Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * * 15 ψήφοι

Παρουσίαση iOS 7 - WWDC 2013

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
3499 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#3181   shodan

shodan

iPH Enthousiast

• 453 μηνύματα
  • Twitter:@i_nihl
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:iPad Air 2

Δημοσίευση 20/09/2013 - 09:05

Δε γεμίζει. Μετά από κάποιες ημέρες διαγράφονται αυτόματα τα παλιότερα updates.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#3182   alex1982

alex1982

iPH newbie

• 39 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5S

Δημοσίευση 20/09/2013 - 09:20

Δε γεμίζει. Μετά από κάποιες ημέρες διαγράφονται αυτόματα τα παλιότερα updates.

Δεν το ήξερα αυτό. Ευτυχώς γιατί θα γινόταν μπάχαλο.

#3183   hitman

hitman

iPH newbie

• 22 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4S

Δημοσίευση 20/09/2013 - 10:09

καλημερα ακομη δεν μπορω να ενεργοποιησω το i message & facetime..... μου φαινεται οτι εγινε καποια μ@λ@κια στην εγκατασταση γιατι παντα σε update η συσκευη μενει οπως ηταν στις ρυθμισεις οπως τα ειχες φτιαξει... ενω τωρα για πρωτη φορα εχω θεμα με τα πιο πανω οπως επισης περιεργο ειναι οτι οταν τελειωνα το update μου ζητησε παλι κωδικο για το wifi μου κ σε φιλο που ειχα κωδκους για του δικου του μου τους ξαναζητα...ο ιδιος φιλος που εκανε update ολα ειναι μια χαρα δεν χρειαστηκε να κανει ενεργοποιησει τα πιο πανω..εμενα γιατι τα ζητα?γνωμες παρακαλω!!!

#3184   ipgpi

ipgpi

iPH Contributor

• 1.631 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad Air

Δημοσίευση 20/09/2013 - 10:20

καλημερα ακομη δεν μπορω να ενεργοποιησω το i message & facetime..... μου φαινεται οτι εγινε καποια μ@λ@κια στην εγκατασταση γιατι παντα σε update η συσκευη μενει οπως ηταν στις ρυθμισεις οπως τα ειχες φτιαξει... ενω τωρα για πρωτη φορα εχω θεμα με τα πιο πανω οπως επισης περιεργο ειναι οτι οταν τελειωνα το update μου ζητησε παλι κωδικο για το wifi μου κ σε φιλο που ειχα κωδκους για του δικου του μου τους ξαναζητα...ο ιδιος φιλος που εκανε update ολα ειναι μια χαρα δεν χρειαστηκε να κανει ενεργοποιησει τα πιο πανω..εμενα γιατι τα ζητα?γνωμες παρακαλω!!!

Τσεκάρε την ζώνη ώρας ...

#3185   igouharry

igouharry

iPH newbie

• 85 μηνύματα

Δημοσίευση 20/09/2013 - 10:25

Καλημέρα, 

Έχω ένα πρόβλημα το οποίο δεν ξέρω αν ευθύνεται το iOS7 ή η εφαρμογή Quickoffice. Κατά την διάρκεια μιας κλήσης ανοίγω την εφαρμογή για να δω ένα εξελόφυλλο και η οθόνη δεν μετακινείται καθόλου έτσι ώστε να κάνω προβολή κάποιων στοιχείων. Φταίει το iOS7 ή η εφαρμογή? Το έχει συναντήσει κανείς που να χρησιμοποιεί την συγκεκριμένη εφαρμογή?? (Στο iOS6 δεν υπήρχε τέτοιο πρόβλημα , iPhone 4s)

#3186   archthanos

archthanos

iPH Contributor

• 1.078 μηνύματα
  • Tablet:iPad Pro 3rd gen + 4G

Δημοσίευση 20/09/2013 - 10:28

Όσοι έχετε lag...ρυθμισεις-γενικα-προσβασιμότητα-αυξηση αντίθεσης και ενεργοποιήστε...μεγάλη διαφορά στο πως ανοίγουν οι φάκελοι κλπ...το είχε γράψει κάποιος σε άλλο θέμα, δυστυχώς δε μπροώ να βρω το ποστ του τώρα...ισχύει απόλυτα και εκεί δεν είχα δει να έχει σχολιαστεί έντονα το θέμα, ενώ είναι σημαντικό...πλέον πάει ακόμα πιο σφαίρα...

#3187   ntnskrds

ntnskrds

iPH Elite Poster

• 2.334 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6
  • Tablet:iPad Air
  • GameCenter:ntnskrds

Δημοσίευση 20/09/2013 - 10:30

Όσοι έχετε lag...ρυθμισεις-γενικα-προσβασιμότητα-αυξηση αντίθεσης και ενεργοποιήστε...μεγάλη διαφορά στο πως ανοίγουν οι φάκελοι κλπ...το είχε γράψει κάποιος σε άλλο θέμα, δυστυχώς δε μπροώ να βρω το ποστ του τώρα...ισχύει απόλυτα και εκεί δεν είχα δει να έχει σχολιαστεί έντονα το θέμα, ενώ είναι σημαντικό...πλέον πάει ακόμα πιο σφαίρα...

E βεβαια, αφου σταματαει το blurring οπου χρησιμοποιειται αυτο.. Μεχρι και μπαταρια σου σωζει αυτο !!

#3188   fotisbasm

fotisbasm

iPH newbie

• 83 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5
  • Tablet:iPad 2

Δημοσίευση 20/09/2013 - 10:34

Η βλακεια οπου ανοιγοκλεινουμε  το διακοπτη 4G , και συνεχεια δειχνει 3G , εχει διορθοθει ??? 

#3189   archthanos

archthanos

iPH Contributor

• 1.078 μηνύματα

Δημοσίευση 20/09/2013 - 10:35

Ναι πολύ  καλό...το blurring έφυγε (καλό ή κακό αυτό το κρίνει ο καθένας) και ελάχιστα αλλάζουν τα χρώματα σε κάποια σημεία (πχ. σε οθόνη κλειδώματος όταν πας να βάλεις κωδικό, έχει αλλάξει ελαφρά ο τόνος του χρώματος που έπαιρναν τα πλήκτρα με τα νούμερα λόγω background)...εμένα δε με ενοχλέι καθόλου προς το παρόν...αν σώζει και λίγη μπαταρία, ακόμα καλύτερα...

Τελευταία επεξεργασία από: archthanos, 20/09/2013 - 10:35

#3190   dimosx

dimosx

iPH Contributor

• 969 μηνύματα

Δημοσίευση 20/09/2013 - 10:47

που και τι πρεπει να αλλαξουμε στην αυξηση της αντιθεσης?με τα κινουμενα wallpaper Πως ενεργοποιουνται σας δουλευουν εσας?

#3191   kgian

kgian

iPH newbie

• 65 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 20/09/2013 - 10:50

Μετά από σχεδόν 2 μέρες χρήσης με ipad 3 μπορώ να πω πως πάει αρκετά καλά και μου αρέσει. Επίσης να πω πως σε κάποιες εφαρμογές βγάζει το παλιό πληκτρολόγιο και σε κάποιες το νέο...

#3192   archthanos

archthanos

iPH Contributor

• 1.078 μηνύματα

Δημοσίευση 20/09/2013 - 10:51

Ρυθμισεις-γενικά-προσβασιμότητα-ενεργοποιείς την αύξηση αντιθεσης...τα κινούμενα wallpaper απλά τα απενεργοποιείς αν θέλεις και βάζεις ένα σταθερό...επίσης και η μείωση κίνησης βοηθάει στη μπαταρία...

#3193   jimthb

jimthb

iPH Contributor

• 1.128 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6S Plus
  • Tablet:iPad Pro 2nd gen + 4G

Δημοσίευση 20/09/2013 - 10:53

http://www.iphonehel...λήματα/page-155

Χεχεχε εγώ το έγραψα φίλε! :) ελπίζω να βοήθησε !! :)

#3194   archthanos

archthanos

iPH Contributor

• 1.078 μηνύματα

Δημοσίευση 20/09/2013 - 11:01

Μπράβο φίλε...το διάβασα, έκλεισα το παράθυρο στον browser κατά λάθος και μετά δε θυμόμουν που το βρήκα... :P

Βοηθάει όντως σημαντικά...ωραία παρατήρηση.... ;)

#3195   messier888

messier888

iPH newbie

• 42 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5

Δημοσίευση 20/09/2013 - 11:27

Ρε παιδιά έπαιζα με τις ρυθμίσεις και ξαφνικά το status bar, το notification bar και η οθόνη που βάζουμε τον κωδικό έχασαν την  διαφάνεια τους. Μου εμφανίζονται γκρι και μαύρο το κέντρο ειδοποιήσεων. Αλλά δεν μπορώ να βρω πως επαναφέρεται..καμιά ιδέα?

Edit: Η αύξηση αντίθεσης δημιουργεί αυτό το πρόβλημα δυστυχώς!

Τελευταία επεξεργασία από: messier888, 20/09/2013 - 11:30

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 19