προετημασια ειναι απο το να κανει refresh, να κατεβασει τα notification, να την φωρτοσει στη μνημη, να της δωσει μεγαλυτερα σειρα προτερεοτητας σε σχεση με καποια αλλη και τετια! δεν εχει να κανει μονο με το net, φυσικα και αν η εφαρμογει χρησημοποιει το net θα κανει οτι ειναι απαρετητο! δεν καταγραφει δεδομενα, να σου δωσω ενα παραδειγμα. πχ εγω ειμαι σπιτι απο τις 3 μεχρι 5 το μεσημερη και παιζω ενα παιχνιδι, αν το κανω αυτο 2-3 μερες θα μαθει το ios οτι εγω παιζω αυτο το game την ταδε ωρα οποτε θα μου το εχει φωρτοσει και θα το εχει ετοιμο σε εκεινο το διαστημα ωστε οταν το ανοιξω να εχει ηση φωρτωθει!Δεν μιλάω για το multitasking αλλά για την προετοιμασία των εφαρμογών.
Παρουσίαση iOS 7 - WWDC 2013
Δημοσίευση 11/06/2013 - 16:35
IOS Developer & Instructor www.valsamis.me
Ad
Δημοσίευση 11/06/2013 - 16:36
The new Mail client already looks a lot like Mailbox
the new Calendar app .... .... looks a lot like Sunrise‘s UI
Apple introduced a new multitasking screen that looks a lot like the now defunct WebOS
Itunes radio. You can’t avoid a comparison with the ubiquitous competitor — Pandora
swipe to go back - This feature comes directly from BlackBerry 10.
With its new flat UI, iOS now looks a lot like Windows Phone as well
http://techcrunch.co...s-multitasking/
Δημοσίευση 11/06/2013 - 16:40
πολλα app μιαζουν με ηδη υπαρχων στο app store, το calendar εχει το ui του fantastical πανω κατω, εφαρμογης στο app store! το weather ειναι το yahoo weather ενσωματομενο με αλαγες! πολυ πιθανο να το αγορασε απο την yahoo
το mail ειναι ιδιο με το προηγουμενο..
για το multitask τοσα λεμε πιο πανω τιποτα δεν διαβασες
to itunes radio εχει και το itunes για αγορες
ασε τα wp γιατι ημουν dev εκει και πιστεψεμε σαν λειτουργικο ειναι ι πιστη αντιγραφη του ios!
ΓΑΤΑΚΙ
Δημοσίευση 11/06/2013 - 16:43
Ανεφερε εστω και μια φορα τη λεξη Innovation στην παρουσιαση ή οχι;
Μηπως ειπε το αμυθυτο πια, δεν φτιαχνουμε τις περισσοτερες συσκευες αλλα τις καλυτερες;
Δημοσίευση 11/06/2013 - 16:43
Το έβαλα πρωι πρωί το παραπανω λινκ αλλα σου εχω κατι καλό απο Cnet και να φανταστεις οτι ερχεται και το Android 5.0 οποτε συγκρινουμε ενα λογισμικό του σημερα iOS 7 με ενα λογισμικό που υπαρχει απο τον οκτωμβριο του 2012 Android 4.2
πηγη
http://reviews.cnet....-blackberry-10/
Τελευταία επεξεργασία από: dream21, 11/06/2013 - 16:49
Δημοσίευση 11/06/2013 - 16:44
lol
Ανεφερε εστω και μια φορα τη λεξη Innovation στην παρουσιαση ή οχι;
Μηπως ειπε το αμυθυτο πια, δεν φτιαχνουμε τις περισσοτερες συσκευες αλλα τις καλυτερες;
Apple’s Phil Schiller at WWDC: “Can’t innovate anymore my ass!”
την ειπε
Δημοσίευση 11/06/2013 - 16:47
Παράθεση
The new Mail client already looks a lot like Mailbox
Παράθεση
the new Calendar app .... .... looks a lot like Sunrise‘s UI
Παράθεση
Apple introduced a new multitasking screen that looks a lot like the now defunct WebOS
Παράθεση
Itunes radio. You can’t avoid a comparison with the ubiquitous competitor — Pandora
Παράθεση
swipe to go back - This feature comes directly from BlackBerry 10.
Παράθεση
With its new flat UI, iOS now looks a lot like Windows Phone as well
http://techcrunch.co...s-multitasking/
And all smartphones look a lot like the original iPhone and all tablets are shameless rip-offs of the iPad
ασε μας κουκλιτσα μου ..
Δημοσίευση 11/06/2013 - 16:53
τι ενοεις? true muktitask δεν υπαρχει γιατι τα τηλεφωνα δεν συνδεονται με πριζα και πας... εχουν μπαταριαAντε καλο απογευμα, παω να λαγκαρω τωρα.
Δημοσίευση 11/06/2013 - 17:13
Κατανταει κουραστικο να διαβαζουμε σ ολα τα threads posts απο 2 3 ατομα που στην ουσια το μονο που κανουν ειναι να ειρωνευονται και να κοκορευονται για τα androids.
Προσωπικα μονο σε threads ios vs android θα ηθελα να βλεπω τετοια posts αλλιως διαγραφη απ το forum.
Ελεος πια!!!
Δημοσίευση 11/06/2013 - 17:24
Anti-Theft Features
Όπως γνωρίζουμε το find my iphone εχει αποδειχτεί μεγαλή μπούρδα παγκοσμίως μιας και εαν κάποιος κλεφτης σας κλέψει το κινητό η πρώτη του κίνηση ειναι να το κλείσει να το κανει full wipe και με restore like new iPhone να ειναι έτοιμο σε 30 λεπτά προς πώληση.
Με το Activation lock στα settings o κλεφτης δεν θα μπορεί να το ξανα ενεργοποιήσει χωρίς να γνωρίζει το iCloud user name και password το καλό από τι διαβάζω ουτε με DFU mode θα επανερχεται οπότε μιλαμε για κάποιο είδος registry τις συσκευης μεσω ενδεχομένως τις σελίδας "My support profile" αλλα ενδεχομένος να γίνεται και αυτοματα με την πρωτη φορά που θα συνδέουμαι το iCloud Account μας στην καινούργια συσκευή χωρις εμείς να κάνουμε τίποτα.Ολα θα τα μαθουμε σε λίγο καιρό με την επίσημη κυκλοφορία του iOS 7 το φθινόπωρο.
Δημοσίευση 11/06/2013 - 17:32
Όλα τα λεφτα θα ειναι το Anti-Theft
Anti-Theft FeaturesΌπως γνωρίζουμε το find my iphone εχει αποδειχτεί μεγαλή μπούρδα παγκοσμίως μιας και εαν κάποιος κλεφτης σας κλέψει το κινητό η πρώτη του κίνηση ειναι να το κλείσει να το κανει full wipe και με restore like new iPhone να ειναι έτοιμο σε 30 λεπτά προς πώληση.
Με το Activation lock στα settings o κλεφτης δεν θα μπορεί να το ξανα ενεργοποιήσει χωρίς να γνωρίζει το iCloud user name και password το καλό από τι διαβάζω ουτε με DFU mode θα επανερχεται οπότε μιλαμε για κάποιο είδος registry τις συσκευης μεσω ενδεχομένως τις σελίδας "My support profile" αλλα ενδεχομένος να γίνεται και αυτοματα με την πρωτη φορά που θα συνδέουμαι το iCloud Account μας στην καινούργια συσκευή χωρις εμείς να κάνουμε τίποτα.Ολα θα τα μαθουμε σε λίγο καιρό με την επίσημη κυκλοφορία του iOS 7 το φθινόπωρο.
Βέβαια αυτο δεν σημαίνει τίποτα πέρα απο την ηθική ικανοποίηση οτι το κινητο που μόλις χάσαμε θα ειναι άχρηστο στον κλέφτη...
Σιγα μην αποτρέψει τον άλλο να στο κλέψει, δεν νομίζω να μάθουν ποτέ τα κλεφτρονια οτι θα τους ειναι άχρηστα...
Εμείς θα κλαιμε το 800€αρικο...
Δημοσίευση 11/06/2013 - 17:42
Μια φορά Εύζων, για πάντα Εύζων!
Δημοσίευση 11/06/2013 - 17:44
τι ενοεις? true muktitask δεν υπαρχει γιατι τα τηλεφωνα δεν συνδεονται με πριζα και πας... εχουν μπαταρια
υπαρχει true multitasking τα εχουμε ξανα πει...
Δημοσίευση 11/06/2013 - 17:50
αν εισαι reg φυσικα και οχι περνεις update κανονικαακόμα και με UDID reg?
Knowledge Is Power
Δημοσίευση 11/06/2013 - 17:54
Βέβαια αυτο δεν σημαίνει τίποτα πέρα απο την ηθική ικανοποίηση οτι το κινητο που μόλις χάσαμε θα ειναι άχρηστο στον κλέφτη...
Σιγα μην αποτρέψει τον άλλο να στο κλέψει, δεν νομίζω να μάθουν ποτέ τα κλεφτρονια οτι θα τους ειναι άχρηστα...
Εμείς θα κλαιμε το 800€αρικο...
επειδη μου εχει τυχει να χασω iPhone και γνωρίζω τι εστί πόνος, μονο και μονο απο την άποψη ότι θα το βάζουν στο μπάτο τους με ευχαριστεί ειλικρινά
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 8
0 μέλη, 7 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες
-
Google (1)