Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * * 15 ψήφοι

Παρουσίαση iOS 7 - WWDC 2013

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
3499 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#316   nyo77

nyo77

iPH newbie

• 70 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 7

Δημοσίευση 11/06/2013 - 09:30

το καινουργιο IOS εχει πραγματα που ειχε τοσο καιρο το Cydia, και το Android, κατι νεο δεν ειδα που θα με εξέπληττε, δεν μπορω να καταλαβω προς τι ο τοσος μεγαλος ενθουσιασμος, η κυρια διαφορα ειναι η αλλαγη του design και προστεθηκαν καποια πραγματα απο το Cydia, τιποτα νεο δεν ειδα. Μην μου πειτε τπτ για airdrop και το radio κλπ ειναι αστεια, προς θεου δεν ειμαι υπερ του android iphonακιας ειμαι αλλα απογοητευτηκα...

Δεν υπάρχει παρθενογένεση στη τεχνολογία. Είναι καιρός να το καταλάβουμε. Το μήλο επιτέλους συνειδητοποίησε τη θέση που έχει στο χώρο. Κάποιες φορές σε ακολουθούν άλλες… ακολουθείς εσύ.

Το δεύτερο το προτιμώ ως καταναλωτής από την ολοκληρωτική απραξία.

Ευχάριστη εξέλιξη. Όπως έχω ξαναπεί ήταν αναπόφευκτο να γίνει το λειτουργικό… adroid like. Τουλάχιστον έτσι ανοίγει άπλετος ο δρόμος της παραμετροποίησης στο μέλλον για το iOS.

Τελευταία επεξεργασία από: nyo77, 11/06/2013 - 09:31

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#317   dream21

dream21

iPH Hero

• 3.898 μηνύματα
  • Twitter:@dream2100
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:Άλλο
  • GameCenter:iPhonegr

Δημοσίευση 11/06/2013 - 09:31

Δεν μπαινω στην ουσια .... Εγω ο ιδιος πιο πανω πολυ πριν απο αυτους εγραψα οτι αυτο το effect με το translucency και το blur ( που, παρεπιπτοντως θα το πληρωσουμε ακριβα σε μπαταρια να μου το θυμηθητε - Gaussian η στην καλυτερη median blur με μεγαλο window) ειναι απευθειας κλεμμενο απο το non-client κομματι (title bar) των παραθυρων στα windows 7 με aero. Αλλα ποιος μπορει να μιλησει στην Apple για κλεψιμο ?? Το εκπληκτικο ειναι οτι δεν υπηρχε κατι που μπορουσε να κανει η Apple χθες και να μην βρεθει αντιμετωπη με αρνητικα δημοσιευματα και χολη. Τι θα εγραφαν αν δεν εβαζε τιποτε απο αυτα ?? Τι γραφουν τωρα που εβαλε ??

Προσωπικα, στα @@ μου για το ios. Το γουσταρα παρα πολυ πριν και το γουσταρω παρα πολυ και τωρα. Δεν κανει διαφορα για μενα...

Ευχαριστηθηκα πολυ αυτο που κανουν με τα mac ...

Ενοειται οτι και εγω ευχαριστηθηκα με τα Mac OS X Mavericks

#318   MihalisSn

MihalisSn

iPH newbie

• 13 μηνύματα
  • Twitter:@MihalisSn
  • Κινητό: iPhone 4S

Δημοσίευση 11/06/2013 - 09:31

Γιατι πλεον δεν με αφινουν να κατεβασω το iOS 7 για το iPhone 4S μου λεει δεν ειναι διαθεσιμο σε 2 site μεχρι τωρα

#319   koskon

koskon

iPH Member

• 208 μηνύματα
  • Twitter:@koskon16
  • Κινητό: iPhone 5
  • GameCenter:koskon

Δημοσίευση 11/06/2013 - 09:32

Απευθείας restore σε 7 (με shift κλπ)..;

Το κάνω και μου λέει ότι το υλικολογισμικό δεν υποστηρίζεται :(

#320   valsamis

valsamis

iPH Elite Poster

• 2.579 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6

Δημοσίευση 11/06/2013 - 09:38

σε ολα τα γατακια που λενε το multitask μιαζει με καπιο αλλο ας διαβασουν τι κανει "under the hood"
http://www.idownload...7-multitasking/

ειναι πολυ εξελιγμενο multitask με μια μικρη δωση AI! σχεδον κανενας δεν εκατσε να δει τι κανει απο κατω παρα μονο κραξανε αν εκλεψε απο καποιο αλλο! και μετα το παιζετε και σχετικοι και γνωστες!

αν δεν ειναι τεραστιο + αυτο τοτε τι ειναι?

Τελευταία επεξεργασία από: valsamis, 11/06/2013 - 09:39

IOS Developer & Instructor    www.valsamis.me

#321   nyo77

nyo77

iPH newbie

• 70 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 7

Δημοσίευση 11/06/2013 - 09:47

Καθίστε ρε παιδιά Black & White δεν μας έλεγαν;; τόσα χρώματα από πού ξεπετάχτηκαν;
Χωρίς να θέλω να προσβάλω ανθρώπους και καταστάσεις εμένα προσωπικά για gay parade μου κάνει το νέο ios… ποιο πολλά χρώματα πεθαίνεις..

από εκεί και πέρα μάλλον εγώ είχα πλάσει αλλά στο μυαλό μου…
Καμιά επί τις ουσίας αλλαγή που λέγανε.. τι ριζική αλλαγή και μακακιες;
Ριζική αλλαγή είναι τα χρώματα στα εικονίδια;
Ριζική αλλαγή είναι το Slide to Unlock;
Ριζική αλλαγή είναι το Dock;
Ριζική αλλαγή είναι οι μπάρες στο σημα;
Καμιά αλλαγή το ίδιο ios με το ίδιο μενού!!

Και για όσους βγιαστούν να πουν για τα tweeks και control Center κτλ κτλ αυτό κύριοι δεν είναι αλλαγή αυτό είναι προσθήκη!

Καταλαβαίνω ότι θέλει να το πάει εκ του ασφαλούς η apple για να μην υπάρξουν αντιδράσεις και δυσαρεστημένοι χρήστες που έχουν “μάθει” τόσα χρόνια αυτό το μενού αλλά μην μου το πλασάρεις σαν ολικό επανασχεδιασμό και μακακιες εντάξει δεν τρώμε πίτουρα μάτια έχουμε και βλέπουμε!!!

Control Center: It’s about time…
Notification Center: Ooook…

Multitasking: ενδιαφέρον όταν το πιάσουμε στα χέρια μας θα δούμε το κατά πόσο βολικό είναι. Πρέπει να καταναλώνει όμως λίγο παραπάνω μνήμη..

Airdrop: χασμουριέμαι από την βαρεμάρα.. ένας ακόμα τρόπος για να μιλάνε ΜΟΝΟ οι ios συσκευές μεταξύ τους. Εάν και η απουσία από 4/4s μου ξυνηζει τι πάει να πει άλλο Hardware; Φτιάξε το SOFTWARE να υποστηρίζει και το ΑΛΛΟ Hardware… δικαιολογίες του κολου! Πες θέλω να πουλήσω ρε παιδιά για αυτό!!

Safari: φαινεται πολύ βελτιομενο!!!

Findmyphone: το καλύτερο feature (Activation Lock) κατά την γνώμη μου αυτή η αναβάθμιση!! Καλό θα ήταν αφού έχει συνδεθεί ένα τηλέφωνο με το apple id να σου δείχνει πάντα την τοποθεσία του τηλεφώνου ώστε να μπορείς και να το βρίσκεις!!

iTunes Radio: ΡΕΕΕΕΕ κανονικό ράδιο θα βάλεις; Όχι; Χεστηκα τότε για οποιοδήποτε internetiko ράδιο app. Ξερώ να βρίσκω και μόνος μου Ευχαριστώ…

AppStore: apps near me;;; ας χασμουρηθώ ξανά (κυρίως γιατί εκτός της μητέρας Αμερικής αυτά εμείς δεν θα τα δούμε ποτέ!!!!)

Για άλλο ένα ios ελληνικό siri δεν είδαμε.. απογοήτευση μεγάλη!!

Ξαναμανα...

Δεν υπάρχει παρθενογένεση στη τεχνολογία. Είναι καιρός να το καταλάβουμε. Το μήλο επιτέλους συνειδητοποίησε τη θέση που έχει στο χώρο. Κάποιες φορές σε ακολουθούν άλλες… ακολουθείς εσύ. Το δεύτερο το προτιμώ ως καταναλωτής από την ολοκληρωτική απραξία.

Τελευταία επεξεργασία από: nyo77, 11/06/2013 - 09:53

#322   gas

gas

iPH Elite Poster

• 2.750 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6S
  • GameCenter:Gasantony

Δημοσίευση 11/06/2013 - 09:48

Καμιά ιδέα πότε θα έρθουν τα νέα ΜacBook Air στην Ελλάδα ?

#323   dream21

dream21

iPH Hero

• 3.898 μηνύματα

Δημοσίευση 11/06/2013 - 09:49

Καμιά ιδέα πότε θα έρθουν τα νέα ΜacBook Air στην Ελλάδα ?

θελω να πιστεύω τελος ιουλίου το αργοτερο να τα έχουμε

#324   gas

gas

iPH Elite Poster

• 2.750 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6S
  • GameCenter:Gasantony

Δημοσίευση 11/06/2013 - 09:51

Aντε να δούμε γιατί ξέμεινα από φορητό .... και έλεγα για μετ/νο....

#325   drpantelisk

drpantelisk

iPH newbie

• 92 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 7 Plus

Δημοσίευση 11/06/2013 - 09:51

Ημουν από τους πιο φανατικους οπαδους του "σκευομορφισμου" και αντιμετωπιζα με μεγάλο σκεπτικισμο την επερχόμενη ανανέωση.
Το αποτέλεσμα ομολογώ ότι με άφησε έκπληκτο. Εϊναι πραγματικά εντυπωσιακό. Μπράβο στον Sir Johny...

#326   daskalakispavlos

daskalakispavlos

iPH Elite Poster

• 3.427 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 2G
  • GameCenter:daskalakisp

Δημοσίευση 11/06/2013 - 09:53

Γνωρίζουμε πως μπορεί να αποσυμπιεστεί ένα αρχείο .dmg καθώς θέλω να κάνω την εγκατάσταση σε περιβάλλον Windows;

κατεβασε το power iso και κανε browse dmg απο κει μεσα θα βρεις ipsw ετσι το εκανα και γω....με googling βρησκεις και βιντεο...

Knowledge Is Power

#327   PanosMouz

PanosMouz

iPH Master

• 7.098 μηνύματα
  • Twitter:@PanosMouz
  • Κινητό: iPhone 3G
  • Tablet:iPad 3 +4G
  • GameCenter:PanosMouz

Δημοσίευση 11/06/2013 - 09:53

Καλημέρα σε όλους σας :)

Αφου διάβασα τα πιο πολλά απο τα post , ώρα να πω κ εγώ τη γνώμη μου για τα χθεσινά.

Μπορώ να πω ότι μετά απο καιρό , η apple κατάφερε να μας δώσει πράγματα που αποτελούσαν απαίτηση από τους πιο πολλους χρήστες.

Προσωπικά χάρηκα που είδα νέα πράγματα. Διαφορετικά. Δεν είναι τόσο θέμα UI αλλά θέμα μηχανικής. Διαχείρηση μνήμης και μπαταρίς στα Mac με το νέο OS X , το οποίο φαίνεται κατα πολύ καλύτερο των Lion και Mountain Lion. Ενα iOS 7 με κομμάτια από AI ώστε να διαχειρίζεται τις εφαρμογές σου με τέτοιο τρόπο ώστε να εξοικονομεί μπαταρία (που ήταν βραχνάς μέχρι τώρα) .

Γενικά δείξανε ότι μετά από καιρό η apple έχει πράγματα να μας δώσει και το κάνει. ίσως πολλοί να ζητάνε και άλλα , παρόλα αυτά , θέλω να πιστεύω ότι τα χθεσινά αποτελούν ένα μικρό βήμα για ένα καλύτερο μέλλον. Μακάρι να μην βγω λάθος και να δούμε κ άλλα μεγάλα πράγματα να ακολουθούν. Όχι μονο από την apple , αλλά και από άλλες εταιρείες ώστε να υπάρξει αυτός ο υγιής ανταγωνισμός που οδηγεί σε καλύτερα προιόντα για εμάς .
| Jailbreak your iDevice - make it Unique |

#328   dennis97

dennis97

iPH Contributor

• 1.292 μηνύματα

Δημοσίευση 11/06/2013 - 09:55

Τελικά γίνεται να ξαναπάμε στην 6.1.4 εαν αναβαθμίσουμε στο iOS 7 είτε μέσω UDID Registration είτε χωρίς;

#329   daskalakispavlos

daskalakispavlos

iPH Elite Poster

• 3.427 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 2G
  • GameCenter:daskalakisp

Δημοσίευση 11/06/2013 - 09:56

Τα αρχεία dmg είναι αρχεία για εγκατάσταση σε περιβάλλον osx

Τα αρχεια dmg μπορουν να γινουν ipsw με το power iso καλο ειναι αμα δεν ξερουμε να μην μιλαμε.......

Knowledge Is Power

#330   dream21

dream21

iPH Hero

• 3.898 μηνύματα

Δημοσίευση 11/06/2013 - 09:58

Aντε να δούμε γιατί ξέμεινα από φορητό .... και έλεγα για μετ/νο....

Και εγω το σκέφτομαι σοβαρα να πουλήσω το MacbookPro 13' και να πάρω το καινούργιο Air 13'

Ημουν από τους πιο φανατικους οπαδους του "σκευομορφισμου" και αντιμετωπιζα με μεγάλο σκεπτικισμο την επερχόμενη ανανέωση.
Το αποτέλεσμα ομολογώ ότι με άφησε έκπληκτο. Εϊναι πραγματικά εντυπωσιακό. Μπράβο στον Sir Johny...

Είπα καταπληκτική δουλειά το iOS 7 αλλα έχει πέσει και λίγο κλέψιμο, ε συγνώμη δανείστηκαν λιγάκι όσο πατάει η γάτα απο Android από WebOS αλλά δεν πειράζει.

Τελευταία επεξεργασία από: dream21, 11/06/2013 - 09:59

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 19