Παρουσίαση iOS 7 - WWDC 2013
Δημοσίευση 12/06/2013 - 14:17
great battery life...
να δουμε κατα ποσο θα πετυχει αυτο...δεν περιμενουμε να γινει σαν το ios 4 αλλα τουλαχιστονη μπαταρια να κραταει πιο πολυ απο το ios 6
RF forever
Ad
Δημοσίευση 12/06/2013 - 14:27
Εσυ παλι ποτε τους μετρησες κιολας ??
Αυτά ακούγονται (ή καλύτερα ακούω/βλέπω). Σε άλλους άρεσε και σε άλλους δεν άρεσε. Για να είμαι σωστός δίνω 50 σε κάθε σύνολο. 😜
Ή μήπως υπάρχουν και οι ΔΕ/ΔΑ;
Πέρα από την πλάκα. Από το πρασινάκι που έβαλες, φαίνεται ότι δένει με κάποιο εικονίδιο. Κάπου θα βρεθεί ένα και θα ταιριάζει. Τουλάχιστον ένα. Χε χε.
Και ένας παράγοντας ακόμη. Όσο το βλέπουμε, τόσο θα το συνηθίζουμε. Και καλώς ή κακώς θα μας αρέσει εν τέλει, μιας και η Apple αποφασίζει για εμάς... (καλώς και κακώς μαζί)
Δημοσίευση 12/06/2013 - 14:31
Αυτά ακούγονται (ή καλύτερα ακούω/βλέπω). Σε άλλους άρεσε και σε άλλους δεν άρεσε. Για να είμαι σωστός δίνω 50 σε κάθε σύνολο.
Ή μήπως υπάρχουν και οι ΔΕ/ΔΑ;
Πέρα από την πλάκα. Από το πρασινάκι που έβαλες, φαίνεται ότι δένει με κάποιο εικονίδιο. Κάπου θα βρεθεί ένα και θα ταιριάζει. Τουλάχιστον ένα. Χε χε.
Και ένας παράγοντας ακόμη. Όσο το βλέπουμε, τόσο θα το συνηθίζουμε. Και καλώς ή κακώς θα μας αρέσει εν τέλει, μιας και η Apple αποφασίζει για εμάς... (καλώς και κακώς μαζί)
Και αυτο ακριβως ειναι το λαθος σου !!! Αυτα θελουν μετρημα δεν τα 'δινεις' εσυ οπως λες ...
Δημοσίευση 12/06/2013 - 14:46
Οπως οτιδηποτε Apple ειναι πολυ καλυτερο απο κοντα απο οτι στις φωτογραφιες ...
Επισης ειναι φανερο οτι ειναι σχεδιασμενο για HiDPI οθονες και μονο σε τετοιες δειχνει καλα. Οτιδηποτε αλλο (videos και photos στο δικτυο) το αδικουν παρα πολυ.
Πιο πρασινακι ?
Μιλαω για το ''πρασινακι'' ας πουμε στις ρυθμισεις...που κυριαρχει το λευκο και ξαφνικα το εσωτερικο των (ενεργων)πληκτρων ειναι πρασινο...ή καποια πλαισια...κτλ. Πολυ λαθος χρωμα για εμενα...! Με ταραζει!
Δημοσίευση 12/06/2013 - 15:12
1. μπορούμε τώρα να κάνουμε μετακίνηση μιας φώτο σε άλλο album χωρίς να μείνει και στο cameraroll?
2. στο multitasking υπάρχει τρόπος να κλίνουν όλες οι εφαρμογές με μια κίνηση ? η μόνο μια-μια μπορούμε?
Δημοσίευση 12/06/2013 - 15:16
1. δεν το κοιταξα/δεν ξερωπαιδιά δυο ερωτησεις ...
1. μπορούμε τώρα να κάνουμε μετακίνηση μιας φώτο σε άλλο album χωρίς να μείνει και στο cameraroll?
2. στο multitasking υπάρχει τρόπος να κλίνουν όλες οι εφαρμογές με μια κίνηση ? η μόνο μια-μια μπορούμε?
2. Eγω μπορω και δυο-δυο και τρεις-τρεις (μην ξεχνας οτι ειναι multitouch). Αλλα οχι, δεν βλεπω τροπο να τις μαζεψεις ολες ...
Δημοσίευση 12/06/2013 - 15:19
Δημοσίευση 12/06/2013 - 15:32
Υποθετω οτι η GPU ειναι συχνα μπουκωμενη απο texture data λογω αυτου του effect του 'αμμοβολημενου γυαλιου' που ειναι παντου (docks, group indexes στα table views, navigation bars, toolbars, control center, notification center ... παντου) .
Δημοσίευση 12/06/2013 - 15:49
Μηπως φταιει το οτι ειναι σε beta κατασταση ακομη?? Δεν παιζει καποιο ρολο αυτο??Lag και stuttering παιδια ... Παντου .. Ακομη και στο 'πολυ' 5αρι.. Να τα λεμε και αυτα ... Οχι μονο οταν κοροιδευουμε το android.
Υποθετω οτι η GPU ειναι συχνα μπουκωμενη απο texture data λογω αυτου του effect του 'αμμοβολημενου γυαλιου' που ειναι παντου (docks, group indexes στα table views, navigation bars, toolbars, control center, notification center ... παντου) .
Δημοσίευση 12/06/2013 - 15:50
RF forever
Δημοσίευση 12/06/2013 - 15:51
Μηπως φταιει το οτι ειναι σε beta κατασταση ακομη?? Δεν παιζει καποιο ρολο αυτο??
Όντως είναι beta. Με τα προβλήματα που θα παρουσιαστούν θα το τελειοποιήσουν. Τα Android παίρνουν αναβαθμίσεις μετά από αιώνες ενώ ξοδεύεται τόσος χρόνος για μη laggαρουν και πάλι.. laggΆρουν!
Δημοσίευση 12/06/2013 - 15:54
Προφανως φταει αυτο ...Μηπως φταιει το οτι ειναι σε beta κατασταση ακομη?? Δεν παιζει καποιο ρολο αυτο??
ΕΚανα κακως και ανεφερα το Android ... Δεν ειναι σε καμμια περιπτωση στον βαθμο που αυτα τα προβληματα εμφανιζονται στο Android... Αλλα, ξερεις στεφανε, εμεις εδω εχουμε τα δικα μας πολυ υψηλα standards
Δημοσίευση 12/06/2013 - 16:23
ti ειναι αυτο?
σορρυ λαθος μου.τωρα πιστευω να φαινεται. ειναι screenshot για την μπαταρια
Συνημμένα αρχεία
Δημοσίευση 12/06/2013 - 16:30
Λυσε μου μια απορια γιατι τα εχω ξεχασει.. 4 ωρες usage εννοει με ανοιχτη οθονη??σορρυ λαθος μου.τωρα πιστευω να φαινεται. ειναι screenshot για την μπαταρια
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 22
0 μέλη, 21 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες
-
Google (1)