Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 10 ψήφοι

iOS 7. Εγκατάσταση και πιθανά προβλήματα

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
2788 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#2251   StavrosA

StavrosA

iPH Enthousiast

• 396 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 19/09/2013 - 13:52

Tο ξαναρωταω παιδια κ εαν το εχετε κ εσεις: οταν κλεινει η οθονη κ παω να την ανοιξω παλι μου βγαζει να πατησω παλι το συνθηματικο....δηλαδη ξανα εισαγωγη συνθηματικου.Εσας το κανει;Θελει ρυθμιση-απενεργοποιηση;

αν εννοεις το passcode και οχι το πιν μπορεις να το ρυθμισεις στα settings general passcode lock

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#2252   giorgos1966

giorgos1966

iPH Addict

• 638 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο

Δημοσίευση 19/09/2013 - 13:56

αν εννοεις το passcode και οχι το πιν μπορεις να το ρυθμισεις στα settings general passcode lock

Ναι αυτο ενοω οχι οταν πρωτοανοιγεις το κινητο.Εκει βαζω το pin μου.Αλλα αυτο που λες στα ελληνικα που ακριβως ειναι;ευχαριστω βρε φιλε γιατι απο χθες μου εχει σπασει τα νευρα.

#2253   StavrosA

StavrosA

iPH Enthousiast

• 396 μηνύματα

Δημοσίευση 19/09/2013 - 13:58

Ναι αυτο ενοω οχι οταν πρωτοανοιγεις το κινητο.Εκει βαζω το pin μου.Αλλα αυτο που λες στα ελληνικα που ακριβως ειναι;ευχαριστω βρε φιλε γιατι απο χθες μου εχει σπασει τα νευρα.

ρυθμισεις
γενικα
κωδικος κλειδωματος νομιζω (δεν το θυμαμαι πως το γραφει σε ελληνικο μενου)

#2254   giorgos1966

giorgos1966

iPH Addict

• 638 μηνύματα

Δημοσίευση 19/09/2013 - 14:04

ρυθμισεις
γενικα
κωδικος κλειδωματος νομιζω (δεν το θυμαμαι πως το γραφει σε ελληνικο μενου)

Ενταξει φιλε μου το βρηκα το ρημαδι......παντως εχω να πω οτι μερικες λειτουργιες τις εχουν κρυψει λες κ θα τις κλεψουν.

#2255   giorgos1966

giorgos1966

iPH Addict

• 638 μηνύματα

Δημοσίευση 19/09/2013 - 14:23

Α και ενα αλλο θελω να πω:οι ηχοι που ητανε στο itunes τους καταργησανε;πως τωρα θα βαλουμε εναν ηχο κλησης ας πουμε δικο μας;

#2256   giokspy

giokspy

iPH User

• 143 μηνύματα
  • Tablet:iPad mini 3

Δημοσίευση 19/09/2013 - 14:27

Βγήκε η αναβαθμιση στο iTunes? γιατι πριν λιγο κοίταξα και μου δινει την 6.1.3. Κανεις που να το έβαλε σε iPad 2 να πει πως τρέχει? σε βίντεο και απο καποια review λενε οτι παει ταχύτερα απο την 6.1.3 Edit: μόλις μου βγαλε το iOS 7.

Τελευταία επεξεργασία από: giokspy, 19/09/2013 - 14:36

#2257   falakrospraktor000

falakrospraktor000

iPH newbie

• 98 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad Air

Δημοσίευση 19/09/2013 - 14:35

καλησπερα,δεν ξερω εαν εχει απαντηθει αλλα δεν εχω το χρονο ναψαξω..)δεν μου εμφανιζει τον καιρο στο κεντρο γνωστοποιησεων. εψαξα τις ρυθμισεις αλλα δε βρηκα κατι. καμια βοηθεια;

#2258   shodan

shodan

iPH Enthousiast

• 453 μηνύματα
  • Twitter:@i_nihl
  • Tablet:iPad Air 2

Δημοσίευση 19/09/2013 - 14:37

Βγήκε η αναβαθμιση στο iTunes? γιατι πριν λιγο κοίταξα και μου δινει την 6.1.3. Κανεις που να το έβαλε σε iPad 2 να πει πως τρέχει? σε βίντεο και απο καποια review λενε οτι παει ταχύτερα απο την 6.1.3Edit: μόλις μου βγαλε το iOS 7.

Δεν τολμώ να πω οτι ειναι ταχύτερο αλλα σίγουρα τρέχει πολύ καλά και απροβλημάτιστα.

#2259   StavrosA

StavrosA

iPH Enthousiast

• 396 μηνύματα

Δημοσίευση 19/09/2013 - 14:38

καλησπερα,δεν ξερω εαν εχει απαντηθει αλλα δεν εχω το χρονο ναψαξω..)δεν μου εμφανιζει τον καιρο στο κεντρο γνωστοποιησεων. εψαξα τις ρυθμισεις αλλα δε βρηκα κατι. καμια βοηθεια;

κανε ενα restart
ανοιξε την εφαρμογη του καιρου με το χερι
παιξε λιγο και θα εμφανιστει

το εκανε και σε εμενα σε 2 beta που ειχα βαλει

#2260   falakrospraktor000

falakrospraktor000

iPH newbie

• 98 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad Air

Δημοσίευση 19/09/2013 - 14:39

ευχαριστω

#2261   giorgos1966

giorgos1966

iPH Addict

• 638 μηνύματα

Δημοσίευση 19/09/2013 - 15:29

Παιδια να ρωτησω παλι για το itunes.Πριν βαλω την 11.1 εκδοση ο συγχρονισμος μου με το προγραμμα ηταν ..iphone-Γιώργος.Τωρα μου βγαζει κ στην συσκευη ...ΓΙΩΡΓΟΣ-PC.Και δεν μπορει λεει το προγραμμα να συγχρονιστει με την συσκευη γιατι δεν βλεπει την πρωτη ονομασια.Τι στο καλο εγινε τωρα;Πως θα μπορεσω να το αλλαξω;

#2262   giorgoskii

giorgoskii

iPH newbie

• 12 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4S

Δημοσίευση 19/09/2013 - 15:44

Έβαλα το iOS 7 στο iPhone 5 και δεν μπορώ να το λειτουργήσω. Το password της οθόνης κλειδώματος ήταν στα Ελληνικά και τώρα με το update στην οθόνη υποδοχής, την στιγμή που κανονικά θα έπρεπε να υπάρχει και η ελληνική γλώσσα υπάρχουν μόνο δύο επιλογές : English UK / English US. Τι να κάνω; Παρακαλώ συμβουλέψτε με! Δεν μπορώ να μπώ !!?!! :o

#2263   nik94

nik94

iPH Enthousiast

• 444 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XR
  • GameCenter:nikkour

Δημοσίευση 19/09/2013 - 15:48

Ολα πανε τελεια σε 4s :))) 

#2264   nik94

nik94

iPH Enthousiast

• 444 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XR
  • GameCenter:nikkour

Δημοσίευση 19/09/2013 - 15:49

Έβαλα το iOS 7 στο iPhone 5 και δεν μπορώ να το λειτουργήσω. Το password της οθόνης κλειδώματος ήταν στα Ελληνικά και τώρα με το update στην οθόνη υποδοχής, την στιγμή που κανονικά θα έπρεπε να υπάρχει και η ελληνική γλώσσα υπάρχουν μόνο δύο επιλογές : English UK / English US. Τι να κάνω; Παρακαλώ συμβουλέψτε με! Δεν μπορώ να μπώ !!?!! :o

δοκίμασε να βάλεις to US και μετα μπες ρυθμίσεις -> γλωσσα κλπ (δεν θυμαμαι καλα) και βάλε Ελληνικά αν δεν γινει restore.

#2265   shodan

shodan

iPH Enthousiast

• 453 μηνύματα
  • Twitter:@i_nihl
  • Tablet:iPad Air 2

Δημοσίευση 19/09/2013 - 15:51

Απο χθες δεν έβγαλες άκρη; Αν έχεις backup απο την 6.1.x γυρνά πίσω σε αυτή, επανέφερε το backup, βγάλε τον κωδικό, ξαναπαρε backup και περνά την 7.
Αν δεν θέλεις να μπεις σε όλη αυτή τη διαδικασία απλα κανε restore και setup as new τη συσκευή σου κ ολα απο την αρχή.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 23

0 μέλη, 23 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες