Παιδιά ωραία όλα, φοβερα! Αλλά μόνο σε μένα μου φάνηκαν τα νέα εικονίδια σαν να τα σχεδίασαν 5χρονα;;;
Εμένα το Safari μου μοιάζει σαν το εικονίδιο του symbian anna
Δημοσίευση 13/06/2013 - 08:00
Παιδιά ωραία όλα, φοβερα! Αλλά μόνο σε μένα μου φάνηκαν τα νέα εικονίδια σαν να τα σχεδίασαν 5χρονα;;;
Δημοσίευση 13/06/2013 - 08:52
Follow me on twitter
Δημοσίευση 13/06/2013 - 09:33
Follow me on twitter
Δημοσίευση 13/06/2013 - 09:59
Δημοσίευση 13/06/2013 - 10:01
κατι πρεπει να πουνε! πρωσοπηκα μερικα εικονιδια μου αρεσαν μερικα καθολου, αλλα με αυτο το σαλο που εχει γινει την βλεπω την αλαγη εκει!Sepsis για πες μου εσύ που είσαι μορφωμένος...
είναι δυνατόν να λέγονται τέτοια πράγματα για να βγάλουν τη ρετσινιά από πάνω τους;
1ον. Είναι παιδαριώδες, ανεύθυνο έως και ηλίθιο να αφήνεις μία άλλη ομάδα να κάνει τη δουλειά σου. Και πες πως ακολουθούν το αμερικάνικο πρότυπο για να κάνουν brainstorming με άλλα άτομα, από άλλους τομείς για φρέσκες ιδέες όπως γίνεται σε όλα τα μεγάλα meeting εταιρειών...(όσοι έκαναν Κρήτη σπουδές θα ξέρουν πως το Βιολογικό καλεί Μαθηματικούς, Φυσικούς όταν κάνουν κάποιοι καθηγητές meeting γιατί μπορεί να πεταχτεί μία φανταστική ιδέα από κάποιον που είναι εκτός ορίου και οι γνώσεις του δεν του βάζουν φραγμούς...)...ΑΛΛΑ είναι τραγελαφικό να παρουσιάζεις αυτό (στην επίσημη παρουσίαση παρακαλώ) ως το νέο interface και έπειτα σα κλαμμένο νινί να λες πως δε το σχεδίασε η ομάδα που έπρεπε...
2ον. Άντε και καλά δεν το σχεδίασε η ομάδα που έπρεπε (ή υπήρχαν πολλές διαφορετικές ομάδες)....ΕΣΥ βρε που παίρνεις μισθό όπως 100 υπάλληλοι και είσαι και Senior Chief τί έκανες; Έκανες ενοποίηση των πάντων για να έχεις ένα καλό αποτέλεσμα; Είδες πως τα εικονίδια δεν ταιριάζουν μεταξύ τους να πάρεις απόφαση, ή πήρες διάφορα και τα πέταξες μέσα στον κουβά;
3ον. Johnny, λειτουργικά το update είναι respect. Δέχομαι πως είχες πάρα πολύ λίγο χρόνο στη διάθεσή σου για να τ' αλλάξεις όλα. Respect για την προσπάθεια η οποία έγινε κάτω από ασύλληπτη πίεση των δεδομένων. Δείχνω κατανόηση μιας και είμαστε beta 1 και εναγκαλίζω την όλη προσπάθεια που από τώρα δίχνει τα πλεοκτήματά της...
ΑΛΛΑ ρε Johnny...μη λες παπαριές, plz. Eίμαι και Έλληνας και δεν τα μπορώ αυτά...(you know? Greek? You know?)
IOS Developer & Instructor www.valsamis.me
Δημοσίευση 13/06/2013 - 10:10
κατι πρεπει να πουνε! πρωσοπηκα μερικα εικονιδια μου αρεσαν μερικα καθολου, αλλα με αυτο το σαλο που εχει γινει την βλεπω την αλαγη εκει!
Τελευταία επεξεργασία από: Researcher, 13/06/2013 - 10:11
Δημοσίευση 13/06/2013 - 10:13
Τελευταία επεξεργασία από: valsamis, 13/06/2013 - 10:13
Δημοσίευση 13/06/2013 - 10:15
Δημοσίευση 13/06/2013 - 10:16
Και εάν σου πω ότι θα ειναι διαθέσιμο 100% και για την Ελλάδα στην Τρίτη φουρνιά χωρών που θα ενταχθούν ;
Δημοσίευση 13/06/2013 - 10:17
εγω το σιχαθηκα μου θυμηζει εγωγηινο διαστημοπλιο χαχαχαχ !ενταξει ρε παιδια δεν γινεται ΟΛΑ τα καινουρια εικονιδια να αρεσουν σε ΟΛΟΥΣ! προσωπικα λατρεψα το εικονιδιο των "settings" !!!
Δημοσίευση 13/06/2013 - 10:17
Τελευταία επεξεργασία από: MarkKnopfler, 13/06/2013 - 10:17
Δημοσίευση 13/06/2013 - 10:19
πιστευω η 7 ειναι πολυ για GUI και η 7.1 θα ειναι under the hood αλλαγες, ισως εκει δουμε διαφοραΤα εικονίδια μάλλον δεν τα δούλεψαν και πολυ πάντως . Τα περισσότερα είναι ayecon inspired καθαρά ..
Καλό το 7 αλλα κάποια πολυ ουσιώδη πραγματακια χρηστικά παλι τα άφησαν απέξω. Πχ επισυναψη σε μειλ από 2-3 εφαρμογές. Προτίμησαν τα animated walls.
Δημοσίευση 13/06/2013 - 10:20
Τα εικονίδια μάλλον δεν τα δούλεψαν και πολυ πάντως . Τα περισσότερα είναι ayecon inspired καθαρά ..
Καλό το 7 αλλα κάποια πολυ ουσιώδη πραγματακια χρηστικά παλι τα άφησαν απέξω. Πχ επισυναψη σε μειλ από 2-3 εφαρμογές. Προτίμησαν τα animated walls.
Δημοσίευση 13/06/2013 - 10:26
Αν παρατηρήσεις λίγο τα εικονίδια το στυλ τους μου θυμίζει αυτό το θέμα καθαρά..Μπορεί να κάνω και λάθος στο όνομα. Είμαι χωρίς themes καιρό. Δε με χάλασε η αλλαγή(για να μην παρεξηγηθώ) αλλά πιστεύω ότι λειτουργικά θα μπορούσαν να παραμερίσουν λίγο τα transparent και τα φρου φρου και να ενσωμάτωναν πραγματικά χρήσιμα πράγματα πχ αυτό με τις επισυνάψεις που είπα πάνω.Γιατί λες πως είναι επνευσμένα από ayecon? Δε βλέπω τη παραμικρή ομοιότητα.
Δημοσίευση 13/06/2013 - 10:35
Πιστεύω πως μπερδεύεις το το theme. Aπό αριστερά προς τα δεξιά: το τελευταίο screenshot από το 5άρι μου πριν πάω στην 7 με aeycon theme πάνω, native iOS7, native iOS6
υγ: όλα τα εικονίδια των μαμά εφαρμογών μεταξύ aeycon και iOS 7 είναι διαφορετικά.
Τελευταία επεξεργασία από: Researcher, 13/06/2013 - 10:36
0 μέλη, 12 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες