Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 10 ψήφοι

iOS 7. Εγκατάσταση και πιθανά προβλήματα

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
2788 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#211   sotosgreek

sotosgreek

iPH newbie

• 66 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • GameCenter:sotosgreek

Δημοσίευση 12/06/2013 - 19:29

Ποσα GB το τηλ?

Σε ποιο iOS είσαι τώρα?

Ειναι 16αρι και το έκανα τωρα επαναφορά στην 5.0.1 νομίζω, αλλά διάβασα ότι πρέπει να βάλω την 6.1.3 σωστα? Για iPhone 4 πάντα!

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#212   Gagarin

Gagarin

iPH Enthousiast

• 543 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 7
  • Tablet:iPad mini Retina
  • GameCenter:aterzop

Δημοσίευση 12/06/2013 - 19:34

Το περασα σημερα με udid αγορασμενο απο dev απο το ebay...
Προσωπικα μου αρεσει παρα πολυ το ui!!!
Πλεον δεν ξαναχει jailbreak...το ηθελα μονο για το batterydoctorpro...
To προβλημα ειναι οτι δεν τρεχουν αρκετες εφαρμογες που χρησιμοποιω...με αποτελεσμα να επιστρεψω στην 6.1.3 (εχω iphone 4S)..Θα περιμενω την επομενη beta...γιατι αυτη ειναι οντως στα ΜΠΕΤΑ!!!

#213   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113.590 μηνύματα
  • Twitter:@nikosgnr
  • Κινητό: iPhone 2G
  • GameCenter:nikosgnr

Δημοσίευση 12/06/2013 - 19:49

Ειναι 16αρι και το έκανα τωρα επαναφορά στην 5.0.1 νομίζω, αλλά διάβασα ότι πρέπει να βάλω την 6.1.3 σωστα? Για iPhone 4 πάντα!

Γι αυτό τότε..

Πρέπει να πας με Restore & Set Up As New στην 6.1.3 και απο εκεί κάνεις Shift + Update.

Άποψη μου πάντως να περιμένεις και να το αφήσεις για μετά.

Τα παραπάνω φυσικά αν μιλάμε για ξεκλείδωτη συσκευή.
| JailBreak Means System Customization |

LG8ISzO.gif

#214   hellenicsun

hellenicsun

iPH Enthousiast

• 572 μηνύματα
  • Twitter:@FotisVNakos
  • Κινητό: iPhone XR
  • GameCenter:hellenicsun

Δημοσίευση 12/06/2013 - 19:52

Έχει δοκιμάσει κανείς τη πλοήγηση μέσω της εφαρμογής maps; Επειδή χρησιμοποιώ το Navigon καθημερινά, μπορώ και δίχως αυτό αρκεί να έχω κάποια πλοήγηση ενεργή.

Θέμα με mails υπάρχει σε όλους ή μεμονωμένες περιπτώσεις; Καθώς λαμβάνω καθημερινά αρκετά, επαγγελματικής φύσεως.

#215   kfedouris

kfedouris

iPH Member

• 303 μηνύματα

Δημοσίευση 12/06/2013 - 19:54

καλησπερα παιδια Για το 4s 16 GB ποιο ειναι γιατι κατεβασα αυτο ios_7_beta__iphone_4s__[EVAD3RS.NET]_11a4372q.dmg και δεν το βλεπει

#216   ipacbros

ipacbros

iPH Contributor

• 1.158 μηνύματα

Δημοσίευση 12/06/2013 - 20:23

Έχω περασμένο καθαρό iOS 6.1.4. Κατέβασα το iOS 7 beta για iPhone 5 (model A 1429) https://mega.co.nz/#...bhfaF53L1yf-RtY κατέβηκε το αρχείο ios_7_beta__iphone_5_model_a1429__[EVAD3RS.NET]_11a4372q.dmg.crdownload Τα ερωτήματα μου: 1) Πρέπει να το μετονομάσω και να σβήσω το .crdownload ; 2) Πρέπει να μετατραπεί από .dmg σε IPSW και πως; Βρήκα το TransMac http://www.asy.com/scrtm.htm και το PowerISO http://poweriso.com/ αλλα δεν μπορώ να το μετατρέψω... πως μπορώ να το κάνω; 3) Aνοίγω iTunes, συνδέω το iphone με το usb και δεξιά κλικ στην συσκευή για να πάρω back up και μετά Restore your iPhone to iOS 6.1.4, μετά Set up as new iPhone, μετά πατημένω shift και κλικ update και επιλέγω iOS 7 beta ; Για δώστε τα φώτα άμεσα please... Eυχαριστώ!

Τελευταία επεξεργασία από: ipacbros, 12/06/2013 - 20:26

#217   Researcher

Researcher

iPH Hero

• 3.615 μηνύματα

Δημοσίευση 12/06/2013 - 20:26

Καταρχήν σβήνεις την κατάληξη (εάν όντως έχει κατεβεί σωστά) ώστε να γίνει dmg. Φαντάζομαι έχεις windows. Mετά θέλεις ένα πρόγραμμα να κάνει το dmg .iso ή κάτι τέτοιο. Βλέπω πως το πας καλά, αλλά για να μην πετυχαίνει μάλλον κάτι τρέχει με το πρόγραμμα. Δοκίμασε κάποιο άλλο, υπάρχει το anytoiso για Windows?

#218   ipacbros

ipacbros

iPH Contributor

• 1.158 μηνύματα

Δημοσίευση 12/06/2013 - 20:38

Καταρχήν σβήνεις την κατάληξη (εάν όντως έχει κατεβεί σωστά) ώστε να γίνει dmg. Φαντάζομαι έχεις windows. Mετά θέλεις ένα πρόγραμμα να κάνει το dmg .iso ή κάτι τέτοιο. Βλέπω πως το πας καλά, αλλά για να μην πετυχαίνει μάλλον κάτι τρέχει με το πρόγραμμα. Δοκίμασε κάποιο άλλο, υπάρχει το anytoiso για Windows?

Πρέπει να το γράψω σε dvd;

#219   sotosgreek

sotosgreek

iPH newbie

• 66 μηνύματα
  • GameCenter:sotosgreek

Δημοσίευση 12/06/2013 - 20:46

Έχω περασμένο καθαρό iOS 6.1.4. Κατέβασα το iOS 7 beta για iPhone 5 (model A 1429) https://mega.co.nz/#...bhfaF53L1yf-RtY κατέβηκε το αρχείο ios_7_beta__iphone_5_model_a1429__[EVAD3RS.NET]_11a4372q.dmg.crdownload Τα ερωτήματα μου: 1) Πρέπει να το μετονομάσω και να σβήσω το .crdownload ; 2) Πρέπει να μετατραπεί από .dmg σε IPSW και πως; Βρήκα το TransMac http://www.asy.com/scrtm.htm και το PowerISO http://poweriso.com/ αλλα δεν μπορώ να το μετατρέψω... πως μπορώ να το κάνω; 3) Aνοίγω iTunes, συνδέω το iphone με το usb και δεξιά κλικ στην συσκευή για να πάρω back up και μετά Restore your iPhone to iOS 6.1.4, μετά Set up as new iPhone, μετά πατημένω shift και κλικ update και επιλέγω iOS 7 beta ; Για δώστε τα φώτα άμεσα please... Eυχαριστώ!

Γεια σου φιλε μου! Με αυτο το πρόγραμμα το εκανα και εγω..Αρχικά ανοιξε το πρόγραμμα κια μετά πάτα file--> open disk image--> επελεξε το αρχείο σου(.dmg) μετά θα σου το βγάλει αριστερά και πατάς πάνω του-->μετά πατάς πάνω στον φάκελο HFS+Volume (εμενα αυτόν εχει) και τέλος επιλέγεις απο εκει μέσα το αρχείο με κατάληξη ipsw και το τραβάς στην επιφάνεια εργασίας σου!! ΕΙΣΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ!

#220   Researcher

Researcher

iPH Hero

• 3.615 μηνύματα

Δημοσίευση 12/06/2013 - 20:48

δεν έχω ιδέα και δε το δοκίμασα ποτέ. Δεν έχεις κανά ιντερνετάδικο κοντά με Mac να μην ταλαιπωρήσαι; Έχει πολλά βοηθητικά videos στο Youtube

#221   hellenicsun

hellenicsun

iPH Enthousiast

• 572 μηνύματα
  • Twitter:@FotisVNakos
  • Κινητό: iPhone XR
  • GameCenter:hellenicsun

Δημοσίευση 12/06/2013 - 20:58

Επειδή με τρώει άσχημα, ξεκίνησα ήδη τη διαδικασία μέσω restore απευθείας σε iOS 7. Για οτιδήποτε θα επανέλθω. Πάντως η επαναφορά "τρέχει" σωστά.

EDIT:

Η συσκευή μου δεν αναγνωρίστηκε ως μέρος του iPhone Developer Program. Φσιτ, φσιτ, πίσω στην 6.1.4

Τελευταία επεξεργασία από: hellenicsun, 12/06/2013 - 21:03

#222   ipgpi

ipgpi

iPH Contributor

• 1.631 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad Air

Δημοσίευση 12/06/2013 - 20:59

αυτο με το νεο αντικλεπτικο το χει δοκιμασει κανεις, ισχυει οτι δεν σ αφηνει να μπεις με αλλο appleID η ειναι μουφα...

#223   vdkour

vdkour

iPH Master

• 5.830 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 7
  • Tablet:iPad 3 +4G

Δημοσίευση 12/06/2013 - 21:03

αν εχεις ενεργοποιημενο το find my iphone δεν σε αφηνει να κανεις restore και ετσι και να σου κλεψουνε το κινητο
κουφια η ωρα που το ακουει....δεν θα μπορει να το κανει κανεις τιποτα αν δεν ξερει τον κωδικο...οποτε το εχει για σουβενιρ!

#224   ipacbros

ipacbros

iPH Contributor

• 1.158 μηνύματα

Δημοσίευση 12/06/2013 - 21:12

Γεια σου φιλε μου! Με αυτο το πρόγραμμα το εκανα και εγω..Αρχικά ανοιξε το πρόγραμμα κια μετά πάτα file--> open disk image--> επελεξε το αρχείο σου(.dmg) μετά θα σου το βγάλει αριστερά και πατάς πάνω του-->μετά πατάς πάνω στον φάκελο HFS+Volume (εμενα αυτόν εχει) και τέλος επιλέγεις απο εκει μέσα το αρχείο με κατάληξη ipsw και το τραβάς στην επιφάνεια εργασίας σου!! ΕΙΣΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ!

Eμένα στο TransMac δεν έχει HFS+volume. Κάνω κλικ στο αρχείο .dmg και όταν κάνω κλικ επάνω του μου βγάζει Νο ΜΑC HFS volume found on this disk. Πως το κάνω... είμαι σε windows 8. Please καίγομαι!!!

#225   alexandros4

alexandros4

iPH Member

• 295 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 7 Plus
  • GameCenter:dr alex4

Δημοσίευση 12/06/2013 - 21:14

Φιλε μου στο youtube εχει βιντεακια και απο κατω τα λινκς για το ios 7, που σε βγαζει σε σελιδα να κατεβασεις απευθειας το .ipsw. Ψάξτο για να μην δώσω λινκ, δεν ξερω αν επιτρέπεται...!

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 23

0 μέλη, 23 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες