Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * * 15 ψήφοι

Παρουσίαση iOS 7 - WWDC 2013

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
3499 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#3256   nicnos

nicnos

iPH newbie

• 47 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 23/09/2013 - 00:03

Παιδια, μια ερωτηση γιατι δεν παει αλλο ... Πως διαγραφονται φωτογραφιες απο τις "Στιγμες" ???? ειναι 2-3 που δεν βγαζει επιλογη διαγραφης

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#3257   ipuserjim

ipuserjim

iPH Member

• 275 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 23/09/2013 - 00:10

Παιδιά καλησπέρα, δε ξέρω αν έχει απαντηθεί αλλού συγνώμη που δε πρόλαβα να κοιτάξω.. Δυο ερωτήσεις έχω : πόσο κρατάει η μπαταρία σε iPhone 4S... Κι επίσης, όταν η φόρτιση ειναι πλήρης, πως θα το ξέρουμε ;; Συγνώμη αν ρωτάω τα ίδια κ τα ίδια

#3258   Tziko18

Tziko18

iPH Contributor

• 1.169 μηνύματα
  • Twitter:@Tziko18
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad Air
  • GameCenter:Tziko18

Δημοσίευση 23/09/2013 - 00:16

Παιδιά καλησπέρα, δε ξέρω αν έχει απαντηθεί αλλού συγνώμη που δε πρόλαβα να κοιτάξω.. Δυο ερωτήσεις έχω : πόσο κρατάει η μπαταρία σε iPhone 4S... Κι επίσης, όταν η φόρτιση ειναι πλήρης, πως θα το ξέρουμε ;; Συγνώμη αν ρωτάω τα ίδια κ τα ίδια

Κατέβασε το Battery Doctor Pro από το AppStore και όταν το φορτίζεις άνοιγε το! (Είναι free το app)

Και από Ρυθμίσεις-->Γενικά-->Χρήση άνοιξε το ποσοστό μπαταρίας (ενημερωτικά :P )

Εγώ έτσι το κάνω για να καταγράφει και την κατάσταση της μπαταρίας μου κιόλας

Υ.Γ: Σε iphone 4s που δοκίμασα μου έφαγε μέσα σε 15 λεπτά χωρίς χρήση 11% (Το θεωρώ πολύ αυτό)

Τελευταία επεξεργασία από: Tziko18, 23/09/2013 - 00:19

We all in the same game, just different levels. Dealing with the same hell, just different devils.  User

#3259   ipuserjim

ipuserjim

iPH Member

• 275 μηνύματα

Δημοσίευση 23/09/2013 - 00:18

Τα ξέρω αυτά φίλε... Απλά η apple το σταμάτησε να μας δείχνει ποτέ ειναι πλήρης η φόρτιση ;;

#3260   Tziko18

Tziko18

iPH Contributor

• 1.169 μηνύματα
  • Twitter:@Tziko18
  • Tablet:iPad Air
  • GameCenter:Tziko18

Δημοσίευση 23/09/2013 - 00:25

Τα ξέρω αυτά φίλε... Απλά η apple το σταμάτησε να μας δείχνει ποτέ ειναι πλήρης η φόρτιση ;;

Δεν το έχω προσέξει αυτό ..την έβαλα στο δικό μου για 1 μέρα και την ξανά έβγαλα μόνο και μόνο για την μπαταρία.

Δεν ξέρω αν έχει φτιάξει τώρα απλά όπως είπα και ποιο πάνω σε 4S που δοκίμασα δεν με ευχαρίστησε καθόλου η αυτονομία του.

We all in the same game, just different levels. Dealing with the same hell, just different devils.  User

#3261   archthanos

archthanos

iPH Contributor

• 1.078 μηνύματα
  • Tablet:iPad Pro 3rd gen + 4G

Δημοσίευση 23/09/2013 - 00:33

Έχει παρατηρήσει κανείς άλλος ότι τα κουμπιά της μουσικής στο Control Center δεν λειτουργούν; Play, pause, back, forward. Είναι γνωστό πρόβλημα σε μια μικρή αναζήτηση που έκανα.
Επίσης, στη Μουσική -> Λοιπά -> Αλλαγές το κείμενο οδηγιών κόβεται στο πάνω μέρος...
Ότι να 'ναι το iOS 7... Πολλά bugs!

Σε μένα δουλεύουν και τα 2 οκ οπως και σε ενα ακομα 5αρι και 2 4s...

Για να υπάρχουν τόσες διαφορετικές απόψεις σχετικά με δίαφορες λειτουργίες, που σε άλλους δουλεύουν και σε άλλους όχι, νομίζω πως κατά 95% είναι καθαρά θέμα εγκατάστασης του νέου ios ( restore-set up as new / ένα 5% θα είναι θέματα νεότητας του ios7)...όσοι εχετε θέματα δοκιμασατε με set up as new να δείτε αν λύνονται;

#3262   ipuserjim

ipuserjim

iPH Member

• 275 μηνύματα

Δημοσίευση 23/09/2013 - 00:49

Οπότε απο ότι καταλαβαίνω η μπαταρία στο 4s αν δε κλείσουμε πράγματα, δε κρατεί πολύ και το παλιό εικονίδιο της πλήρης φόρτισης έχει εξαλειφθεί και τη θέση του δεν πήρε κανένα νέο εικονίδιο. Απο κει και πέρα μονο με το ποσοστό φόρτισης θα βλέπουμε αν η μπαταρία είναι πλήρης

#3263   GeroStef

GeroStef

iPH newbie

• 69 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5S
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 23/09/2013 - 08:33

Σε μένα δουλεύουν και τα 2 οκ οπως και σε ενα ακομα 5αρι και 2 4s...

Για να υπάρχουν τόσες διαφορετικές απόψεις σχετικά με δίαφορες λειτουργίες, που σε άλλους δουλεύουν και σε άλλους όχι, νομίζω πως κατά 95% είναι καθαρά θέμα εγκατάστασης του νέου ios ( restore-set up as new / ένα 5% θα είναι θέματα νεότητας του ios7)...όσοι εχετε θέματα δοκιμασατε με set up as new να δείτε αν λύνονται;

Restored as new...

#3264   giorgos1966

giorgos1966

iPH Addict

• 638 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο

Δημοσίευση 23/09/2013 - 08:42

παιδιά πως ξέρουμε ότι έχει φόρτωση πλήρως το κινητό αφού από κεραυνό δεν γίνετε πρίζα

Eγω την πληρη φορτιση την κανω οταν παει 100% κ μετα το αφηνω κανα 10λεπτο παραπανω.οπως γινοτανε παλια.

#3265   bagg21

bagg21

iPH Contributor

• 977 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 8 Plus

Δημοσίευση 23/09/2013 - 14:39

παιδια μια ερωτηση ..εκανα αναβαθμιση ενα app απο το appstore και μετα μου εχει παραμεινει στην καρτελα updates και εχει την επιλογη open.....πως μπορω να το  βγαλω απο εκει να μην φαινετε οπως παλια ?

#3266   anvailas

anvailas

iPH User

• 185 μηνύματα

Δημοσίευση 23/09/2013 - 14:41

παιδια μια ερωτηση ..εκανα αναβαθμιση ενα app απο το appstore και μετα μου εχει παραμεινει στην καρτελα updates και εχει την επιλογη open.....πως μπορω να το βγαλω απο εκει να μην φαινετε οπως παλια ?

Δε μπορείς να κάνεις κάτι, δυστυχώς...

#3267   bagg21

bagg21

iPH Contributor

• 977 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 8 Plus

Δημοσίευση 23/09/2013 - 14:42

Δε μπορείς να κάνεις κάτι, δυστυχώς...

και ετσι θα τα δειχνει παντα ???? ευχαριστω για την αμμεση απαντηση

#3268   anvailas

anvailas

iPH User

• 185 μηνύματα

Δημοσίευση 23/09/2013 - 15:01

και ετσι θα τα δειχνει παντα ???? ευχαριστω για την αμμεση απαντηση

Να'σαι καλά.

Έτσι θα τα δείχνει. Λογικά θα κρατάει τις πιο πρόσφατες ενημερώσεις που έκανες (π.χ. 10 ημερών). Δε νομίζω σε ένα χρόνο να έχει κρατήσει το τι ενημερώσεις έκανες σήμερα!!

#3269   anstrat

anstrat

iPH newbie

• 25 μηνύματα

Δημοσίευση 23/09/2013 - 16:17

Παιδιά να με συγχωρείτε αν δεν είμαι στο σωστό τοπικ αλλα πραγματικα ηθελα να ακούσω και τη γνώμη κάποιων άλλων.

Είμαι ο μοναδικός που θεωρώ το design του ios7 χάλια;;;;;

Τονίζω πως αναφέρομαι μόνο στο design! Είμαι τέρμα φανατικός με την apple και πραγματικα πιστεύω πως το ios7 έχει απίστευτες νέες λειτουργίες και τέλεια λειτουργικότητα! Και φυσικά εξακολουθώ να πιστεύω πως ειναι το καλύτερο και πιο εύχρηστο κινητο ever.
Αλλα όλος αυτός ο αφαιρετικος και μινιμαλ σχεδιασμός που ξαφνικά ειναι στη μόδα, όπως έχουμε δει και στα windows 8 (τραγικά..) με απλές κόφτες γραμμές, έντονα χρώματα χωρίς glossy και σκιασεις, με απλα λευκά κενά background κτλ, για μένα ειναι χάλια.
Το προηγούμενο interface θεωρώ πως ήταν πολυυυυυ πιο elegance σε αντίθεση με αυτο που μάλλον παιδική χαρα μου θυμίζει μόλις ξεκλειδωνω τη συσκευή μου...

Το μόνο που οντως μου άρεσε πραγματικα ειναι το control center και η οθόνη κλειδωματος όπως και το πληκτρολόγιο κατα το ξεκλειδωμα. Όλα τα υπόλοιπα με απογοητευσαν σαν εικόνα...

#3270   Researcher

Researcher

iPH Hero

• 3.615 μηνύματα

Δημοσίευση 23/09/2013 - 16:21

Τελικά πάτωσε το iPhone 5S.....

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα