Τελικά πάτωσε το iPhone 5S.....
Και το περίεργο ειναι ΜΟΝΟ ένα: κάθε χρόνο τα ίδια.
Δημοσίευση 23/09/2013 - 16:25
Τελικά πάτωσε το iPhone 5S.....
Δημοσίευση 23/09/2013 - 16:49
Παιδιά να με συγχωρείτε αν δεν είμαι στο σωστό τοπικ αλλα πραγματικα ηθελα να ακούσω και τη γνώμη κάποιων άλλων.
Είμαι ο μοναδικός που θεωρώ το design του ios7 χάλια;;;;;
Τονίζω πως αναφέρομαι μόνο στο design! Είμαι τέρμα φανατικός με την apple και πραγματικα πιστεύω πως το ios7 έχει απίστευτες νέες λειτουργίες και τέλεια λειτουργικότητα! Και φυσικά εξακολουθώ να πιστεύω πως ειναι το καλύτερο και πιο εύχρηστο κινητο ever.
Αλλα όλος αυτός ο αφαιρετικος και μινιμαλ σχεδιασμός που ξαφνικά ειναι στη μόδα, όπως έχουμε δει και στα windows 8 (τραγικά..) με απλές κόφτες γραμμές, έντονα χρώματα χωρίς glossy και σκιασεις, με απλα λευκά κενά background κτλ, για μένα ειναι χάλια.
Το προηγούμενο interface θεωρώ πως ήταν πολυυυυυ πιο elegance σε αντίθεση με αυτο που μάλλον παιδική χαρα μου θυμίζει μόλις ξεκλειδωνω τη συσκευή μου...
Το μόνο που οντως μου άρεσε πραγματικα ειναι το control center και η οθόνη κλειδωματος όπως και το πληκτρολόγιο κατα το ξεκλειδωμα. Όλα τα υπόλοιπα με απογοητευσαν σαν εικόνα...
Δημοσίευση 23/09/2013 - 17:00
Είναι μαύρα χάλια συμφωνώ μαζι σου ,ειδικά η αριθμομηχανη & τα κουμπιά του τηλέφωνου ειναι σαν κινέζικη απομίμηση ,γενικά μου φενεται πολυ φτωχό μακάρι να το αλλάξουν.
Θα το αλλαξουν. Οι evaders. Η καποιος αλλος.
You'll Never Walk Alone
Δημοσίευση 23/09/2013 - 21:09
παιδια δεν ξερω αν ρωταω σωστα εδω απο που μπορουμε να σταματησουμε το αυτοματο update που κανει στις εφαρμογες και δευτερον δεν ξερω να γινεται να μην ψαχνει καν για update τουλαχιστον οσο δεν ειμαστε σε wifi?
και ενα τριτο πως κατεβαζουμε paralax wallpapers ?
Τελευταία επεξεργασία από: dimosx, 23/09/2013 - 21:10
Δημοσίευση 23/09/2013 - 23:50
Δημοσίευση 24/09/2013 - 00:30
παιδια δεν ξερω αν ρωταω σωστα εδω απο που μπορουμε να σταματησουμε το αυτοματο update που κανει στις εφαρμογες και δευτερον δεν ξερω να γινεται να μην ψαχνει καν για update τουλαχιστον οσο δεν ειμαστε σε wifi?
και ενα τριτο πως κατεβαζουμε paralax wallpapers ?
Δημοσίευση 24/09/2013 - 00:46
ΟΚ, όλα καλά και ωραία με το νέο iOS 7, αλλά το συγκεκριμένο παρακάτω σοβαρότατο θέμα, που εξαιτίας του μπορεί να χάνουμε κλήσεις(!!!!) όλοι οι κάτοχοι iPhone 5 (και 5S σύντομα) με ενεργοποιημένο το LTE (4G), δεν το έχει αντιληφθεί κανείς άλλος;;.....
http://www.iphonehel...g-στο-ba/page-6
Κάτι πρέπει να γίνει άμεσα!!!!!.........
Δημοσίευση 24/09/2013 - 07:27
@ anvailas <<Πας Ρυθμίσεις-->iTunes και AppStore-->Αυτόματες λήψεις και απενεργοποιείς το "Ενημερώσεις">> εκει εχει και χρηση κινητου δικτυου αυτο το απενεργοποιουμε? οποτε μετα σημαινει οτι ναι μεν θα βρισκει ενημερωσεις αλλα δεν θα τις κατεβαζει?αν δεν τον ζητησεις εσυ?
και αν βρουμε ασ πουμε καπου paralax wallpapers αυτο σημαινει οτι να τις περασουμε στο κινητο θα συμπεριφερονται με αυτο το ασ το πω ψευτο 3d που κανουν και οι default?
Δημοσίευση 24/09/2013 - 07:57
ΟΚ, όλα καλά και ωραία με το νέο iOS 7, αλλά το συγκεκριμένο παρακάτω σοβαρότατο θέμα, που εξαιτίας του μπορεί να χάνουμε κλήσεις(!!!!) όλοι οι κάτοχοι iPhone 5 (και 5S σύντομα) με ενεργοποιημένο το LTE (4G), δεν το έχει αντιληφθεί κανείς άλλος;;.....
http://www.iphonehel...g-στο-ba/page-6
Κάτι πρέπει να γίνει άμεσα!!!!!.........
Συμφωνω απολυτα φιλε μου γιατι παρομοιο προβλημα εχω κ εγω προσωπικα με το σημα!!
Δημοσίευση 24/09/2013 - 08:25
Καλημερα παιδια
Στο δικο μου (i5) ios 7 ανοιγω ενα φακελο και μπενω σε μια εφαρμογη μολισ πατησω το home button με βγαζει παλι στο φακελο κ οχι στο home screen
Ετσι κανει κ σε εσας ?
Τελευταία επεξεργασία από: tasos1, 24/09/2013 - 08:25
Δημοσίευση 24/09/2013 - 08:46
Καλημερα παιδια
Στο δικο μου (i5) ios 7 ανοιγω ενα φακελο και μπενω σε μια εφαρμογη μολισ πατησω το home button με βγαζει παλι στο φακελο κ οχι στο home screen
Ετσι κανει κ σε εσας ?
Ναι. Έτσι κάνει. Έτσι υποτίθεται ότι πρέπει να κάνει. Αν έχεις παρόμοιες εφαρμογές που τις χρειάζεσαι μαζί, βάλε τες σε ένα φάκελο. Αν και μέσω διπλού Home Button, γυρίζεις στην προηγούμενη ή προ-προηγούμενη.
Δημοσίευση 24/09/2013 - 08:56
Δημοσίευση 24/09/2013 - 09:49
Τη χρήση κινητού δικτύου καλό θα ήταν να την απενεργοποιήσεις. Κάνει αυτό ακριβώς που λες: κατεβάζει αυτόματα μέσω 3G ότι έχεις ενεργοποιημένο από πάνω (Μουσική, Εφαρμογές, Βιβλία, Ενημερώσεις).@ anvailas Αυτόματες λήψεις και απενεργοποιείς το "Ενημερώσεις">> εκει εχει και χρηση κινητου δικτυου αυτο το απενεργοποιουμε? οποτε μετα σημαινει οτι ναι μεν θα βρισκει ενημερωσεις αλλα δεν θα τις κατεβαζει?αν δεν τον ζητησεις εσυ?
και αν βρουμε ασ πουμε καπου paralax wallpapers αυτο σημαινει οτι να τις περασουμε στο κινητο θα συμπεριφερονται με αυτο το ασ το πω ψευτο 3d που κανουν και οι default?
Τελευταία επεξεργασία από: anvailas, 24/09/2013 - 09:49
Δημοσίευση 24/09/2013 - 10:17
οποτε κλεινω αυτα τα 2 και ειμαι οκ βρισκει μεν τις ενημερωσεις αλλα δεν τις κατεβαζει σωστα?
Δημοσίευση 24/09/2013 - 10:24
Δόθηκε το update iOS 7.0.1 μόνο για iPhone 5S και 5C.
Το νέο iOS 7.0.1 περιλαμβάνει διορθώσεις bugs και άλλων μικροπροβλημάτων. Πληροφορίες αναφέρουν ότι διορθώνει ένα bug με τον αισθητήρα touch ID και ένα ακόμη με το itunes app store! Eπίσης αναμένεται σύντομα και το νέο iOS 7.0.2.
Eμείς βέβαια αναμένουμε με χαρά τα νέα iPhone 5S και 5C στην Ελλάδα στις 18 Οκτωβρίου.
0 μέλη, 18 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες