Απο το στόμα σου κ στου θεού το αυτί! Θα ειναι πλήρως ολοκληρωμένο έτσι κ για εμένα.
Sent from my iPhone using Tapatalk 2
Καμία αλλαγή στο Center....
πολυ πιθανο σε επομενη beta! εχουμε 2 ακομα η επλιδα πεθαινει τελευταια λενε
Αλήθεια τι αλλαγή περιμένετε στο Center?
Να σας δώσει cellural Data διακόπτη;
Δεν νομίζω ότι ενδιαφέρεται η apple για τα cellural data.
Απο την άποψη ότι είναι της άποψης: "Εξω Cellural Data και σε κλειστους χώρους Wi-fi (όπου πιάνει)". Έτσι αν κλείσεις Wi-fi εχεις μονο Data , ενώ αν συνδεθείς σε κάποιο Wi-Fi δίκτυο , τότε η κατανάλωση μπαταρίας απο Data πέφτει . Αυτή τουλάχιστον είναι η λογική που προσπαθούν να ακολουθήσουν και να περάσουν στο iOS.
To γεγονός ότι στην πράξη (και ειδικά στην Ελλάδα) τα πράγματα είναι διαφορετικά δεν νομίζω ότι παίζει μεγάλο ρόλο γ αυτούς.
Smartphone είναι. Αν δεν έχεις δεδομένα τι να το κάνεις; (Ακραία σαν άποψη , αλλά θεωρώ ότι αυτή ήταν πάντα η λογική)
παντως η μεγυτερη συνωμοσια πιστευω του 2013 εχει ηδη συντελεστει. οταν μας παρουσιασαν το ios7 χρησιμοποιησαν το iphone 5s whatever, το οποιο ειναι ιδιο με το 5, κ κανεις δεν το καταλαβε.
Δεν μου αρέσει η συνωμοσιολογία , αλλά θα συμφωνήσω.
Δεν ξέρω αν αυτό εκει επάνω ήταν το 5s , αλλα πιστεύω ότι τα κινητά που χρησιμοποιούν οι ίδιοι καθώς και αυτά των παρουσιάσεων είναι μοντέλω με ειδικά tech. specs.
Εννοώ μεγαλύτερη μνήμη - καλύτερο επεξεργαστή κ άλλα τέτοια. Δεν μ φαίνεται απίθανο.