Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * * 15 ψήφοι

Παρουσίαση iOS 7 - WWDC 2013

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
3499 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#571   daskalakispavlos

daskalakispavlos

iPH Elite Poster

• 3.427 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 2G
  • GameCenter:daskalakisp

Δημοσίευση 11/06/2013 - 17:57

Αυτό πως το κατάλαβες? Σου έβγαλε κάποιο μήνυμα οτι έγινε update σε αυτά τα apps?

\

Ημουν μεσα στο appstore και ειχε τον αριθμο 3 μπαινω να δω και σιγα σιγα εκανε την μια πισω απο την αλλη update χωρις να πατησω πουθενα.....

Knowledge Is Power

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#572   anderson

anderson

iPH User

• 162 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6 Plus
  • Tablet:iPad Air 2

Δημοσίευση 11/06/2013 - 18:16

Σόρι για το off topic αλλά... πραγματικά καταντάει κουραστικό να διαβάζει κάποιος ένα θέμα και να πρέπει να "ανεχτεί" σχεδόν κάθε δύο-τρία ποστς, ένα τρολάρισμα
Αν κάποιοι δεν έχουν ζωή να ζήσουν εκτός από το αντιπαραθέτουν το λογισμικό τους με των άλλων και να θέλουν να αποδείξουν ότι το δικό τους είναι πιο μακρύ (το λογισμικό έτσι...), υπάρχει μια μεγάλη μάζα συνειδητοποιημένων χρηστών που θέλει να ενημερωθεί, να διαβάσει μια ρέουσσα συζήτηση πάνω σε ένα συγκεκριμένο θέμα και όχι να πετάγονται κάθε τόσο τα τρολς και να βαυκαλίζονται...
Θερμή παράκληση προς τους μοντς να διευκολύνουν αυτή μου την "παραξενιά"... Το θέμα σε αυτό το θρεντ είναι η ενημέρωση για το wwdc και τα μισά ποστς είναι για το androτέτοιο και πόσο προχώ είναι (χικ)...

#573   romanakos

romanakos

iPH newbie

• 57 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 3G
  • Tablet:iPad 2 +3G

Δημοσίευση 11/06/2013 - 18:30

Για το 4ρι φανταζομαι ειναι το δευτερο ετσι ?

Download iOS 7 iPhone 4 (GSM Rev A)

Download

iOS 7 iPhone 4 (GSM)

#574   Gianniskaz

Gianniskaz

iPH Enthousiast

• 575 μηνύματα
  • GameCenter:Gianniskaz

Δημοσίευση 11/06/2013 - 18:36

Καλησπερα στην παρεα, θα ηθελα να ρωτησω το εχει βαλει καποιος σε 4αρι για να μας πει πως πηγαινει, απο αποψη ταχυτητας, διαβασα που ενας φιλος πιο πανω ειπε οτι στο 4 θα ειναι λιγο αργο, αλλα απο οτι καταλαβα δεν το εχει δοκιμάσει.
Ευχαριστω εκ των προτερων.

#575   s0t0spower

s0t0spower

iPH Contributor

• 1.096 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 3GS
  • Tablet:iPad

Δημοσίευση 11/06/2013 - 18:41

εγω θελω να ρωτησω κατι αλλο... αναφερυηκε στη προηγουμενη σελιδα για την ενεργοποιηση του κινητου με icloud... αμα θες να πουλησεις το κινητο τι κανεις? θα υπαρχει σελιδα που θα κανεις Unregister τη συσκευη σου?

#576   dream21

dream21

iPH Hero

• 3.898 μηνύματα
  • Twitter:@dream2100
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:Άλλο
  • GameCenter:iPhonegr

Δημοσίευση 11/06/2013 - 18:46

Για το 4ρι φανταζομαι ειναι το δευτερο ετσι ?

Download iOS 7 iPhone 4 (GSM Rev A)

Download

iOS 7 iPhone 4 (GSM)

Αυτή θες
iPhone3,1_7.0_11A4372q_Restore.ipsw

#577   tzigis

tzigis

iPH Addict

• 669 μηνύματα

Δημοσίευση 11/06/2013 - 18:50

Όλα καλά και φρέσκο ui με τα εξτραδακια που όλοι θέλαμε, αλλά από χρώματα δεν ξέρω εντελώς χάλια κατά εμένα!! Άς ανεβάσει κάποιος που το έβαλε σε μαύρο 5αρι.

#578   jig

jig

iPH Elite Poster

• 2.013 μηνύματα

Δημοσίευση 11/06/2013 - 18:54

Διαβάζω για φαν μπους για προβατα κλπ κλπ.
Δεν έχουν καταλάβει ότι οι περισσότεροι από εμάς θέλουμε να κάνουμε την δουλειά μας όμορφα, γρήγορα, σταθερά και απροβλημάτιστα!
Αυτό δυστυχώς η ευτυχώς ΜΟΝΟ το iOS το προσφέρει

Τo 7 τα ''σπαει΄΄

ⓜⓘⓚⓔ   ✈︎  Everything you can imagine is real [P²]

#579   ntnskrds

ntnskrds

iPH Elite Poster

• 2.334 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6
  • Tablet:iPad Air
  • GameCenter:ntnskrds

Δημοσίευση 11/06/2013 - 18:59

Διαβάζω για φαν μπους για προβατα κλπ κλπ.
Δεν έχουν καταλάβει ότι οι περισσότεροι από εμάς θέλουμε να κάνουμε την δουλειά μας όμορφα, γρήγορα, σταθερά και απροβλημάτιστα!
Αυτό δυστυχώς η ευτυχώς ΜΟΝΟ το iOS το προσφέρει

Τo 7 τα ''σπαει΄΄

Για να δεις ρε φιλε ποσο διαφορετικοι ειμαστε οι ανθρωποι ... δεν υπαρχει μεγαλυτερο fan boy απο εμενα και το ios 7 μου αρεσε παρα πολυ εκτος απο αυτο που ποσταρες. Τα tabs στον safari. Μου φαινεται ξεκαρφωτο αναμεσα σε ολο το υπολοιπο flatness και crispness και simplicity. Δεν μπορω να καταλαβω πως αφαιρεθηκε το cover flow απο το ipod app και μπηκε αυτο στο safari !!!

