μια χαρα ειμαι εγω κανονικοτατα δουλευουν ολα!παιδια μηπως εχει κανεις προβλημα με το imessage στην ios7? εμενα δεν με αφηνει να τα ανοιξω..
Παρουσίαση iOS 7 - WWDC 2013
Δημοσίευση 12/06/2013 - 21:24
Ad
Δημοσίευση 12/06/2013 - 21:27
edit: λειτουργεί κανονικά!
Open Bluetooth -> ανοίγει τη σελίδα
Turn on Bluetooth -> ενεργοποιεί το bluetooth (και τα γραφικά είναι τέλεια)
ωραια. αυτα ενω εισαι σενεδεμενος στο ιντερνετ ή δουλευει και offline η siri; px μπορεις να της πεις να ανοιξει 3g αφου δεν υπαρχει αντιστοιχο toggle για συντομια;
legit
Δημοσίευση 12/06/2013 - 21:34
Γιατί; Δε νομίζω να ισχύει κάτι τέτοιο εκτός αν κάνεις συμφωνία (πχ αν θέλεις να χρησιμοποιήσεις το iRadio χωρίς να πληρώνεις)
έχει να πέσει τρελό Ads
Δημοσίευση 12/06/2013 - 21:41
Δηλαδή αλλαγή στο boolean από NO σε YES πιστεύεις πως δε θα δουλέψει; Πιστεύω είσαι εν μέρει λάθος διότι το Airdrop λειτουργεί και με Bluetooth, όχι αποκλειστικά με WiFi.
R.
Νομίζω πως όχι. Δε θα δουλέψει. Η βασική λειτουργία είναι το WiFi.
ΒT μόνο του 4S είναι ίδιο με τα προηγούμενα.
Τελευταία επεξεργασία από: nikosgnr, 12/06/2013 - 21:42
Δημοσίευση 12/06/2013 - 21:42
Δημοσίευση 12/06/2013 - 23:19
Νομίζω πως όχι. Δε θα δουλέψει. Η βασική λειτουργία είναι το WiFi.
ΒT μόνο του 4S είναι ίδιο με τα προηγούμενα.
συγνώμη που αντιπαρατίθεμαι, αλλά δεν υπάρχει βασική λειτουργία...δουλεύει τόσο με WiFi όσο και με Bluetooth, επομένως με αλλαγή ενός plist file θα δουλεύει και στα προηγούμενα μοντέλα (τουλάχιστο με Bluetooth)
Δημοσίευση 12/06/2013 - 23:20
μου βγαζει σφαλμα κατα την προσπαθεια ενεργοποιησης του imessage
Έχεις καρτοκινητό; Μονάδες έχεις μέσα;
Δημοσίευση 12/06/2013 - 23:31
συγνώμη που αντιπαρατίθεμαι, αλλά δεν υπάρχει βασική λειτουργία...δουλεύει τόσο με WiFi όσο και με Bluetooth, επομένως με αλλαγή ενός plist file θα δουλεύει και στα προηγούμενα μοντέλα (τουλάχιστο με Bluetooth)
Διαφημιστηκε προχθές κυρίως για το WiFi του.. Αυτό εννοώ..
Για το .plist, πιθανόν. Δε το γνωρίζω στα σίγουρα.
Τι λύση προφανώς και θα τη δώσει η JB κοινότητα.
Δημοσίευση 12/06/2013 - 23:46
συνδεση βονταφονΈχεις καρτοκινητό; Μονάδες έχεις μέσα;
Δημοσίευση 12/06/2013 - 23:53
http://en.m.wikipedia.org/wiki/AirDrop
Που αναφέρεται ότι δουλεύει με Bluetooth?
Απλός η apple το ενεργοποιεί μόνο στα chip με dual band ώστε να μπορεί το wifi να συνδέεται ταυτόχρονα με δυο διαφορετικούς τρόπους.
Φαντάσου να κατεβάζεις ένα μεγάλο αρχείο και εκείνη την στιγμή να θέλεις να μεταφέρεις κάτι σε μια συμβατή συσκευή που δεν είναι συνδεδεμένη στο τοπικό σου δίκτυο, η θα διακόψει το κατέβασμα για την μεταφορά η εσύ θα πρέπει να περιμένεις να τελειώσει το κατέβασμα. Ενώ στα dual band γίνονται ταυτόχρονα και οι δυο συνδέσεις.
Τώρα βέβαια μπορεί και να κάνω λάθος.
Δημοσίευση 13/06/2013 - 00:19
http://en.m.wikipedia.org/wiki/AirDrop
Που αναφέρεται ότι δουλεύει με Bluetooth?
Απλός η apple το ενεργοποιεί μόνο στα chip με dual band ώστε να μπορεί το wifi να συνδέεται ταυτόχρονα με δυο διαφορετικούς τρόπους.
Φαντάσου να κατεβάζεις ένα μεγάλο αρχείο και εκείνη την στιγμή να θέλεις να μεταφέρεις κάτι σε μια συμβατή συσκευή που δεν είναι συνδεδεμένη στο τοπικό σου δίκτυο, η θα διακόψει το κατέβασμα για την μεταφορά η εσύ θα πρέπει να περιμένεις να τελειώσει το κατέβασμα. Ενώ στα dual band γίνονται ταυτόχρονα και οι δυο συνδέσεις.
Τώρα βέβαια μπορεί και να κάνω λάθος.
δε ξέρω τί γράφει, ξέρω τί βλέπω.
Δημοσίευση 13/06/2013 - 00:56
έχει να πέσει τρελό Ads
Αφού το iRadio δεν θα είναι διαθέσιμο στην Ελλάδα δε μας πολυνοιάζει..εμας τους Ελληνες!
Δημοσίευση 13/06/2013 - 01:49
Τελευταία επεξεργασία από: polakis, 13/06/2013 - 01:50
Δημοσίευση 13/06/2013 - 05:14
Ενα μικρό bug που βρηκα ειναι πως εαν ανοιξεις την καμερα απο το lock screen και τραβας βιντεο μεταα πο 1 λεπτο (ή οσο εχετε το auto lock screen) το κινητο κλειδωνει κανονικα και φυσικα σταματάει η ληψη του βιντεο, το εχει δει κανενας αλλος αυτο ;;
Δημοσίευση 13/06/2013 - 07:11
Και εάν σου πω ότι θα ειναι διαθέσιμο 100% και για την Ελλάδα στην Τρίτη φουρνιά χωρών που θα ενταχθούν ;Αφού το iRadio δεν θα είναι διαθέσιμο στην Ελλάδα δε μας πολυνοιάζει..εμας τους Ελληνες!
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 8
0 μέλη, 8 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες