Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 10 ψήφοι

iOS 7. Εγκατάσταση και πιθανά προβλήματα

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
2788 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#151   StavrosA

StavrosA

iPH Enthousiast

• 396 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 12/06/2013 - 11:36

ετσι ειναι
αν δεν εισαι jailbreak δεν σε νοιαζει

γιατι να μην δοκιμασεις?

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#152   Cher0uvim

Cher0uvim

iPH newbie

• 36 μηνύματα
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Κινητό: iPhone 6S

Δημοσίευση 12/06/2013 - 12:08

Καλησπερα θα ηθελα να κανω μια ερωτηση γιατι ειμαι και λιγο ασχετη απο αυτα ισωσ για τους περισσοτερουσ να φανει και χαζη.διαβασα καποιες οδηγιεσ στο evad3rs και αν καταλαβα καλα η ios 6 και η ios 7 θα κατεβουν ως αρχεια στο pc μου?επισης πρωτα θα κανω update το ios6 και μετα στο 7?εγω εχω το 4s και εχω ηδη την εκδοση 6.1.3 .σε περιπτωση που κατι παει στραβα και θελω να το επαναφερω πως ακριβως θα το κανω?υπαρχει κινδυνος να το χαλασω σε βαθμο που να μην επαναφερετε?σορρυ απλα δεν εχω εξοικιωθει και τοσο με ολα αυτα και ουσιαστικα δεν εχω κανει ποτε jb οποτε δυσκολευομαι λιγο να τα καταλαβω.αντε οκ κανω update σε ios 6 και μετα σε 7 αλλα αν κατι κολλησει πως επαναφερω τη συσκευη?θα εκτιμουσα πολυ αν μπορουσε καποιος να μου εξηγησει η να μου γραψει καποια βηματα που θα ακολουθησω.ευχαριστω παρα πολυ εκ των πρωτερων!

#153   tgousopoulos

tgousopoulos

iPH Intergalactic Leader

• 21.642 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad 4
  • GameCenter:tgousopoulos

Δημοσίευση 12/06/2013 - 12:14

Καλησπερα θα ηθελα να κανω μια ερωτηση γιατι ειμαι και λιγο ασχετη απο αυτα ισωσ για τους περισσοτερουσ να φανει και χαζη.διαβασα καποιες οδηγιεσ στο evad3rs και αν καταλαβα καλα η ios 6 και η ios 7 θα κατεβουν ως αρχεια στο pc μου?επισης πρωτα θα κανω update το ios6 και μετα στο 7?εγω εχω το 4s και εχω ηδη την εκδοση 6.1.3 .σε περιπτωση που κατι παει στραβα και θελω να το επαναφερω πως ακριβως θα το κανω?υπαρχει κινδυνος να το χαλασω σε βαθμο που να μην επαναφερετε?σορρυ απλα δεν εχω εξοικιωθει και τοσο με ολα αυτα και ουσιαστικα δεν εχω κανει ποτε jb οποτε δυσκολευομαι λιγο να τα καταλαβω.αντε οκ κανω update σε ios 6 και μετα σε 7 αλλα αν κατι κολλησει πως επαναφερω τη συσκευη?θα εκτιμουσα πολυ αν μπορουσε καποιος να μου εξηγησει η να μου γραψει καποια βηματα που θα ακολουθησω.ευχαριστω παρα πολυ εκ των πρωτερων!

Αφου εισαι στην 6.1.3 θα κατεβασεις την 7 στο pc θα ανοιξεις itunes και πατωντας το shift θα πατησεις το update και θα επιλεξεις την 7 που κατεβασες.

Δεν προκειται να γινει ζημια.

Αν δεν σου αρεσει ξαναγυρνας στην 6.1.3 με restore.

#154   Cher0uvim

Cher0uvim

iPH newbie

• 36 μηνύματα

Δημοσίευση 12/06/2013 - 12:29

Να φανταστω restore κλασσικα απλα το συνδεω και βρισκει μονο του πως θα γυρισει στο προηγουμενο ετσι?κατι ακομα τα link απο το συγκεκριμενο σαιτ ειναι οκ?και εγω ποιο κατεβαζω γιατι ειδα δυο αρθρα ενα που ελεγε pre beta ios7 που δε γινετε λεει restore και ενα αλλο που ηταν απλα beta.και κατι τελευταιο εχω καποιεσ φωτο χυμα και στη καμερα.που μπορω να τις αποθηκευσω γιατι οταν αγορασα το 4s μου βγηκε η πιστη να τις μεταφερω απο το 3gs.ευχαριστω πολυ :)

#155   tgousopoulos

tgousopoulos

iPH Intergalactic Leader

• 21.642 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad 4
  • GameCenter:tgousopoulos

Δημοσίευση 12/06/2013 - 12:32

Να φανταστω restore κλασσικα απλα το συνδεω και βρισκει μονο του πως θα γυρισει στο προηγουμενο ετσι?κατι ακομα τα link απο το συγκεκριμενο σαιτ ειναι οκ?και εγω ποιο κατεβαζω γιατι ειδα δυο αρθρα ενα που ελεγε pre beta ios7 που δε γινετε λεει restore και ενα αλλο που ηταν απλα beta.και κατι τελευταιο εχω καποιεσ φωτο χυμα και στη καμερα.που μπορω να τις αποθηκευσω γιατι οταν αγορασα το 4s μου βγηκε η πιστη να τις μεταφερω απο το 3gs.ευχαριστω πολυ :)

Θα κατεβασεις τα link που δεν ειναι για dev για την 7.

Ναι το restore θα γινει παλι απο το itunes απλα να κανεις ενα backup πρωτα.

Aφου ειναι στη καμερα οταν το συνδεσεις στο pc και το δει σαν σκληρο τις παιρνεις με copy paste.

Τελευταία επεξεργασία από: tgousopoulos, 12/06/2013 - 12:32

#156   soniasim

soniasim

iPH Contributor

• 1.498 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α
  • Κινητό: Άλλο

Δημοσίευση 12/06/2013 - 12:34

Έχετε παρατηρήσει το icon της batt να μένει μόνιμα στον κεραυνό ακόμα κι όταν το τηλέφωνο έχει φτάσει το 100% ώρες πριν;

#157   tap

tap

iPH User

• 128 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5S
  • Tablet:iPad Air +4G

Δημοσίευση 12/06/2013 - 13:11

Σε ipad 2 θα δουλεύει κανονικά η θα έχω κολληματα?

#158   Cher0uvim

Cher0uvim

iPH newbie

• 36 μηνύματα

Δημοσίευση 12/06/2013 - 13:14

Θα κατεβασεις τα link που δεν ειναι για dev για την 7.

Ναι το restore θα γινει παλι απο το itunes απλα να κανεις ενα backup πρωτα.

Aφου ειναι στη καμερα οταν το συνδεσεις στο pc και το δει σαν σκληρο τις παιρνεις με copy paste.

Ty very muchhhhhhh

#159   swkratis

swkratis

iPH newbie

• 34 μηνύματα

Δημοσίευση 12/06/2013 - 13:27

ρε παιδια το εβαλα μολισ τωρα σε iphone 5 και δεν μου βγαζει τα wallpaper του ios 7..για φοντο μου εχει το φοντο απο το ios 6

#160   alexandros4

alexandros4

iPH Member

• 295 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 7 Plus
  • GameCenter:dr alex4

Δημοσίευση 12/06/2013 - 13:28

Παιδιά εγώ ειχα κατεβάσει απο την σελίδα evad3s το ios 7 για iphone 4 και εγινε μια χαρα. Όταν το κατεβασα και για το 4s μου, αφου γεμισε σχεδον η μπαρα, στο τελος μου πεταξε το itunes error (-1) και τελικά δεν περάστηκε... Δυο φορές μου συνέβη κιολας... Και μετα αναγκάστηκα να κάνω restore σε 6.1.3, περιμενοντας 800 ωρες να περαστουν ξανα οι εφαρμογες μου.. Είχε κανενας άλλος κάτι παρόμοιο;;;

#161   dex

dex

iPH Enthousiast

• 407 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 7

Δημοσίευση 12/06/2013 - 13:58

ρε παιδια το εβαλα μολισ τωρα σε iphone 5 και δεν μου βγαζει τα wallpaper του ios 7..για φοντο μου εχει το φοντο απο το ios 6

Και μένα το ίδιο έκανε στην αρχή.. Μόνο όταν έκανα συγχρονισμό κάποιες δικές μου φωτογραφίες απο itunes και μετά μία επανεκκίνηση, εμφανίστηκαν τα wallpapers. Δοκίμασε το.

#162   ElenaP

ElenaP

iPH Member

• 281 μηνύματα
  • Twitter:@elpap2000
  • Tablet:iPad mini +4G
  • GameCenter:elpap2000

Δημοσίευση 12/06/2013 - 14:02

Settings, Privacy, Location Services, και θα πρεπει να εχει μια λιστα με τις εφαρμογες που ζητησαν προσβαση στην τοποθεσια. μια απο αυτες πρεπει να ειναι το Weather. το ενεργοποιεις

Επειτα, Settings, NotCent, και ενεργοποιεις Today View, Today Summary (κι αν θες και το Calendar Day View, Reminders, Tomorrow Summary, για να σου ειναι οπως το ειδες σε φωτο απο το WWDC)

Απαραιτητη προυποθεση ειναι να ανοιξεις και την εφαρμογη καιρος, και στις πολεις που δειχνει να εχει πρωτη πρωτη την Current Location. Πχ εμενα αλλαζει απο Ηρακλειο σε Μάλια κτλ και μου λεει στο NotCent οτι σημερα θα ναι ταδε ο καιρος.
Εαν δεν εχεις στην εφαρμογη καιρος την τρεχουσα τοποθεσια, δε δειχνει καιρο στο NotCent

Μετα από κάποιες ώρες εμφανίστηκε τελικα ο καιρός!!! Θαύμα! Θαύμα! :)

#163   marilikar

marilikar

iPH Member

• PipPipPip
  • 246 μηνύματα

Δημοσίευση 12/06/2013 - 14:05

Παιδια με εχετε βάλει σε πειρασμό ............ Δε ξερω τι να κανω :P

#164   parex

parex

iPH Elite Poster

• 3.175 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 12/06/2013 - 14:08

παιδιά δυο ερωτησεις ...
1. μπορούμε τώρα να κάνουμε μετακίνηση μιας φώτο σε άλλο album χωρίς να μείνει και στο cameraroll?
2. στο multitasking υπάρχει τρόπος να κλίνουν όλες οι εφαρμογές με μια κίνηση ? η μόνο μια-μια μπορούμε?

#165   island

island

iPH newbie

• 35 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6 Plus
  • Tablet:iPad Air

Δημοσίευση 12/06/2013 - 14:12

Λοιπόν, προσθέτω μερικά bugs που παρατήρησα:

δεν παίζει skype, CitisNAV, και κάποια άλλα έχουν θεματάκια εμφάνισης. Επίσης κρασάρουν ακόμη και εφαρμογές της Apple.
Το lag το έχουν αναφέρει όλοι...

Το μεγαλύτερο πρόβήμα που είδα, όμως, αφορά το Mail.
Ξύπνησα το πρωι, είδα 0 mail (παράξενο για εμένα), οπότε πάτησα το εικονίδιο για να μπω να ελέγξω.
Αντί να δω τους λογαριασμούς μου, βγήκε η οθόνη που μου έλεγε να προσθέσω νέο account (iCloud, Gmail, .....)
Δεν μπορούσα να κάνω τίποτε άλλο, οπότε το πρόσθεσα.
Έπειτα είδα ότι είχε προστεθεί διπλό (τα παλιά accounts τελικά δεν είχαν διαγραφεί).
Μετά από καμια ώρα, κατέβασε καμια 30αρια κενά μηνύματα, με κενούς αποστολείς, τα οποία δεν μπορούσες να τα διαγράψεις.

Με λίγα λόγια, το Mail έχει πρόβλημα.

Αυτά...

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;