Είναι η τρίτη φορά με την τρίτη beta που ξανά γυρνώ στην 6. Τελικά κάποια πράγματα δεν μου αρέσουν τώρα που έφυγε ο πρώτος ενθουσιασμός. Ίσως κάποιοι να έχουν δίκαιο ότι έπρεπε να έχουν και ένα σκούρο θέμα σαν επιλογή.
Η χρήση των φακέλων είναι χειρότερη πλέον και ο τρόπος που δείχνει την εγκατάσταση των εφαρμογών έγινε "αποκρουστικός".
Το κέντρο ελέγχου είναι άχρηστο από την στιγμή που δεν μπορείς να το διαμορφώσεις και το μόνο που αξίζει εκεί είναι ο φακός και δεν έχουν βάλει αυτά που χρειάζονται να βρίσκονται εκεί, δηλαδή τα δεδομένα και 3G/4G.
Το swipe up έπρεπε να ανοίγει το multitasking που το χρησιμοποιούμε συχνά και το κέντρο ελέγχου να ενσωματωθεί στο κέντρο ειδοποιήσεων. Το μοναδικό που καλυτέρευσε είναι το spotlight search αλλά ακόμα lagarei χειρότερα και από android.
Συνεχίζει η apple να συμπεριφέρεται στα βίντεο κλιπ τραγουδιών σαν ταινίες και όχι σαν τραγούδια.
Τι σκατά, είμαι ο μοναδικός χρήστης της που αντί για mp3 χρησιμοποιώ mp4 για να ακούω μουσική ?
Το βασικότερο προτέρημα της 7 σε σχέση με προηγούμενες είναι το κλείδωμα της συσκευής με το apple ID που το καθιστά άχρηστο σους επίδοξους κλέφτες και είναι και λόγος να αναβαθμιστεί κάποιος.
Καλα γνώμες ειναι τωρα αυτες.
Δεν νομίζω ποτε το iOS να γίνει fully customizable.
Τότε ποιος ο λόγος να υπάρχει το android!!
Εμενα το design μου αρεσει! Αλλα οπως είπα και παραπανω αυτα ειναι ανεξάρτητες προσωπικές γνώμες του κάθε ενός απο εμάς. Τωρα για το 3G αμα μπορούσες να το κλείσεις μεσα απο το control center τότε αμα στο κλεβανε τον κιν θα μπορούσες να το βρεις; Μπα.