#580   jig

jig

iPH Elite Poster

• 2.013 μηνύματα

Δημοσίευση 11/06/2013 - 19:03

Για να δεις ρε φιλε ποσο διαφορετικοι ειμαστε οι ανθρωποι ... δεν υπαρχει μεγαλυτερο fan boy απο εμενα και το ios 7 μου αρεσε παρα πολυ εκτος απο αυτο που ποσταρες. Τα tabs στον safari. Μου φαινεται ξεκαρφωτο αναμεσα σε ολο το υπολοιπο flatness και crispness και simplicity. Δεν μπορω να καταλαβω πως αφαιρεθηκε το cover flow απο το ipod app και μπηκε αυτο στο safari !!!

μα το μόνο κοινο που εχουμε ολοι οι άνθρωποι μεταξύ μας είναι ένα δλδ. το οτι Είμαστε όλοι διαφορετικοί

Εμένα μου αρέσει πολύ, χεχε

#581   vasal

vasal

iPH newbie

• 44 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6S Plus
  • Tablet:iPad Air +4G

Δημοσίευση 11/06/2013 - 19:11

To ιΟS image 7 βετα υπάρχει και εδώ:

http://www.imzdl.com/ios.php

Νομίζω ότι εμείς είμαστε "ο υπόλοιπος κόσμος" iPhone 5 A1429 CDMA and Rest of World iOS 7 Beta 1

#582   romanakos

romanakos

iPH newbie

• 57 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 3G
  • Tablet:iPad 2 +3G

Δημοσίευση 11/06/2013 - 19:12

Αυτή θες
iPhone3,1_7.0_11A4372q_Restore.ipsw

εγω κατεβασα αυτην που βρηκα iPhone3,2_7.0_11A4372q_Restore.ipsw

τι διαφορα εχει?

#583   nsxbass

nsxbass

iPH Guru

• 9.378 μηνύματα
  • Twitter:@n1ckstrat
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • GameCenter:nsxbass

Δημοσίευση 11/06/2013 - 19:16

Το μεγαλύτερο παράπονο που βλέπω να εκφράζεται δεξιά και αριστερά είναι το σχεδιαστικό.
Λογικότατο το βρίσκω. Όχι γιατί δεν μου αρέσει -είμαι μεγάλος φαν του νέου σχεδιασμού- αλλά γιατί πρόκειται για κάτι υποκειμενικό.
Όπως υπήρχαν πάρα πολλοί δυσαρεστημένοι με τη στασιμότητα του παλιού σχεδιασμού έτσι υπάρχουν και πάρα πολλοί που δεν τους άρεσε ο καινούριος.
Σε αυτό δεν υπήρχε right ή wrong way. Ο καθένας γουστάρει κάτι διαφορετικό, η Apple δεν μπορούσε να τους ικανοποιήσει όλους.
Αν μας άρεσαν τα ίδια πράγματα θα κυκλοφορούσε ένα χρώμα στα αυτοκίνητα και η κάθε έννοια αισθητικής θα ήταν περιττή.

Στο κομμάτι των χαρακτηριστικών, νομίζω ότι όλοι συμφωνούμε ότι τα νέα χαρακτηριστικά είναι ουσιώση.
Το άντλησε έμπνευση από "πηγάδια" τύπου Cydia ή ακόμα και Android είναι άλλο πράγμα.
Αλλά το να βλέπουμε άτομα (γκουχ γκουχ) να εκμηδενίζουν τα πάντα λέγοντας ότι "πρόσθεσε μόνο 4 toggles" είναι ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ αστείο.

Και για τους λάτρεις των vs, ας δούμε το πόσα από τα χαρακτηριστικά του STOCK iOS 7 υπάρχουν στο STOCK Android (ρητορική ερώτηση για άλλο τόπικ, ας μην βγούμε offtopic εδώ).

#584   anderson

anderson

iPH User

• 162 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6 Plus
  • Tablet:iPad Air 2

Δημοσίευση 11/06/2013 - 19:18

Διαβάζοντας διάφορες απόψεις και βλέποντας τα βίντεο και τις φωτογραφίες, νομίζω πως το επερχόμενο 7 έχει ικανοποιήσει πλήρως τους χρήστες του ios... δεν είναι ένα απλό ρετούς, είναι ένα πολύ πιο απιτητικό λειτουργικό, συμβατό με τους καιρούς αλλά και την φιλοσοφία κι αισθητική της εταιρίας.
Τα λόγια και οι στατικές φωτογραφίες δεν παιρνάνε την εμπειρία, νομίζω πως πιο χαρακτηριστικά τα βίντεο για το τί μας περιμένει (επίσημα) σε λίγους μήνες...
well done... πολύ καλή αναβάθμιση εκ πρώτης όψεως, τα περισσότερα εννοείται όταν το κατεβάσουμε...

#585   jig

jig

iPH Elite Poster

• 2.013 μηνύματα

Δημοσίευση 11/06/2013 - 19:18

Για όσους θα βαλουν 7 beta1
Mη ξεχνάτε να κατεβάζετε και Find My iPhone 2.0.3(find_my_iphone_app_2.0.3_for_ios_7_beta.zip)

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 24