγο κουραστικό στα μηνύματα γιατί είναι πολύ έντονο το χρώμα...ελπίζω να αλλάξουν κάτι ή απλά να το συνηθίσουμε. Κατά τα άλλα καλό σαν πρώτη επαφή!!!

#2935   nasosasos

nasosasos

iPH newbie

• 1 μηνύματα

Δημοσίευση 19/09/2013 - 00:41

Έχω και εγώ πρόβλημα στην ενεργοποίηση...4s...Απλά περιμένω μήπως και κάποια στιγμή γίνει η ενεργοποίηση? Είναι στο χέρι μου να κάνω κάτι άλλο ή στο χέρι της Apple? Να ξαναδοκιμάσω αργότερα? Thx εκ των προτέρων...

#2936   katerinavaka

katerinavaka

iPH User

• 130 μηνύματα

Δημοσίευση 19/09/2013 - 00:44

Η απόρριψη κλήσης όταν είναι κλειδωμένο το τηλέφωνο γίνεται πατώντας 2 φορές το πλήκτρο κλειδώματος..το αναφέρω γιατί το σχολίασα πιο πάνω! 

Υ.Γ: ωραίο, χρωματιστό, ζωντανό, παιχνιδιάρικο αλλά πολύ άσπρο το iOS....είναι επίσης λίγο κουραστικό στα μηνύματα γιατί είναι πολύ έντονο το χρώμα...ελπίζω να αλλάξουν κάτι ή απλά να το συνηθίσουμε. Κατά τα άλλα καλό σαν πρώτη επαφή!!!

τελεια.. το είχα απορία.. ευχαριστούμε..!!

#2937   katerinavaka

katerinavaka

iPH User

• 130 μηνύματα

Δημοσίευση 19/09/2013 - 00:48

Φυσικά δεν το συζητάω. Έχεις δίκιο. Εγώ ας πούμε δεν έχω τις αντοχές να προσπαθώ και να ξαναπροσπαθώ όλη νύχτα να περάσω την 7. Αν και για να πω την αλήθεια μου αρέσει οπτικά τουλάχιστον.

εγω προσπαθούσα απο τις 23:00 και στη 01:00 τα κατάφερα τελικά να το κάνω εγκατάσταση. Η δε λήψη με πήρε μία ώρα ακριβώς. Αλλά το αποτέλεσμα πολύ ωραίο.. Κάτι είναι και αυτό άμα δεν μπορείς να πάρεις το χρυσό 5s..!! Κάνεις μια αλλαγή..! Αυτό που δε μου άρεσε μόνο είναι το ημερολόγιο.. Λίγο κουραστικό.(θέμα συνήθειας βέβαια). Κατα τ'άλλα όλα καλά..!

#2938   psarakis07

psarakis07

iPH User

• 116 μηνύματα

Δημοσίευση 19/09/2013 - 00:49

παιδια κολλαει σε κανεναν στο ipad mini οταν το γυριζεις απο καθετα οριζοντια?

#2939   katerinavaka

katerinavaka

iPH User

• 130 μηνύματα

Δημοσίευση 19/09/2013 - 00:55

Καληνύχτα και καλά κατεβάσματα guys..!! :rolleyes:

#2940   agelospez

agelospez

iPH newbie

• 30 μηνύματα

Δημοσίευση 19/09/2013 - 01:05

παιδια να ρωτησω.με το ios 7 πως γινεται να σβησω εφαρμογη που ειναι ενεργη.παλια ηταν 2 φορες το home button τωρα?

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 11

0 μέλη, 11 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες