Το εβαλα εγω και δειχνει αρκετα ωραιοΌλα καλά και φρέσκο ui με τα εξτραδακια που όλοι θέλαμε, αλλά από χρώματα δεν ξέρω εντελώς χάλια κατά εμένα!! Άς ανεβάσει κάποιος που το έβαλε σε μαύρο 5αρι.
Παρουσίαση iOS 7 - WWDC 2013
Δημοσίευση 11/06/2013 - 19:19
Ad
Δημοσίευση 11/06/2013 - 19:23
Δημοσίευση 11/06/2013 - 19:25
Δημοσίευση 11/06/2013 - 19:32
Δημοσίευση 11/06/2013 - 19:35
Δημοσίευση 11/06/2013 - 19:36
Ποσο ασχημα φαινονται σε σχεση με τα stock icons?
Για να ανεβαστε ενα screen να δουμε.
Δημοσίευση 11/06/2013 - 19:40
Ξέρει κανείς εαν το ios 7 έχει "Activator" και "iBlacklist" δυνατότητες? Η ξέχασαν να τα δανιστούν αυτά?
iBlacklist εχει 100% για Activator δεν γνωρίζω
Δημοσίευση 11/06/2013 - 19:40
Αυτό όντως σαν να με ξένισε και εμένα.Ένα αρνητικό για μένα που θεωρώ ότι έχει η 7 είναι ότι αφαιρέσανε το πολύ όμορφο dock και βάλανε τη γκρι μπάρα από πίσω. Αυτό μου θύμισε iOS 3.
Αλλά στις φωτογραφίες και στα βίντεο φαίνεται να δένει καλά με τα υπόλοιπα, θα φανεί και στην πραγματικότητα...
Δημοσίευση 11/06/2013 - 19:41
Μετρια η ειδηση του airdrop που ανοιξε των διαμοιρασμο αρχειων (συγκεκριμενων αρχειων βεβαια και οχι mp3) εστω και μεταξυ idevices, αλλα τουλαχιστον εγινε μια αρχη. Αυτο ομως που ισως με εκανε (γιατι χρειαζομαι και αλλα πραγματα οπως οθονη, sd κλπ) να ξαναγυρισω σε ios δεν το ειδα δυστηχως. Σιγουρα ειναι διαφορετικα τα θελω του καθε χρηστη, για αυτο και θα επιμεινω στο ποιο απαραιτητο για μενα, στο drag n drop και στην προαιρετικη λειτουργια του itunes.
Δημοσίευση 11/06/2013 - 19:51
Με τα 3rd party apps τι γινεται παιδια?
Ποσο ασχημα φαινονται σε σχεση με τα stock icons?
Για να ανεβαστε ενα screen να δουμε.
Uploaded with ImageShack.us
Καλα δεν με χαλασε κ πολυ εμενα! Νταξ ειναι!
Μια φορά Εύζων, για πάντα Εύζων!
Δημοσίευση 11/06/2013 - 19:52
Τεσπα σιγα σιγα πιστευω θα αρχισουν να τα αλλαζουν.
Δημοσίευση 11/06/2013 - 19:54
Τελευταία επεξεργασία από: tamtakos, 11/06/2013 - 19:56.
Δημοσίευση 11/06/2013 - 19:58
Το μεγαλύτερο παράπονο που βλέπω να εκφράζεται δεξιά και αριστερά είναι το σχεδιαστικό.
Λογικότατο το βρίσκω. Όχι γιατί δεν μου αρέσει -είμαι μεγάλος φαν του νέου σχεδιασμού- αλλά γιατί πρόκειται για κάτι υποκειμενικό.
Όπως υπήρχαν πάρα πολλοί δυσαρεστημένοι με τη στασιμότητα του παλιού σχεδιασμού έτσι υπάρχουν και πάρα πολλοί που δεν τους άρεσε ο καινούριος.
Σε αυτό δεν υπήρχε right ή wrong way. Ο καθένας γουστάρει κάτι διαφορετικό, η Apple δεν μπορούσε να τους ικανοποιήσει όλους.
Αν μας άρεσαν τα ίδια πράγματα θα κυκλοφορούσε ένα χρώμα στα αυτοκίνητα και η κάθε έννοια αισθητικής θα ήταν περιττή.
Δεν διαφωνω, σε αλλους αρεσει σε αλλους οχι.
Themes? Μπορω να εχω;
Στο κομμάτι των χαρακτηριστικών, νομίζω ότι όλοι συμφωνούμε ότι τα νέα χαρακτηριστικά είναι ουσιώση.
Το άντλησε έμπνευση από "πηγάδια" τύπου Cydia ή ακόμα και Android είναι άλλο πράγμα.
Αλλά το να βλέπουμε άτομα (γκουχ γκουχ) να εκμηδενίζουν τα πάντα λέγοντας ότι "πρόσθεσε μόνο 4 toggles" είναι ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ αστείο.
Sorry ξεχασα και το brightness, ειναι 5 τα toggles.
Kατα τα αλλα, δεν διαφωνω και παλι. Επρεπε να φτασουμε στο ios7 για να δουμε ουσιαστικα πραγματα. Ο τροπος για να κλεισεις μια εφαρμογη και το multitasking στο 6 ειναι αστειος.
Anyway, αν δεν ειναι customizable πληρως το control center, καταλαβαινεις για τι φαουλ μιλαμε ετσι;
Και για τους λάτρεις των vs, ας δούμε το πόσα από τα χαρακτηριστικά του STOCK iOS 7 υπάρχουν στο STOCK Android (ρητορική ερώτηση για άλλο τόπικ, ας μην βγούμε offtopic εδώ).
Καλα κανεις και θετεις το 'ρητορικο' ερωτημα σου, αλλα να ανaφερεις και την εμπειρια σου με το android. Η οποια ειναι μηδενικη.
Τoggles για wifi/3g κλπ εχει το android εδω και 3 χρονια, αν οχι στην status bar, εχει widgets.
Και εχει αλλα 15000 προγραμματα στο Play store, να ανοιγοκλεινεις wifi με gestures, με taps, στην οθονη, σε φακελους, με οτι θες.
Σορυ, αλλα επειδη φτασαμε 2013 για να δεις toggles, μην νομιζεις οτι ο ανταγωνισμος τρωει βαλανιδια στα δεντρα και οτι η Apple ανακαλυψε τον τροχο.
ΥΓ
Ολα τα παραπανω με φιλικη διαθεση διαλογου.
Τελευταία επεξεργασία από: gordito, 11/06/2013 - 20:01.
Δημοσίευση 11/06/2013 - 20:02
edit:
Screen Shot
Τελευταία επεξεργασία από: jig, 11/06/2013 - 20:03.
ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²]
Δημοσίευση 11/06/2013 - 20:03
και γι ανα κολησει και να lagarei η συσκευη σου 1500 τροποι και εφαρμογες υπαρχουν!Δεν διαφωνω, σε αλλους αρεσει σε αλλους οχι.
Themes? Μπορω να εχω;
Sorry ξεχασα και το brightness, ειναι 5 τα toggles.
Kατα τα αλλα, δεν διαφωνω και παλι. Επρεπε να φτασουμε στο ios7 για να δουμε ουσιαστικα πραγματα. Ο τροπος για να κλεισεις μια εφαρμογη και το multitasking στο 6 ειναι αστειος.
Anyway, αν δεν ειναι customizable πληρως το control center, καταλαβαινεις για τι φαουλ μιλαμε ετσι;
Καλα κανεις και θετεις το 'ρητορικο' ερωτημα σου, αλλα να ανaφερεις και την εμπειρια σου με το android. Η οποια ειναι μηδενικη.
Τoggles για wifi/3g κλπ εχει το android εδω και 3 χρονια, αν οχι στην status bar, εχει widgets.
Και εχει αλλα 15000 προγραμματα στο Play store, να ανοιγοκλεινεις wifi με gestures, με taps, στην οθονη, σε φακελους, με οτι θες.
Σορυ, αλλα επειδη φτασαμε 2013 για να δεις toggles, μην νομιζεις οτι ο ανταγωνισμος τρωει βαλανιδια στα δεντρα και οτι η Apple ανακαλυψε τον τροχο.
ΥΓ
Ολα τα παραπανω με φιλικη διαθεση διαλογου.
IOS Developer & Instructor www.valsamis.me
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 17
0 μέλη, 16 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες
-
Google (1)