Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 10 ψήφοι

iOS 7. Εγκατάσταση και πιθανά προβλήματα

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
2788 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#166   swkratis

swkratis

iPH newbie

• 34 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 12/06/2013 - 14:19

Και μένα το ίδιο έκανε στην αρχή.. Μόνο όταν έκανα συγχρονισμό κάποιες δικές μου φωτογραφίες απο itunes και μετά μία επανεκκίνηση, εμφανίστηκαν τα wallpapers. Δοκίμασε το.

οκ και με εμενα το ιδιο εγινε φιλε..

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#167   ipgpi

ipgpi

iPH Contributor

• 1.631 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad Air

Δημοσίευση 12/06/2013 - 14:35

ειδα διαφορα λινκ στην σελιδα του evasion, οπως επισης ειδα οτι ειναι απο τον Απλριλιο αυτη η ιστορια...γι αυτο ρωταω γιατι δεν βγαζω ακρη, γινεται να περασει σαν upgrade (δεν χανω τιποτα δηλ.) σε νορμαλ (οχι σπασμενο) 5αρι..κ αν κατι παει στραβα μπορεις να γυρισεις στην 6.14( καπου ειδα This is a pre-release version of iOS 7 beta for iPhone and iPod touch. Devices updated to iOS 7 beta can not be restored to earlier versions of iOS.)....επισης θα μπορεις οταν βγει το official ios7 να το περασεις απο πανω η παλι θα θες restore...αυτα, αν θες Νικ απαντας η οποιος αλλος
πχ δεν καταλαβαινω στο step 2.
Step 1: Download the latest official iOS for your device This will be iOS 6.1.4 for iPhone 5 and iOS 6.1.4 for all other supported devices: iPhone, iPod, iPad and Firmware/Software Download

Step 2: Download iOS 7 for your device

Step 3: Connected iPhone via USB and open up iTunes on restore hit the shift and left mouse click buttons down together this will allow you to manually search for the iOS you downloaded for iPhone 5 you would select iOS 6.1.4 for all other devices you would select iOS 6.1.3

Step 4: Once the device has restored make sure to setup as new and that you get to the home screen.

Step 5: Now on the Check for updates button hit shift and left mouse click down together this time you need to select iOS 7 for your device now when the device finishes updating it will be on iOS 7 activated.p
πως το κατεβαζεις απο που δηλ....., και παλι το αλλο με το διπλο κλικ στο αριστερο του mouse, αν δεν εχεις mac δηλ. δεν..

Τελευταία επεξεργασία από: ipgpi, 12/06/2013 - 14:42

#168   macgalileo

macgalileo

iPH Member

• 310 μηνύματα

Δημοσίευση 12/06/2013 - 14:35

σε iPhone 5 με UDID as Dev έκανα και εγώ σήμερα την εγκατάσταση
δουλεύει απροβλημάτιστα και χωρίς κανένα πρόβλημα
καθημερινές εφαρμογές όπως, viber, skype, runkeeper, navigon δεν έχουν κανένα θέμα σε εμένα

πολύ σταθερό για beta 1

#169   giorgos1966

giorgos1966

iPH Addict

• 638 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο

Δημοσίευση 12/06/2013 - 14:46

Παιδια εγω την εβαλα χθες στο δικο μου 4s.Εχω να σας ενημερωσω οτι μου δουλευει πολυ καλα, χωρις κοληματα.Το μονο που παρατηρησα ειναι οτι στις φωτο που ειχα απο το n8 της nokia,τωρα μου τις βγαζει λιγο θολες.Πιστευω να το διορθωσουν.

#170   dex

dex

iPH Enthousiast

• 407 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 7

Δημοσίευση 12/06/2013 - 14:48

σε iPhone 5 με UDID as Dev έκανα και εγώ σήμερα την εγκατάσταση
δουλεύει απροβλημάτιστα και χωρίς κανένα πρόβλημα
καθημερινές εφαρμογές όπως, viber, skype, runkeeper, navigon δεν έχουν κανένα θέμα σε εμένα

πολύ σταθερό για beta 1

Δηλαδή όταν πας να στείλεις ένα μνμ στο skype δεν κρασάρει; Το κατέβασες απο app store εκ νέου ή με συγχρονισμό απο itunes;

#171   alexv13

alexv13

iPH Enthousiast

• 397 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5

Δημοσίευση 12/06/2013 - 15:19

παταω στην επαναφορα iphone και μου βγαζει παραθυρακι που λεει δεν βρεθηκε ο αιτουμενος πορος ...γιατι?

#172   inikolas

inikolas

iPH newbie

• 95 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 2G

Δημοσίευση 12/06/2013 - 15:24

ios7 + skype σε iphone 5 , δεν λειτουργει. αν καποιος απο εσας χρησιμοποιει συχνα skype MHN κανει αναβαθμιση προς το παρων.

