Δεν σκάω !!! Ετσι κι αλλιώς στην 7 ακόμα και beta η μπαταρία είναι πολύ καλύτερη..
Δηλαδή εγώ τις 2 μέρες τις έχω εύκολα ε..? Nice..
Δημοσίευση 19/08/2013 - 22:28
Εγινε σημερα ενα update στο whatsapp. Μπορει καποιος με την 7 να δοκιμασει μηπως δεν κρασαρει πλεον στα ελληνικα?
Δημοσίευση 19/08/2013 - 22:43
Εγινε σημερα ενα update στο whatsapp. Μπορει καποιος με την 7 να δοκιμασει μηπως δεν κρασαρει πλεον στα ελληνικα?
μια χαρα δουλεύει
Δημοσίευση 19/08/2013 - 23:31
και εγω σε beta 6 ελληνικα ειμαι και δεν εχει κρασαρει καθολου
Δημοσίευση 20/08/2013 - 00:10
Δημοσίευση 20/08/2013 - 14:17
Δημοσίευση 20/08/2013 - 14:22
Δηλαδή εσύ είχες κάνει JB μόνο για sbsettings και Auxo?Μπράβο πάντως η δουλεια που έγινε ειναι πολυ καλη, και πλέον το jb για μένα έχει πεθάνει!
Δημοσίευση 20/08/2013 - 14:30
Όχι για αυτά γενικά για να μπορω να επεξεργαστώ πιο εύκολα το λογισμικο και να βάζω διάφορα εφέ στο κινητο αλλα επειδή παλιότερα μου δημιούργησε πρόβλημα το παράτησα απο το ios6! Δεν φτάνει σε επεξεργασία το jb αλλα τουλάχιστον έγινε η αρχή! Εγώ πάντως δεν πρόκειται να το ξανακάνω jb γιατι πλέον με βολεύει το λογισμικο! Εκτός αν αλλάξει κάτι!Δηλαδή εσύ είχες κάνει JB μόνο για sbsettings και Auxo?
Δημοσίευση 20/08/2013 - 14:44
Δημοσίευση 20/08/2013 - 15:34
Μετά απο 2 μήνες που δεν είχα το iOS7 beta, δεν άντεξα άλλο την αναμονή και έτσι το ξαναπέρασα! Από την iOS7 beta1 που είχα δοκιμάσει τώρα με το iOS7 beta5, απλά έχω εντυπωσιάστει πάρα πολυ καμία σχέση, σαν να ειναι κανονικό το τελικό λογισμικο! Τρομερή σταθερότητα, τρομερό το λογισμικο, κανένα bug και μετα απο 4 μέρες μονο 1 επανεκινηση, η ανανέωση αυτή χρειαζόταν, και είμαι απλα πολυ ευχαριστημένος! Θα το κρατήσω μέχρι την τελική έκδοση! Το μόνο άσχημο ειναι πως η μπαταρία πέφτει απίστευτα γρήγορα ειδικά με δεδομένα ανοιχτά αλλα και στην αναμονή (πριν κοιμηθώ το άφησα με 9% και οταν ξύπνησα είχε 4% με όλα κλειστά ! Πρέπει να το βελτιώσουν γιατι οι γκρίνιες θα αρχίσουν σιγουρα και θα έχουν και δίκιο! Μπράβο πάντως η δουλεια που έγινε ειναι πολυ καλη, και πλέον το jb για μένα έχει πεθάνει! Ακόμα και πολλοί φίλοι μου με android ενθουσιάστηκαν!
Βάζω ενδεικτικά και κάποιες screenshots απο το 6 και το 7 για την μπαταρία σε 4S
0 μέλη, 13 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες