Δε γεμίζει. Μετά από κάποιες ημέρες διαγράφονται αυτόματα τα παλιότερα updates.
Παρουσίαση iOS 7 - WWDC 2013
Δημοσίευση 20/09/2013 - 09:05
Ad
Δημοσίευση 20/09/2013 - 09:20
Δε γεμίζει. Μετά από κάποιες ημέρες διαγράφονται αυτόματα τα παλιότερα updates.
Δεν το ήξερα αυτό. Ευτυχώς γιατί θα γινόταν μπάχαλο.
Δημοσίευση 20/09/2013 - 10:09
καλημερα ακομη δεν μπορω να ενεργοποιησω το i message & facetime..... μου φαινεται οτι εγινε καποια μ@λ@κια στην εγκατασταση γιατι παντα σε update η συσκευη μενει οπως ηταν στις ρυθμισεις οπως τα ειχες φτιαξει... ενω τωρα για πρωτη φορα εχω θεμα με τα πιο πανω οπως επισης περιεργο ειναι οτι οταν τελειωνα το update μου ζητησε παλι κωδικο για το wifi μου κ σε φιλο που ειχα κωδκους για του δικου του μου τους ξαναζητα...ο ιδιος φιλος που εκανε update ολα ειναι μια χαρα δεν χρειαστηκε να κανει ενεργοποιησει τα πιο πανω..εμενα γιατι τα ζητα?γνωμες παρακαλω!!!
Δημοσίευση 20/09/2013 - 10:20
Τσεκάρε την ζώνη ώρας ...καλημερα ακομη δεν μπορω να ενεργοποιησω το i message & facetime..... μου φαινεται οτι εγινε καποια μ@λ@κια στην εγκατασταση γιατι παντα σε update η συσκευη μενει οπως ηταν στις ρυθμισεις οπως τα ειχες φτιαξει... ενω τωρα για πρωτη φορα εχω θεμα με τα πιο πανω οπως επισης περιεργο ειναι οτι οταν τελειωνα το update μου ζητησε παλι κωδικο για το wifi μου κ σε φιλο που ειχα κωδκους για του δικου του μου τους ξαναζητα...ο ιδιος φιλος που εκανε update ολα ειναι μια χαρα δεν χρειαστηκε να κανει ενεργοποιησει τα πιο πανω..εμενα γιατι τα ζητα?γνωμες παρακαλω!!!
Δημοσίευση 20/09/2013 - 10:25
Καλημέρα,
Έχω ένα πρόβλημα το οποίο δεν ξέρω αν ευθύνεται το iOS7 ή η εφαρμογή Quickoffice. Κατά την διάρκεια μιας κλήσης ανοίγω την εφαρμογή για να δω ένα εξελόφυλλο και η οθόνη δεν μετακινείται καθόλου έτσι ώστε να κάνω προβολή κάποιων στοιχείων. Φταίει το iOS7 ή η εφαρμογή? Το έχει συναντήσει κανείς που να χρησιμοποιεί την συγκεκριμένη εφαρμογή?? (Στο iOS6 δεν υπήρχε τέτοιο πρόβλημα , iPhone 4s)
Δημοσίευση 20/09/2013 - 10:28
Όσοι έχετε lag...ρυθμισεις-γενικα-προσβασιμότητα-αυξηση αντίθεσης και ενεργοποιήστε...μεγάλη διαφορά στο πως ανοίγουν οι φάκελοι κλπ...το είχε γράψει κάποιος σε άλλο θέμα, δυστυχώς δε μπροώ να βρω το ποστ του τώρα...ισχύει απόλυτα και εκεί δεν είχα δει να έχει σχολιαστεί έντονα το θέμα, ενώ είναι σημαντικό...πλέον πάει ακόμα πιο σφαίρα...
Δημοσίευση 20/09/2013 - 10:30
Όσοι έχετε lag...ρυθμισεις-γενικα-προσβασιμότητα-αυξηση αντίθεσης και ενεργοποιήστε...μεγάλη διαφορά στο πως ανοίγουν οι φάκελοι κλπ...το είχε γράψει κάποιος σε άλλο θέμα, δυστυχώς δε μπροώ να βρω το ποστ του τώρα...ισχύει απόλυτα και εκεί δεν είχα δει να έχει σχολιαστεί έντονα το θέμα, ενώ είναι σημαντικό...πλέον πάει ακόμα πιο σφαίρα...
E βεβαια, αφου σταματαει το blurring οπου χρησιμοποιειται αυτο.. Μεχρι και μπαταρια σου σωζει αυτο !!
Δημοσίευση 20/09/2013 - 10:34
Η βλακεια οπου ανοιγοκλεινουμε το διακοπτη 4G , και συνεχεια δειχνει 3G , εχει διορθοθει
Δημοσίευση 20/09/2013 - 10:35
Ναι πολύ καλό...το blurring έφυγε (καλό ή κακό αυτό το κρίνει ο καθένας) και ελάχιστα αλλάζουν τα χρώματα σε κάποια σημεία (πχ. σε οθόνη κλειδώματος όταν πας να βάλεις κωδικό, έχει αλλάξει ελαφρά ο τόνος του χρώματος που έπαιρναν τα πλήκτρα με τα νούμερα λόγω background)...εμένα δε με ενοχλέι καθόλου προς το παρόν...αν σώζει και λίγη μπαταρία, ακόμα καλύτερα...
Τελευταία επεξεργασία από: archthanos, 20/09/2013 - 10:35
Δημοσίευση 20/09/2013 - 10:47
που και τι πρεπει να αλλαξουμε στην αυξηση της αντιθεσης?με τα κινουμενα wallpaper Πως ενεργοποιουνται σας δουλευουν εσας?
Δημοσίευση 20/09/2013 - 10:50
Μετά από σχεδόν 2 μέρες χρήσης με ipad 3 μπορώ να πω πως πάει αρκετά καλά και μου αρέσει. Επίσης να πω πως σε κάποιες εφαρμογές βγάζει το παλιό πληκτρολόγιο και σε κάποιες το νέο...
Δημοσίευση 20/09/2013 - 10:51
Ρυθμισεις-γενικά-προσβασιμότητα-ενεργοποιείς την αύξηση αντιθεσης...τα κινούμενα wallpaper απλά τα απενεργοποιείς αν θέλεις και βάζεις ένα σταθερό...επίσης και η μείωση κίνησης βοηθάει στη μπαταρία...
Δημοσίευση 20/09/2013 - 10:53
http://www.iphonehel...λήματα/page-155Όσοι έχετε lag...ρυθμισεις-γενικα-προσβασιμότητα-αυξηση αντίθεσης και ενεργοποιήστε...μεγάλη διαφορά στο πως ανοίγουν οι φάκελοι κλπ...το είχε γράψει κάποιος σε άλλο θέμα, δυστυχώς δε μπροώ να βρω το ποστ του τώρα...ισχύει απόλυτα και εκεί δεν είχα δει να έχει σχολιαστεί έντονα το θέμα, ενώ είναι σημαντικό...πλέον πάει ακόμα πιο σφαίρα...
Χεχεχε εγώ το έγραψα φίλε! ελπίζω να βοήθησε !!
Δημοσίευση 20/09/2013 - 11:01
Μπράβο φίλε...το διάβασα, έκλεισα το παράθυρο στον browser κατά λάθος και μετά δε θυμόμουν που το βρήκα...
Βοηθάει όντως σημαντικά...ωραία παρατήρηση....
Δημοσίευση 20/09/2013 - 11:27
Ρε παιδιά έπαιζα με τις ρυθμίσεις και ξαφνικά το status bar, το notification bar και η οθόνη που βάζουμε τον κωδικό έχασαν την διαφάνεια τους. Μου εμφανίζονται γκρι και μαύρο το κέντρο ειδοποιήσεων. Αλλά δεν μπορώ να βρω πως επαναφέρεται..καμιά ιδέα?
Edit: Η αύξηση αντίθεσης δημιουργεί αυτό το πρόβλημα δυστυχώς!
Τελευταία επεξεργασία από: messier888, 20/09/2013 - 11:30
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 19
0 μέλη, 19 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες