Ετσι ακριβως !. Το 'κοινο της' κρατιεται ζεστο απο την ποιοτητα, την προσοχη στην λεπτομερεια, το customer service, απο προιοντα που ειναι φανερο οτι ειναι αποτελεσμα βασανου και οχι απλως features και specs ατακτως ερριμμενα... Γουσταρουμε την Apple για τις αποφασεις που παιρνει πριν απο μας για μας (αυτο το τελευταιο ετσι για να ριξω λιγο λαδι στην φωτια ).
Πάντα θεωρούσα πολύ όμορφες και ποιοτικές ως προς το λογισμικό (αν και πολυ λιτές) τις ios συσκευές. Τώρα αν θεωρείς εσυ ποιότητα στα iphone τουλάχιστον τα διάφορα gate (antenagate, scratchgate κ.α.) σε κάθε αναβάθμιση των συσκευών της τοτε μάλλον δεν θα συμφωνήσω. Για να μην αναφέρουμε την ποιότητα των SAR των συσκευών που άνετα συναγωνίζεται την Sony. Πολύ όμορφο το iphone 5 όταν το βλέπεις στην διαφήμιση γυαλιστερο γυαλιστερο αλλά οταν το ειδα στα χέρια γνωστού μου μετα απο κανένα δίμηνο δεν μπορούσα να βρω και πολλά γυαλιστερά και αγρατζουνιστα σημεία. Αυτό είναι το αποτέλεσμα βασανου που λες; Για το customer service δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη γιατί δεν έτυχε να εχω εμπειρία.
Οπότε συμπέρασμα (δικο μου) αυτό που κρατάει ζεστό το κοινό της Apple είναι η επιτυχία που είχε σε μερικές απο τις συσκευές που έφτιαξε στο παρελθόν (και πολλοί αναμένουν να κάνει κάτι εξίσου "καινοτόμο" σύντομα), ένα πολύ καλό αλλά έτοιμο να σε ξεπαραδιασει store και η εμμονή της εταιρείας να κρατάει επιτιδες υψηλά τις τιμές των συσκευών της για να τους δίνει μεταπωλητική αξία. Και να μην μου πει κανείς (δικαιολογία για μεταπωλητική αξία) το κλισέ τύπου οτι ακόμα και 3gs μπορεί να τρέξει την τελευταία έκδοση ios γιατί είναι σα να λένε οτι μονοπυρινο android τρέχει την 4.1.1. Και τα δυο απλά για κλάματα.
PS: ξέχασα να αναφέρω σε αυτα που κρατούν ζεστό το κοινό της το σταθερό-στάσιμο λογισμικό
Τελευταία επεξεργασία από: Antiresias, 09/06/2013 - 17:09