#173   jig

jig

iPH Elite Poster

• 2.015 μηνύματα

Δημοσίευση 12/06/2013 - 15:25

my iPhone 5
Οι εφαρμογες που δεν λειτουργουν καθολου η με καποια προβληματα ειναι
Navigon (την ξαναπερασα αλλα δεν....)
eBay
ΤextGrabber
Goodreader δουλευει αλλα αν την εχεις να ανοιγει με password δεν σε αφηνει να το πληκτρολογησεις. Την ξαναπερασα λοιπον χωρις pass. και ολα ok.

edit:
και το Skype

Τελευταία επεξεργασία από: jig, 12/06/2013 - 15:28

ⓜⓘⓚⓔ   ✈︎  Everything you can imagine is real [P²]

#174   Marios092

Marios092

iPH Addict

• 773 μηνύματα
  • Twitter:@Marios092
  • Κινητό: iPhone 7 Plus
  • GameCenter:marios92

Δημοσίευση 12/06/2013 - 15:31

Απο μπαταρία παιδιά πως είστε?

#175   alexv13

alexv13

iPH Enthousiast

• 397 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5

Δημοσίευση 12/06/2013 - 15:34

χαλια για αυτο θα γυρισω 6

#176   StavrosA

StavrosA

iPH Enthousiast

• 396 μηνύματα

Δημοσίευση 12/06/2013 - 15:34

χθες που το πειραζα συνεχως την τελειωσα σε 5 ωρες!

σημερα που το χρησιμοποιω οπως καθε αλλη μερα απο τις 8 το πρωι ειμαι στο 57 %

(iphone 4 s)

πιστευω με την τελικη εκδοση θα βελτιωθει πολυ

Τελευταία επεξεργασία από: StavrosA, 12/06/2013 - 15:35

#177   vdkour

vdkour

iPH Master

• 5.830 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 7
  • Tablet:iPad 3 +4G

Δημοσίευση 12/06/2013 - 15:36

Απο μπαταρια θα σου πω οτι ειναι η δευτερη φορα που το φορτιζω σημερα στο 100% αλλα του εχω πιει το αιμα δεν το εχω αφησει λεπτο...

#178   kirre

kirre

iPH newbie

• 10 μηνύματα
  • Twitter:@kvogia
  • Κινητό: iPhone 5S

Δημοσίευση 12/06/2013 - 16:40

Σε 5αρι μου πάει μιά χαρά πρός το παρόν. Το spotlight δε βρίσκω, ούτε με swipe κάτω όπως διάβασα

Το βρήκα άπλα ήθελε στη μέση της οθόνης swipe.

Τελευταία επεξεργασία από: kirre, 12/06/2013 - 16:46

#179   macgalileo

macgalileo

iPH Member

• 310 μηνύματα

Δημοσίευση 12/06/2013 - 16:51

Δηλαδή όταν πας να στείλεις ένα μνμ στο skype δεν κρασάρει; Το κατέβασες απο app store εκ νέου ή με συγχρονισμό απο itunes;

τίποτα από τα 2, όπως ήταν έγινε από πάνω το update και δεν έκανα καμια εγκατάσταση καμιας εφαρμογής, το μονο που κάνω είναι backup σε icloud ποτέ σε itunes klp

#180   Cher0uvim

Cher0uvim

iPH newbie

• 36 μηνύματα
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Κινητό: iPhone 6S

Δημοσίευση 12/06/2013 - 17:41

hello και παλι!εχω ακομα μια ερωτηση.το μονο link που βρισκω ειναι αυτο : http://www.evad3rs.n...nks-how-to.html το οποιο αναφερει οτι οσοι κανουν update στο ios7 μετα δε θα μπορουν να κανουν restore.ισχυει?

Απ οτι βλεπω εχει κ αλλοσ την ιδια απορια με μενα

ειδα διαφορα λινκ στην σελιδα του evasion, οπως επισης ειδα οτι ειναι απο τον Απλριλιο αυτη η ιστορια...γι αυτο ρωταω γιατι δεν βγαζω ακρη, γινεται να περασει σαν upgrade (δεν χανω τιποτα δηλ.) σε νορμαλ (οχι σπασμενο) 5αρι..κ αν κατι παει στραβα μπορεις να γυρισεις στην 6.14( καπου ειδα This is a pre-release version of iOS 7 beta for iPhone and iPod touch. Devices updated to iOS 7 beta can not be restored to earlier versions of iOS.)....επισης θα μπορεις οταν βγει το official ios7 να το περασεις απο πανω η παλι θα θες restore...αυτα, αν θες Νικ απαντας η οποιος αλλος
πχ δεν καταλαβαινω στο step 2.
Step 1: Download the latest official iOS for your device This will be iOS 6.1.4 for iPhone 5 and iOS 6.1.4 for all other supported devices: iPhone, iPod, iPad and Firmware/Software Download

Step 2: Download iOS 7 for your device

Step 3: Connected iPhone via USB and open up iTunes on restore hit the shift and left mouse click buttons down together this will allow you to manually search for the iOS you downloaded for iPhone 5 you would select iOS 6.1.4 for all other devices you would select iOS 6.1.3

Step 4: Once the device has restored make sure to setup as new and that you get to the home screen.

Step 5: Now on the Check for updates button hit shift and left mouse click down together this time you need to select iOS 7 for your device now when the device finishes updating it will be on iOS 7 activated.p
πως το κατεβαζεις απο που δηλ....., και παλι το αλλο με το διπλο κλικ στο αριστερο του mouse, αν δεν εχεις mac δηλ. δεν..

Τελευταία επεξεργασία από: Cher0uvim, 12/06/2013 - 17:48

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 22