Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * * 1 ψήφοι

Διέρρευσε το πλαίσιο του iPhone 5S;

• Please log in to reply
58 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#16   nsxbass

nsxbass

iPH Guru

• 9,378 μηνύματα
  • Twitter:@n1ckstrat
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • GameCenter:nsxbass

Δημοσίευση 09/06/2013 - 00:28

Ίσως η Apple να δώσει live stream για τις συσκευές της όπως στα τελευταία event.

Θα δείξει τη Δευτέρα, λογικά θα ανακοινωθεί τελευταία στιγμή.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#17   Thodoris19s

Thodoris19s

iPH Addict

• 647 μηνύματα
  • Twitter:@tspatas
  • Κινητό: iPhone X
  • GameCenter:thodoris20

Δημοσίευση 09/06/2013 - 00:34

Οκ φίλε μου σε ευχαριστω

#18   PoluxGreece

PoluxGreece

iPH Elite Poster

• 3,100 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 7 Plus
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 09/06/2013 - 00:44

Η απογοήτευση του Iphone 5 με οδήγησε στο Galaxy S3, όμως η απογοήτευση του S4 σε συνδιασμό με εκείνη τη σίγουρη του επερχόμενου 5S, θα οδηγήσει σε κάτι νέο, τώρα HTC One θα λέγεται ..... κάποιο νέο Sony θα λέγεται, θα δείξει. Αρκεί να δει κανείς την προσπάθεια της Sony στα Tablet, όπου η οθόνη του νέου Sony Xperia Tablet Z είναι ένα αριστούργημα, κλάσεις ανώτερο από εκείνες των Galaxy Note 10.1 και Ipad 4. Αυτό δείχνει ευτυχώς πως και άλλες εταιρίες μπαίνουν δυνατά στον συναγωνισμό, καλό για εμάς τους καταναλωτές. Έχω μια κρυφή πίστη και στην LG όπου είναι η μόνη που μπορεί να κάνει μελοντικά κάτι καλό στα Smartphones σε καλύτερη τιμή. Εξάλου την υποδομή στην ποιότητα οθωνών την έχει.

αν θελεις να κανεις update το λειτουργικο τελευτεος παρε htc.ειχα htc για αυτο στο λεω.απο support χαλια ειναι

#19   vgrigor

vgrigor

iPH User

• 170 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 09/06/2013 - 09:09

Στην τελευταία φωτογραφία φαίνεται ξεκάθαρα η μεγάλη διαφορα του 5s απο το 5: το 5s έχει βαρύνει γι αυτο σου δίνουν δώρο και ένα χέρι να στο κρατάει.

#20   Chris2kafr0s

Chris2kafr0s

iPH newbie

• 89 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 09/06/2013 - 09:32

Δηλαδή φίλε valandis τι ήταν αυτό που σε απογοήτευσε κ απο το iPhone 5 κ απο το S4;;;
Ρωτάω για να καταλάβω τι ειναι αυτό που περιμένεις απο ένα smartphone!!!
Νομίζω ότι η Samsung στον βωμό του να "πιάσει" την Apple πριν απο 2-3 χρόνια . Καλόμαθε αρκετούς κ ζητούν τώρα 80 πύρινους επεξεργαστές με 46 MP Camera κ 20 GB Ram κ όλα αυτά σε μια 3D οθόνη 12 ιντσών.
Οπως επισεις ζητούν κ απο την Apple κάθε χρόνο να φαιρνει επανάσταση στην τηλεφωνία όπως πρώτη έκανε το 2007.
Οπως καταλαβαίνεται. Τις εταιρίες τις ίδιες δεν τις συμφέρει πια να "τρέχουν" όταν μπορούν με μικρές αναβαθμίσεις όπου συνεπάγεται κ με μικρότερο κόστος, θα πουλήσει αρκετά περισσότερες συσκευές απο το προηγούμενο μοντέλο τους;;;
Καλο πιστεύω ότι θα ήταν να αναγνωρίζουμε τις ανάγκες μας κ να μην μας πιάνει ο ασυγκράτητος καταναλωτισμός μας!!!

Η αστεια μπαταρια του και η κακης ποιοτητας βαφη του.τιποτα αλλο..Αλλα βασικα η μπαταρια απο μονη της ειναι αρκετη, ειμαι ετοιμος να το σουταρω για το λογ αυτο και μονο..
Παω τουαλετα και βαζω στοιχημα με ον εαυτο μου ποσο % θα χει πεσει μεχρι να τελειωσω.

#21   ntnskrds

ntnskrds

iPH Elite Poster

• 2,334 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6
  • Tablet:iPad Air
  • GameCenter:ntnskrds

Δημοσίευση 09/06/2013 - 09:52

Η αστεια μπαταρια του και η κακης ποιοτητας βαφη του.τιποτα αλλο..Αλλα βασικα η μπαταρια απο μονη της ειναι αρκετη, ειμαι ετοιμος να το σουταρω για το λογ αυτο και μονο..
Παω τουαλετα και βαζω στοιχημα με ον εαυτο μου ποσο % θα χει πεσει μεχρι να τελειωσω.

Μα τι κανεις εκει μέσα ?? :P

#22   parafron4

parafron4

iPH Elite Poster

• 3,006 μηνύματα
  • Twitter:@parafron4
  • Κινητό: Άλλο
  • GameCenter:parafron4-

Δημοσίευση 09/06/2013 - 10:22

δοκιμασε το activia μηπως και σου κρατησει παραπανω η μπαταρια :D

#23   mtifosi

mtifosi

iPH Member

• 258 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6S
  • GameCenter:mtifosi

Δημοσίευση 09/06/2013 - 11:23

Πωπω, μιλαμε για.... innovation!!!

Πραγματικα γραφεις μονο και μονο για να ειρωνευτεις...η apple ανηκει σε κατηγορια εταιριας που προφανως δεν σε εκφραζει και ειναι δικαιωμα σου.Μπορεις να μου πεις τι innovation φερνει πχ η porche στα αυτοκινητα?Εσυ οπως και ορισμενοι θα θελατε ενα nissan gtr που ειναι πιο γρηγορο για παραδειγμα.
Τωρα οσο αφορα το 5S θα ειναι μεγαλη εκπληξη αν αλλαξει εμφανισιακα ως συνηθως.

#24   gordito

gordito

iPH Member

• 246 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4

Δημοσίευση 09/06/2013 - 11:35

Ενα χαβαλετζιδικο σχολιο, μην τρελενεσται ωρε.

#25   hellspawn

hellspawn

iPH User

• 136 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:iPad 2 +3G
  • GameCenter:hellspawn81

Δημοσίευση 09/06/2013 - 11:45

Η apple δεν θα αλλάξει εμφανησιακά το iPhone , έτσι είναι η πολιτική της χρόνια τώρα και το ξέρουμε. Αυτό βέβαια είναι και λογικό αφού θα είχε τεράστια κόστη αν κάθε χρόνο άλλαζε σχέδιο ( πχ αλλαγή όλης της γραμμής παραγωγής ) . Θα το βελτιώσει στα σημεία , ίσως να βάλει κάποια εξτραδάκια ( βλ. κάμερα και ίσως κάποιο νέο hardware feature ) για να πουλήσει παραπάνω σε συνάρτηση και με το ios 7 που είμαι σίγουρος πως μόνο στο 5s θα έχει όλες τις λειτουργίες του. Οπως και να έχει το iPhone είναι ήδη μία πανέμορφη συσκευή με μοναδικό design και το 5s σίγουρα θα είναι το καλύτερο iPhone μέχρι σήμερα. Νομίζω πως όσοι ξέρουν την apple θα συμφωνήσουν .

#26   stevobmw

stevobmw

iPH Hero

• 5,082 μηνύματα
  • Tablet:iPad mini Retina

Δημοσίευση 09/06/2013 - 12:23

και εγω πιστευω πως το νεο μηλοφωνο ισως να μοιαζει με το 5 αλλα κατι μου λεει πως θα εχει καλυτερο χρωμα,τροπο βαψιματος δλδ.θα ειναι πιο ανθεκτικη.αλλα για να δουμε μεγαλυτερες ιντσες θα περασουν χρονια παλι....
iPhoneHellas Quality Test Labs (IHQTL)

#27   valsamis

valsamis

iPH Elite Poster

• 2,579 μηνύματα

Δημοσίευση 09/06/2013 - 12:54

μεγαλυτερες ιντσες δυσκολο, εκτος αν αποφασησει να βγαλει 2 μοντελα! οποιος αγοραζει iphone εκτος τον αλλον δεν θελει μεγαλο σε μεγεθος τηλεφωνο! και δεν θα χασει ολους αυτους τους πελατες η apple. πιστευω η apple θα διπλασιασει τα pixel οπως μια φημη ακοθστηκε δλδ 2000+ Χ 1200+ . θα δουμε τι εχει να μας δειξει

Τελευταία επεξεργασία από: valsamis, 09/06/2013 - 12:54.

IOS Developer & Instructor    www.valsamis.me

#28   Rosbou

Rosbou

iPH Member

• 298 μηνύματα
  • Twitter:@Rosbou
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad Air 2
  • GameCenter:Rosbou

Δημοσίευση 09/06/2013 - 12:58

το σωστο επομενο iphone καλως η κακως αντιγραφη ξε-αντιγραφη την εκανε μια εταιρια με αυτο το εχει γνωστος μου και ειναι α π ι σ τ ε υ τ ο (και μιλαω εγω που ειχα 3g,3gs,4,4s και τωρα iphone 5 kai galaxy s4 και μαλλον με κοβω....προς τα εκει....)

Τελευταία επεξεργασία από: Rosbou, 09/06/2013 - 12:58.

#29   KostasRodos29

KostasRodos29

iPH Intergalactic Leader

• 19,675 μηνύματα

Δημοσίευση 09/06/2013 - 13:36

Αρχίσαμε με τις φήμες πάλι .Η Apple με αυτό ζει και αναπνέει και κρατάει το κοινό της θερμό ,με τις φήμες .Δυστυχώς δεν πρόκειται να δούμε άλλο σχέδιο στο 5s αλλά το ίδιο ίσως με ποιο ποιοτικό κάσωμα αλλά μέχρι εκεί όλα τα υπόλοιπα θα είναι εσωτερικά στο iOS7. Ελπίζω τουλάχιστον να βάλουν καμία νέα μπαταρία που να κρατάει πολύ περισσότερο.

ΟΤΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΙΡΑΖΟΥΜΕ...!!!!

#30   atari4

atari4

iPH Hero

• 5,327 μηνύματα
  • GameCenter:YNWA

Δημοσίευση 09/06/2013 - 13:43

Το φθηνο iphone θα ειναι το 5s με απλο χρωμα κ το ακριβο με μεταλλικο! Σα τα αυτοκινητα ενα πραμα. :P

You'll Never Walk Alone

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 3