Παρασκευή 20/9
εκτός και μας κάνουν κάποια έκπληξη
Αντε μακάρι να το έχουμε 20/9
Δημοσίευση 20/08/2013 - 00:46
Παρασκευή 20/9
εκτός και μας κάνουν κάποια έκπληξη
Αντε μακάρι να το έχουμε 20/9
Δημοσίευση 20/08/2013 - 02:40
Σε restore > set up as new σε beta 6 οι χρόνοι bootαρισματος ειναι κανονικοί. (Δηλωμένο το κινητο)
Μόλις επανέφερα το backup που είχα πάρει απο beta 5 , παλι γυρίσαμε στα 2 λεπτά χρόνο για να ανοίξει.
Αύριο θα το κανω restore και θα το ξαναστησω μαλλον.
Δημοσίευση 20/08/2013 - 12:27
legit
Δημοσίευση 20/08/2013 - 21:47
εχει αλλαξει κατι στο πως περνας φωτογραφιες στο τηλ; μονο με συγχρονισμο;
μπορεις να σβησεις απο την συσκευη φωτογραφιες που εχουν συγχρονιστει;
Πριν δε μπορούσες να τις σβήσεις δηλαδή;
Δημοσίευση 21/08/2013 - 03:13
με την παρουσιαση στις 10 λετε να βγει και το κανονικο update στο itunes?
Δημοσίευση 21/08/2013 - 09:33
οχι δεν γινεται να σβησεις απο την συσκευη φωτογραφιες απο συγχρονισμο.Πριν δε μπορούσες να τις σβήσεις δηλαδή;
legit
Δημοσίευση 21/08/2013 - 10:44
Δε ξέρω αν ισχύουν οι ημερομηνίες που διαρέουν για GM και τι πρόοδο έχουν κάνει ως τώρα αλλά με βάση το iPhone 4 που έχω μπορώ να πω ότι έχουν πολλή δουλειά ακόμα μπροστά τους. Εννοώ για να βγάλουν ένα stable iOS χωρίς κραυγαλέα προβλήματα.
Ενδεικτικά αντιμετωπίζω τα εξής:
- πολύ μεγάλο boot time, μεγαλύτερο των 2-3 λεπτών
- μικρή διάρκεια της μπαταρίας
- όταν επιστρέφεις στο springboard μετά από κλήση χάνει το layout και δεν αποκρίνεται
- αφού κλείσω τη συσκευή για λίγη ώρα και την ξανανοίξω φαίνεται να μην ισχύουν τα push notification tokens γιατί η κάθε εφαρμογή με ξαναρωτάει για push notifications permission.
Αυτά ισχύουν και με OTA και με restore σε clean 6.1.3 και update σε iOS 7 (beta 6)
Δημοσίευση 21/08/2013 - 11:02
Δε ξέρω αν ισχύουν οι ημερομηνίες που διαρέουν για GM και τι πρόοδο έχουν κάνει ως τώρα αλλά με βάση το iPhone 4 που έχω μπορώ να πω ότι έχουν πολλή δουλειά ακόμα μπροστά τους. Εννοώ για να βγάλουν ένα stable iOS χωρίς κραυγαλέα προβλήματα.
Ενδεικτικά αντιμετωπίζω τα εξής:
- πολύ μεγάλο boot time, μεγαλύτερο των 2-3 λεπτών
- μικρή διάρκεια της μπαταρίας
- όταν επιστρέφεις στο springboard μετά από κλήση χάνει το layout και δεν αποκρίνεται
- αφού κλείσω τη συσκευή για λίγη ώρα και την ξανανοίξω φαίνεται να μην ισχύουν τα push notification tokens γιατί η κάθε εφαρμογή με ξαναρωτάει για push notifications permission.
Αυτά ισχύουν και με OTA και με restore σε clean 6.1.3 και update σε iOS 7 (beta 6)
εκανες την ολη αναβαθμιση κι τις βιβλιοθηκες? κατι συμβαινει με τη δικη σου συσκευη γιατι εκτος απο την μπαταρια πκι αυτο λιγοι λενε οτι δεν τη βελτιωνει ολα τα αλλα, αντε και το booting που κι αυτο λιγοι, πρωτη φορα ακουγονται.
Τελευταία επεξεργασία από: geORGIOSb, 21/08/2013 - 11:03
Δημοσίευση 21/08/2013 - 11:06
Στις 20/9 θα κυκλοφορησει η επισημη εκδοση iOS 7;
Δημοσίευση 21/08/2013 - 11:10
Η μπαταρία μου τα σπάει με 3G πάντα ανοιχτό έχοντας κλειστά τα:
1. General -> Accessibility -> Reduce Motion -> ON
2. General -> Location Services -> System Services -> σχεδόν όλα Off!
3. Limit Ad Tracking -> ON
Μιλας για 3G και χρήση σε 3G?
Εμένα μου καίει κοντά 1% ανα 2 λεπτά.
Και τα εχω ολα έτσι και όπως λες κ εσυ.
Σε wi-fi είναι καλυτερα , κοντα στα 4-5 λεπτά.
Σε αναμονή δεν έχω πρόβλημα. Είναι κομπλέ.
Δημοσίευση 21/08/2013 - 11:10
εκανες την ολη αναβαθμιση κι τις βιβλιοθηκες? κατι συμβαινει με τη δικη σου συσκευη γιατι εκτος απο την μπαταρια πκι αυτο λιγοι λενε οτι δεν τη βελτιωνει ολα τα αλλα, αντε και το booting που κι αυτο λιγοι, πρωτη φορα ακουγονται.
Το έκανα και μέσω update (και το fix με το library) αλλά και μέσω restore σε φρέσκια 6.1.3 και μετά update σε φρέσκια 7
Δημοσίευση 21/08/2013 - 11:18
τι ελευθερη ram σ αφηνει μετα την εγκατασταση μηπως ειναι παραφορτωμενο το κινητο? μουσικη βιντεο παιχνιδια jb tweaks παιζουν ρολο. ειναι που ειναι μεγαλη η 7 θελει και ισχυ ολα εχουν σχεση.
Δημοσίευση 21/08/2013 - 11:25
Έχω το 16GB και γύρω στα 800 τραγούδια και περίπου 3.5GB free storage.
Από RAM μετά από restart είμαι στα 140ΜΒ free και γενικά παίζει στα 50-60ΜΒ.
0 μέλη, 9 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες