Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * * 15 ψήφοι

Παρουσίαση iOS 7 - WWDC 2013

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
3499 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#3061   filfilip

filfilip

iPH newbie

• 17 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 19/09/2013 - 12:14

Θα το διαβάσω! Ευχαριστώ για την υπόδειξη! 
Τέλος πάντων, ξεφύγαμε πολύ από το θέμα και το δικό μου συνεχίζει να μην κάνει updates τα applications!!!  >:(

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#3062   zungui

zungui

iPH newbie

• 60 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5S
  • GameCenter:cat$i

Δημοσίευση 19/09/2013 - 12:14

μια ερωτηση μετα το update se ios 7 εχει χαλαση η ωρα στο τιλεφωνο ειναι 1:12 και μου διχνει 3:12 ειχα και προβλημα με την ημερομηνια αλλα εφτιαξε απο μονο του ξερει κανεις κατι σχετικο με αυτο το θεμα ??

#3063   valsamis

valsamis

iPH Elite Poster

• 2.579 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6

Δημοσίευση 19/09/2013 - 12:15

Θα το διαβάσω! Ευχαριστώ για την υπόδειξη! 
Τέλος πάντων, ξεφύγαμε πολύ από το θέμα και το δικό μου συνεχίζει να μην κάνει updates τα applications!!!  > :(

εχει φρακαρει το app store χαχαχα υπομονη

και να φανταστεις το 30% εχει κατεβασει ios 7 εχουμε ακομα μερουλες με προβληματακια

IOS Developer & Instructor    www.valsamis.me

#3064   filfilip

filfilip

iPH newbie

• 17 μηνύματα

Δημοσίευση 19/09/2013 - 12:16

valsamis μου φαίνεται πως θα αργήσουν στανιάρουν οι σέρνερς!

#3065   jimakos86

jimakos86

iPH newbie

• 8 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 19/09/2013 - 12:19

Παιδια κάποιος που να έβαλε το ios 7 σε iphone 5 μπορεί να μου πεί αν δουλεύουν το ίδιο με πρίν όλες οι εφαρμογές που έχει?

#3066   kilic20

kilic20

iPH newbie

• 84 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5

Δημοσίευση 19/09/2013 - 12:24

Ρε παιδια να ρωτησω εγω κατι αλλο..? που ειναι το Multitasking σε ολες τις εφαρμογες που μας υποσχεθηκαν?ειναι τραγικο να μην μπορουμε ακομη να παιξουμε το Youtube στο background!!!

#3067   geohunt

geohunt

iPH newbie

• 16 μηνύματα

Δημοσίευση 19/09/2013 - 12:24

Σε iPhone 4S η απόκριση είναι σχεδόν τέλεια ένα πολύ μικρό lag μερικές φορές επίσης στην κάμερα στο 4s τα φίλτρα είναι live και δεν τα προσθέτεις αφού τραβάς φωτό

#3068   nsxbass

nsxbass

iPH Guru

• 9.378 μηνύματα
  • Twitter:@n1ckstrat
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • GameCenter:nsxbass

Δημοσίευση 19/09/2013 - 12:26

Ρε παιδια να ρωτησω εγω κατι αλλο..? που ειναι το Multitasking σε ολες τις εφαρμογες που μας υποσχεθηκαν?ειναι τραγικο να μην μπορουμε ακομη να παιξουμε το Youtube στο background!!!

Ειναι θεμα της εφαρμογης του Youtube.

Χθες ανακοινωσε οτι σε μελλοντικες εκδοσεις τις εφαρμογης θα το υποστηριζει.

#3069   alex1982

alex1982

iPH newbie

• 39 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5S

Δημοσίευση 19/09/2013 - 12:26

μια ερωτηση μετα το update se ios 7 εχει χαλαση η ωρα στο τιλεφωνο ειναι 1:12 και μου διχνει 3:12 ειχα και προβλημα με την ημερομηνια αλλα εφτιαξε απο μονο του ξερει κανεις κατι σχετικο με αυτο το θεμα ??

Πήγαινε στις ρυθμίσεις ημερομηνίας και ώρας, βγάλε την αυτόματη ρύθμιση και βάλε εσύ την πόλη σου. Το ίδιο είχα και εγώ μόνο που εμένα μου είχε την ώρα του Κουπερτίνο!

#3070   hitman

hitman

iPH newbie

• 22 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4S

Δημοσίευση 19/09/2013 - 12:27

καλημερα... ολα τελεια ρε παιδια κ μπορω να πω οτι εκαναν αλλαγες σε πραγματα που μου φαινεται οτι το τηλ ειναι πιο γρηγορο σε πολλα σημεια...εκαναν καποια πραγματα πιο ευκολα οπως αρμοζει σε apple!!!! εχω ομως 2-3 θεματακια..δεν μπορω να ενεργοποιησω το i message & facetime.. βαζω το ID μου κ μου λεει οτι δεν γινεται συνδεση γιατι υπαρχει προβλημα με την συνδεση δικτυου μου,να το τσεκαρω κ να ξαναπροσπαθησω....προβλημα γιατι δεν εχω θεμα με την συνδεση γιατι μπαινω κανονικα σε οτι χρειαζεται internet ειτε εφαρμογες ή το app store...ξερουμε τι παιζει? επισης οταν ανοιγω μια εφαρμογη που παταει μηνυμα να μπω στο i tunes για να ρυθμισω τις γνωστοποιησεις.1ο μεσω των ρυθμισεων τα εχω ολα ενεργα κ 2ο στο i tunes ειτε απο το τηλ. ή απο το Pc δεν βρισκω κατι..μια βοηθεια ευχαριστω!!!

#3071   antonisinfo

antonisinfo

iPH newbie

• 10 μηνύματα

Δημοσίευση 19/09/2013 - 12:27

το εβαλα κ εγω... θελει συνηθεια η αλλαγη... δεν μπορω ακομα να εγκαταστησω ουτε μια εφαρμογη.. (4s)  υπομονη χρειαζεται μαλλον.

#3072   valsamis

valsamis

iPH Elite Poster

• 2.579 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6

Δημοσίευση 19/09/2013 - 12:28

καλημερα... ολα τελεια ρε παιδια κ μπορω να πω οτι εκαναν αλλαγες σε πραγματα που μου φαινεται οτι το τηλ ειναι πιο γρηγορο σε πολλα σημεια...εκαναν καποια πραγματα πιο ευκολα οπως αρμοζει σε apple!!!! εχω ομως 2-3 θεματακια..δεν μπορω να ενεργοποιησω το i message & facetime.. βαζω το ID μου κ μου λεει οτι δεν γινεται συνδεση γιατι υπαρχει προβλημα με την συνδεση δικτυου μου,να το τσεκαρω κ να ξαναπροσπαθησω....προβλημα γιατι δεν εχω θεμα με την συνδεση γιατι μπαινω κανονικα σε οτι χρειαζεται internet ειτε εφαρμογες ή το app store...ξερουμε τι παιζει? επισης οταν ανοιγω μια εφαρμογη που παταει μηνυμα να μπω στο i tunes για να ρυθμισω τις γνωστοποιησεις.1ο μεσω των ρυθμισεων τα εχω ολα ενεργα κ 2ο στο i tunes ειτε απο το τηλ. ή απο το Pc δεν βρισκω κατι..μια βοηθεια ευχαριστω!!!

ειναι υπερφορτωμενο το δικτυο της αππλε και συνδεσεςι με διακομηστες κοβονται... κανε υπομονη και προσπαθησε ξανα! μπορει να τραβηξει και 2-3 μερες η ιστορια

IOS Developer & Instructor    www.valsamis.me

#3073   hitman

hitman

iPH newbie

• 22 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4S

Δημοσίευση 19/09/2013 - 12:36

ευχαριστω παιδια θα περιμενω αναγκαστικα χα χα χα. ασε που βλεπω συντομα update γιατι διαβαζω αρκετα προβληματακια....το θεμα με τις γνωστοποιησεις ξερουμε κατι?

Τελευταία επεξεργασία από: hitman, 19/09/2013 - 12:39

#3074   sincer660

sincer660

iPH Enthousiast

• 370 μηνύματα

Δημοσίευση 19/09/2013 - 12:44

Όλα καλα κ σ´εμενα μέσω wifi. Οπότε πήρε για λιγο καιρό παράταση η νέα συσκευή αχχαχαχα.εχω μια απορία στο μενού γράφει σύνδεση με iTunes μέσω wifi γιατι δεν κάνει σύνδεση

#3075   filfilip

filfilip

iPH newbie

• 17 μηνύματα

Δημοσίευση 19/09/2013 - 12:44

Και επιτέλους έκανε τα updates!  :D

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα