Μικρή βελτίωση, μικρή διαφορά σε iPad 3. Έχουν βελτιωθεί εμφανή bugs και το lag στη lockscreen, όμως κρασάρει ακόμη τρελά το photos app, ακόμη δεν έχει φτιαχτεί το animation του φακέλου στο dock και η γενικότερη απόκριση δεν ειναι iOS level. Το καλό ειναι οτι βελτιώνεται πάντως γιατί αρχικά όπως το είδα το λογισμικό κατάλαβα οτι το smoothness μπορεί ποτέ να μην ξανά φτάσει τα γνωστά επίπεδα.
Επίσης κάτι άλλο. Εφαρμογές όπως το Siri, αλλά και οι Φάκελοι κλπ έχουν γίνει fullscreen ενώ ήταν σε μορφή παραθύρου στο iOS 6, κάτι που δεν ξέρω πόσο ειναι σωστό. Πχ όταν διαβάζεις στο Safari το wiki της ταινίας "Prestige" και ζητάς από το Siri πληροφορίες για την ταινία καλό θα ήταν να ειναι και τα δυο εμφανή. Προς την αντίθετη κατεύθυνση θα ήταν χρήσιμη μια μετακίνηση, δηλαδή προς περισσότερες πληροφορίες στην ιδια οθόνη, όπως το multiwindow multitasking του android, που ειναι χρήσιμο και εύχρηστο. (Ξέρω οτι το εχω γράψει πολλές φορές, εμμονή!).
προσπαθώ να περασω κι εγω την 7 αλλα με τπτ. απο που την κατεβασεσ και πωσ την περασεσ . εχεισ καπιο λινκ...