ΩραιοςςςςςςςΜια χαρά την πέρασε χωρίς λογαριασμό dev.
Δεν βλέπω κατι τέτοιο. Μόνο επιλογή έχει για να το ενεργοποιείς ή όχι στο lock screen
Παρουσίαση iOS 7 - WWDC 2013
Δημοσίευση 11/06/2013 - 07:38
Ad
Δημοσίευση 11/06/2013 - 07:43
μας επεισες
Δεν το ειπα για να σε πεισω απλα ετσι ειναι για πες μου ποσο καιρο φωναζουμε για ολα αυτα που παρουσιασαν σημερα να τα βαλουν για να μην χρειαζεται να το σπας το κινητο για να τα βαλεις; οταν βλεπεις οτι τα ντροιντ τα εχουν εδω κ τοσο καιρο; ολα αυτα που εβαλαν ειναι αντιγραφες ιδιως το μουλτι ιδιο με των windows.Η γυναικα μου εχει το 5 μου λεει θελει ringtones δεν μπορει να βαλει θελει αλλο θεμα δεν μπορει να βαλει θελει να στειλει κατι με bluetooth δεν μπορει ολα κλειδωμενα ενω ολα αυτα κ αλλα τοσα στο ντροιντ τα κανεις για πλακα.Δεν λεω ωραια κ τα εικονιδια κ ολα αυτα που βαλανε αλλα αν δεν μεγαλωσουνε κ την οθονη δεν βλεπω να εχουνε αξια. Μετα τον στιβ ακομα κ σημερα ειδες κατι επαναστατικο να ανακοινωσανε που να μην το εχουν οι αλλοι; δεν νομιζω......
Δημοσίευση 11/06/2013 - 07:47
H BETA1 παίζει μόνο σε developers! Οι απλοί χρήστες ΔΕΝ μπορούν να το εγκαταστήσουν. Εκτός αν τους περάσει σαν "beta tester" κάποιος dev δίνοντάς του το udid σας. Άποψή, MHN το περάσετε καθώς σίγουρα δεν θα βολεύει ακόμα για καθημερινή χρήση. Παρεπιπτόντως, για τα iPad δεν υπάρχει η beta1 διαθέσιμη. Προς το παρόν για iPhone 4/4S/5 καιiPod Touch.
Παίζει και σε μη devs
Δημοσίευση 11/06/2013 - 07:48
Δημοσίευση 11/06/2013 - 07:49
Επίσης επειδή είχα το 5άρι μου jailbreak και είχα το Auxo όλο μπερδεύομαι Κα για να βγώ απο μια εφαρμογή βγάζω τελικά το control center. Πάλι θα πατάμε το κουμπάκι
Τελευταία επεξεργασία από: koumbouni, 11/06/2013 - 07:52
Δημοσίευση 11/06/2013 - 07:52
ΟχιΤο κιόσκι έμπαινε σε φάκελο στην 6 ; Δεν θυμάμαι.
Δημοσίευση 11/06/2013 - 07:53
απο που την κατεβασες την 7?Εγώ αυτή τη στιγμή προσπαθώ. Κατέβασα την 7 και μετά αφού είχα περάσει απο την αρχή την τελευταία 6 σε καθαρό iPhone 5 και το ενεργοποίησα πατησα στο itunes OPTION+CHECK FOR UPDATES σε μακ. Σε windows θα πατήσεις SHIFT+CHECK FOR UPDATES. Προσοχή δεν πατάμε το restore γιατί θα χρειαστεί πάλι ενεργοποίηση. Αν όλα πάνε καλά θα επανέλθω[/left]
Τελευταία επεξεργασία από: seatchry, 11/06/2013 - 07:54
Δημοσίευση 11/06/2013 - 08:04
Δημοσίευση 11/06/2013 - 08:10
'Αρχισαν τα όργανα
http://techcrunch.co...s-multitasking/
ειπαμε μετα τον στηβ τελειωσαν στην apple κ η φαντασια κ η πρωτοπορια σε ολα τωρα απλα παρακολουθουν αντιγραφουν κ δρεπουν τους καρπους τις κληρονομιας του μιας κ ειναι δυσκολο να χασει τοσο πολυ κοσμο με την μια...
Δημοσίευση 11/06/2013 - 08:11
αλλα θα ελεγα λειπουν αρκετα πραγματα ακομηη .. οπως τα live windgets πχ ..και ενας καλος file browser
Δημοσίευση 11/06/2013 - 08:15
Ειχες καμμια αμφιβολια ??
Αμφιβολία σιγουρα δεν είχα αλλα οκ λενε και μια αληθεια παντος.
Δημοσίευση 11/06/2013 - 08:16
Νίκο καλημέρα, πρέπει να γίνει πρώτα restore στην 6.1.4 και μετά να περαστεί η 7?Παίζει και σε μη devs
Προσπάθησα να την κάνω κατευθείαν σε JB iPhone 5 (6.1.2) και μου έβγαλε ότι δεν υποστηρίζεται
η συγκεκριμένη IPSW, είδα ξανά μήπως κατέβασα λάθος ipsw αλλά είναι η σωστή (5,2 για Α1429)
Αν μπορείς να με βοηθήσεις θα το εκτιμούσα (το UDID το έχω κάνει reg.)
Δημοσίευση 11/06/2013 - 08:22
Χωρίς να θέλω να προσβάλω ανθρώπους και καταστάσεις εμένα προσωπικά για gay parade μου κάνει το νέο ios… ποιο πολλά χρώματα πεθαίνεις..
από εκεί και πέρα μάλλον εγώ είχα πλάσει αλλά στο μυαλό μου…
Καμιά επί τις ουσίας αλλαγή που λέγανε.. τι ριζική αλλαγή και μακακιες;
Ριζική αλλαγή είναι τα χρώματα στα εικονίδια;
Ριζική αλλαγή είναι το Slide to Unlock;
Ριζική αλλαγή είναι το Dock;
Ριζική αλλαγή είναι οι μπάρες στο σημα;
Καμιά αλλαγή το ίδιο ios με το ίδιο μενού!!
Και για όσους βγιαστούν να πουν για τα tweeks και control Center κτλ κτλ αυτό κύριοι δεν είναι αλλαγή αυτό είναι προσθήκη!
Καταλαβαίνω ότι θέλει να το πάει εκ του ασφαλούς η apple για να μην υπάρξουν αντιδράσεις και δυσαρεστημένοι χρήστες που έχουν “μάθει” τόσα χρόνια αυτό το μενού αλλά μην μου το πλασάρεις σαν ολικό επανασχεδιασμό και μακακιες εντάξει δεν τρώμε πίτουρα μάτια έχουμε και βλέπουμε!!!
Control Center: It’s about time…
Notification Center: Ooook…
Multitasking: ενδιαφέρον όταν το πιάσουμε στα χέρια μας θα δούμε το κατά πόσο βολικό είναι. Πρέπει να καταναλώνει όμως λίγο παραπάνω μνήμη..
Airdrop: χασμουριέμαι από την βαρεμάρα.. ένας ακόμα τρόπος για να μιλάνε ΜΟΝΟ οι ios συσκευές μεταξύ τους. Εάν και η απουσία από 4/4s μου ξυνηζει τι πάει να πει άλλο Hardware; Φτιάξε το SOFTWARE να υποστηρίζει και το ΑΛΛΟ Hardware… δικαιολογίες του κολου! Πες θέλω να πουλήσω ρε παιδιά για αυτό!!
Safari: φαινεται πολύ βελτιομενο!!!
Findmyphone: το καλύτερο feature (Activation Lock) κατά την γνώμη μου αυτή η αναβάθμιση!! Καλό θα ήταν αφού έχει συνδεθεί ένα τηλέφωνο με το apple id να σου δείχνει πάντα την τοποθεσία του τηλεφώνου ώστε να μπορείς και να το βρίσκεις!!
iTunes Radio: ΡΕΕΕΕΕ κανονικό ράδιο θα βάλεις; Όχι; Χεστηκα τότε για οποιοδήποτε internetiko ράδιο app. Ξερώ να βρίσκω και μόνος μου Ευχαριστώ…
AppStore: apps near me;;; ας χασμουρηθώ ξανά (κυρίως γιατί εκτός της μητέρας Αμερικής αυτά εμείς δεν θα τα δούμε ποτέ!!!!)
Για άλλο ένα ios ελληνικό siri δεν είδαμε.. απογοήτευση μεγάλη!!
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 25
0 μέλη, 25 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες