Παρουσίαση iOS 7 - WWDC 2013
Δημοσίευση 28/06/2013 - 14:34
ειχα παρει πριν λιγες μερες ενα καλοδιο γιατι το παλιο ειναι φθαρει
με το παλιο και φορτιζει και το αναγνωριζει ο υπολογιστης
κατι το οποιο δεν εκανε με το καινουργιο απο εχθες το βραδυ
Ad
Δημοσίευση 28/06/2013 - 14:40
επεστρεψα στο 6.1.3 αλλα μολις ανακαλυψα οτι δεν εφτεγε το κινητο αλλα το καλοδιο
ειχα παρει πριν λιγες μερες ενα καλοδιο γιατι το παλιο ειναι φθαρει
με το παλιο και φορτιζει και το αναγνωριζει ο υπολογιστης
κατι το οποιο δεν εκανε με το καινουργιο απο εχθες το βραδυ
Προς στιγμή με τρομαξες λίγο. Είπα ότι τώρα θα κλειδώσει και το δικό μου και δεν θα μπορώ να το επαναφερω.
Δημοσίευση 28/06/2013 - 14:52
οχι τελικα ο φορτιστης εφτεγε...Προς στιγμή με τρομαξες λίγο. Είπα ότι τώρα θα κλειδώσει και το δικό μου και δεν θα μπορώ να το επαναφερω.
Δημοσίευση 28/06/2013 - 18:07
λίγο οφφ τόπικ αλλά είμαι ο μόνος που δε μ'αρέσει ο σχεδιασμός του 7; όπως επίσης και το multitasking και το άνοιγμα και κλείσιμο εφαρμογών.. :/
Όχι είμαστε πολλοί φίλε. Δυστυχώς δεν λέει κ πολλά......... Τα νέα features όταν τα χρησιμοποιήσεισ για λίγο καιρό θα δεισ ότι δεν είναι κ τίποτα το σημαντικό στην πραγματικότητα. Κάτσε να καταλαγιάσει λίγο ο ενθουσιασμός από τα νέα features, μειωθεί το hype κ όταν το βάλει η πλειοψηφία των χρηστών θα δεις ότι πολλοί θα είναι εκείνοι που θα παραπονιούνται που δεν θα μπορούν να γυρίσουν στην 6.1.χ Ίσωςνα είναι περισσότεροι εκείνοι που θα τους αρέσει η νέα εμφάνιση όμως σίγουρα θα υπάρχουν πολλοί που δεν θα τους αρέσει καθόλου.
Τελευταία επεξεργασία από: dchristo81, 28/06/2013 - 18:09
Δημοσίευση 28/06/2013 - 18:15
Όχι είμαστε πολλοί φίλε. Δυστυχώς δεν λέει κ πολλά......... Τα νέα features όταν τα χρησιμοποιήσεισ για λίγο καιρό θα δεισ ότι δεν είναι κ τίποτα το σημαντικό στην πραγματικότητα. Κάτσε να καταλαγιάσει λίγο ο ενθουσιασμός από τα νέα features, μειωθεί το hype κ όταν το βάλει η πλειοψηφία των χρηστών θα δεις ότι πολλοί θα είναι εκείνοι που θα παραπονιούνται που δεν θα μπορούν να γυρίσουν στην 6.1.χ Ίσωςνα είναι περισσότεροι εκείνοι που θα τους αρέσει η νέα εμφάνιση όμως σίγουρα θα υπάρχουν πολλοί που δεν θα τους αρέσει καθόλου.
Εγω θα διαφώνησω. Ηταν καιρός το design της συσκευής να τεριαζει με το UI.
Εγω ειμαι fan του white space οπως και του industrial design.
Αυτο που πασάρουν ειναι κατι μινιμαλιστικό. Αμα δεν αρεσει, που ειναι λογικο σε μερικούς να μην αρεσει,
σιγουρα υπάρχουν και άλλες εταιρίες και αλλα λειτουργικά να κοιτάξεις!
Εγω πάντως το προτιμώ απο το παλιό design μακράν.
Δημοσίευση 28/06/2013 - 18:22
Επίσης, ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΟΜΩΣ γιατί κάποιος να κάνει ολόκληρηδιαδικασία για μια beta??? Κ δεν μιλάω για τους developers φυσικά. Όλοι οι άλλοι ΤΙ ΤΟ ΒΙΑΖΟΝΤΑΙ; Δεν έχει νόημα πραγματικά............
Τελευταία επεξεργασία από: dchristo81, 28/06/2013 - 18:25
Δημοσίευση 28/06/2013 - 18:46
Μινιμαλιστικό με πολύχρωμες φούσκες, fade-in/out fx, background που κινείται κ αλλάζει orientation, μενού σέρνοντας το δάχτυλο από πάνω, μενού σέρνοντας το δάχτυλο από κάτω, μεγάλυτερα κουμπιά κ multitasking με preview που πιάνει ολόκληρη την οθόνη;!;!;!;!;;;;; Τί λες τώρα; Μην το πεις πουθενά; Πιο φαντεζύ είναι οκ κ δεν αρέσει σε όλους. Όσο για το αν δεν μ'αρέσει να πάρω άλλη συσκευή προφανώς κ θα πάρω κάτι άλλο όταν πάψει να μου αρέσει το iphone μου κ το λειτουργικό του. Τέτοια κολλήματα προσωπικά δεν έχω. Θα συνεχίσω να έχω το 4S μου στο ios6 (όσο αντέξει ακόμα) κ είμαι μια χαρά.
Επίσης, ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΟΜΩΣ γιατί κάποιος να κάνει ολόκληρηδιαδικασία για μια beta??? Κ δεν μιλάω για τους developers φυσικά. Όλοι οι άλλοι ΤΙ ΤΟ ΒΙΑΖΟΝΤΑΙ; Δεν έχει νόημα πραγματικά............
Ενώ το σκευομορφικο ηταν πολυ ωραίο;
Αμα να κουνιέται η οθόνη σ δεν εχει να κανει με το πόσο απλό ειναι το λειτουργικό σου.
Μινιμαλ δεν ειναι κατι σταθερό ειναι κατι που ειναι απλουστευμένο.
Και ναι για εμενα το 7 ειναι πολυ πιο απλό σχεδιαστικά. Αλλα τι ειναι απλό; ( μην μπούμε όμως σε φιλοσοφικές συζητήσεις )
Εχω διαβασει πως πλέον υπάρχουν εκατομιαρα συσκευές που τρέχουν το 7.
Σιγουρα υπάρχουν και άνθρωποι που περίμεναν κατι τέτοιο.
Δημοσίευση 28/06/2013 - 20:07
Σε κάθε συγχρονισμό με το itunes θα αποστέλλονται στην Apple.
Δημοσίευση 28/06/2013 - 20:21
Ενώ το σκευομορφικο ηταν πολυ ωραίο;
Πολύ πιο ωραίο κ σοβαρό. Μέχρι το ios6 το iphone είχε ένα πιο σοβαρό κ πιο "ενήλικο" λουκ. Με όλα αυτά τα χαζοχρώματα κλπ είναι πλεον πιο "παιδικό".
Δημοσίευση 28/06/2013 - 20:27
Πολύ πιο ωραίο κ σοβαρό. Μέχρι το ios6 το iphone είχε ένα πιο σοβαρό κ πιο "ενήλικο" λουκ. Με όλα αυτά τα χαζοχρώματα κλπ είναι πλεον πιο "παιδικό".
Αμα το χρώμα κανει κατι παιδικό τι να πω. Το σωστό ειναι να ακούγονται όλες οι απόψεις!
Εύχομαι να βγάλουν ενα ασπρόμαυρο θέμα για να ειναι πιο σοβαρό τότε! Χαχα
Φιλικά παντα.
Δημοσίευση 28/06/2013 - 21:11
Δημοσίευση 29/06/2013 - 09:41
επειδη εγω φοβαμε να περασω την 7ρα χωρις devaccount εχει κανεις να πουλησει να μου δωσει κωδικο? ειμαι απο Θεσσαλονικη με 5αρι μηλοφωνο!
Βρε φίλε ειλικρινά δεν έχει νόημα να βάλεις τώρα την 7άρα. Σκέψου εγώ σαν developer μία που την έβαλα κ μία που την έβγαλα. Για έναν απλό χρήστη είναι ταλαιπωρία. Τα πάντα υπολειτουργούν! Οι περισσότερες εφαρμογές του appstore κρασάρουν. Υπομονή μέχρι τον Σεπτέμβρη/Οκτώβρη που θα κυκλοφορήσει η release version κ θα παίζει άψογα.
Τώρα για τον φίλο που είπε για το "μαύρο" χρώμα... Αυτό που λέω απλά είναι ότι θα έπρεπε να υπήρχε κ ενα theme που να το έκανε να μοοάζει με το ios6. Ώστε να καλύπτει όλα τα γούστα. Επίσης θα έπρεπε να υπήρχε option που να ενεργοποιεί/απενεργοποιεί όλα τα εφέ (fade in, κινούμενο background, εικόνα που αλλάζει orientation, εφέ στο multitasking). Σε 4S δεν έπαιζε καλά η 7άρα, κάνει το 4S να μοιάζει "αρχαίο", το κάνει αργό. Αφήστε που τα ελαφρώς μεγαλύτερα εικονίδια σου δίνουν την αίσθηση ότι η οθόνη σου έχει μπουχτήσει. Στο 5άρι από την άλλη όλα οκ. Το ios7 είναι φτιαγμένο για την μεγαλύτερη οθόνη του 5.
Να πω επίσης, ότι όσοι έχουν δει το ios7 από το βιντεο της Apple έχουν ενθουσιαστεί. Στο βιβτεάκι εκείνο δείχνει άψογο. Κ μένα μου άρεσε. Τα πράγματα όμως μόλις το περάσεις στη συσκευή σου είναι διαφορετικά.
Δημοσίευση 29/06/2013 - 19:16
Δημοσίευση 30/06/2013 - 21:03
Δημοσίευση 01/07/2013 - 01:03
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 35
0 μέλη, 35 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες