Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 10 ψήφοι

iOS 7. Εγκατάσταση και πιθανά προβλήματα

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
2788 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#2431   PanosMouz

PanosMouz

iPH Master

• 7.098 μηνύματα
  • Twitter:@PanosMouz
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 3G
  • Tablet:iPad 3 +4G
  • GameCenter:PanosMouz

Δημοσίευση 21/09/2013 - 16:29

Oxi 1000 δεν είναι με τίποτα. Δεν το ήξερα αυτό με το restore...οπότε πρέπει να αδειάσω τη ροή από το iPhone και να επιλέξω photo μέσω iTunes, για να έχω τις ίδιες...

Με το lag στο πληκτρολόγιο βρέθηκε καμία λύση;

Για να εχεις τις ιδιες στη Ροη εννοεις;

Η ροη ουσιαστικά είναι ένα μέσο ώστε να εχεις ασυρματα τις φωτογραφίες σου απο το κινητό στον υπολογιστή.

Για το πληκτρολόγιο δεν ξέρω , μιας και δεν έχω iOS 7.

| Jailbreak your iDevice - make it Unique |

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#2432   taigetos

taigetos

iPH Contributor

• 1.271 μηνύματα
  • Twitter:@niko_grigo
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad Air 2

Δημοσίευση 21/09/2013 - 16:32

Οταν με τρώει να αναβαθμιστώ σε iOS 7 διαβάζω αυτό το topic και μου φεύγει.
Τα είχε πει πριν αρκετό καιρό ο nt.... (Αντώνης) ότι πρόκειται περί μεγάλης αναβάθμισης και θα έπρεπε να κάνουν αγώνα εκεί στην apple για να έχουν το iOS 7 έτοιμο όπως πρέπει για το κοινό.
Χίλιες φορές να το καθυστερούσαν 2 μήνες ακόμη και να ήταν bug free αλλά μάλλον θα χαλιοντουσαν οι επενδυτές και τα media.
Εγώ πάντως θα το εκτιμούσα αν παραδέχονταν πως το iOS 7 δεν ειναι έτοιμο προς χρήση απο το κοινό και θα ειναι αμεσα διαθέσιμο όταν λυθούν τα όποια θέματα.
Σε κανένα λειτουργικό καμμιά έκδοση δεν ειναι τέλεια αλλά αυτό που συμβαίνει με την συγκεκριμένη αναβάθμιση ειναι ψιλό απαράδεκτο.

Σενάριο: εφτασε η μερα η συζηγος να σου χαρισει τον διαδοχο όλη η φαμίλια να σε ψάχνει στα τηλέφωνα και όταν το iOS 7 αποφασίσει να σου εμφανίσει τα SMS απο τις χαμένες κλήσεις ο διάδοχος θα ορκίζεται φαντάρος :P

#2433   livistros

livistros

iPH Contributor

• 1.024 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 8 Plus

Δημοσίευση 21/09/2013 - 16:39

Και επίσης σβήνω τα emails από το κέντρο των ειδοποιησεων και παραμένει το αριθμητικό λαμπάκι στην αντίστοιχη εφαρμογή. Είναι λογικό;;;;;;;;;;;;

#2434   aloutos

aloutos

iPH User

• 181 μηνύματα

Δημοσίευση 21/09/2013 - 17:00

Εαν έκανα απλώς update το ipad mini από 6.1.3 σε 7 χωρίς να μου βγάλει επιλογή να το κάνω install σαν "new device" (κράτησε δηλαδή όλα τα settings/apps μου από πριν), υπάρχει θέμα από πλευράς κολλημάτων;

Δηλαδή εννοώ ότι το ios 6 "έφυγε" τελείως από τη συσκευή και έγινε install το ios 7; Ή έχει κρατήσει στη μνήμη και τα προηγούμενα; Αν ναι, πώς θα το κάνω clean install;

#2435   HuskerDu

HuskerDu

iPH Addict

• 605 μηνύματα
  • Twitter:@patsio_thess
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad Pro 3rd gen + 4G

Δημοσίευση 21/09/2013 - 17:00

Και επίσης σβήνω τα emails από το κέντρο των ειδοποιησεων και παραμένει το αριθμητικό λαμπάκι στην αντίστοιχη εφαρμογή. Είναι λογικό;;;;;;;;;;;;

φυσικά, το ότι έσβησες το notification δεν σημαίνει ότι διάβασες το μήνυμα.

#2436   HaVaNeZoS

HaVaNeZoS

iPH User

• 139 μηνύματα

Δημοσίευση 21/09/2013 - 17:02

Παίδες η μπαταρία σας με το iOS 7 τι λέει???

Με iOS 7 σε iPhone 5 μου φαίνεται οτι την ρουφάει με το καλαμάκι σε σχέση με την 6.1.4 που είχα πριν.

Κάνω ακριβώς την ίδια χρήση με συνεχόμενα ανοιχτο το Wifi κλειστό το GPS πάντα και 4G ανοιχτό οταν βγαίνω απο το σπίτι.Με χρήση γύρω στις 8-9 ώρες συνολικά μου κρατούσε 2 μέρες και κάτι ώρες.Με το iOS 7 εχθές με χρήση 5 ωρών συνολικά και 1 μέρα και 10 ώρες απο την φόρτιση η μπαταρία είχε φτάσει στο 25%!!!!

Μου φαίνεται τραγικό ποσοστό εμένα προσωπικά μιας και δεν άλλαξε ο τρόπος που το χρησιμοποιώ ούτε έχω καποια διαφορετική ρύθμιση ανοιχτή...!

Στις 12 το μεσημέρι σήμερα το έβγαλα απο την φόρτιση και με 34 λεπτά χρήση η μπαταρία είναι στο 92% ενώ πριν με 6.1.4 με 35 λεπτά χρήσης ηταν ακόμα σε 99%...

Τσεκαρισμένα ολα τα ποσοστά που σας λέω και τιποτα το υπερβολικό για εμένα...εσας πως τα πάει με το iOS 7???

#2437   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113.590 μηνύματα
  • Twitter:@nikosgnr
  • Κινητό: iPhone 2G
  • GameCenter:nikosgnr

Δημοσίευση 21/09/2013 - 17:06

Εαν έκανα απλώς update το ipad mini από 6.1.3 σε 7 χωρίς να μου βγάλει επιλογή να το κάνω install σαν "new device" (κράτησε δηλαδή όλα τα settings/apps μου από πριν), υπάρχει θέμα από πλευράς κολλημάτων;

Δηλαδή εννοώ ότι το ios 6 "έφυγε" τελείως από τη συσκευή και έγινε install το ios 7; Ή έχει κρατήσει στη μνήμη και τα προηγούμενα; Αν ναι, πώς θα το κάνω clean install;

Μπορείς να κάνεις Restore με επαναφορά του Backup μετά.

Το Set Up As New αφορά JB συσκευές.

| JailBreak Means System Customization |

LG8ISzO.gif

#2438   Thanaiskep

Thanaiskep

iPH User

• 176 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6
  • Tablet:iPad mini Retina
  • GameCenter:immortaltns1@hotmail.com

Δημοσίευση 21/09/2013 - 17:08

Παίδες η μπαταρία σας με το iOS 7 τι λέει???
Με iOS 7 σε iPhone 5 μου φαίνεται οτι την ρουφάει με το καλαμάκι σε σχέση με την 6.1.4 που είχα πριν.
Κάνω ακριβώς την ίδια χρήση με συνεχόμενα ανοιχτο το Wifi κλειστό το GPS πάντα και 4G ανοιχτό οταν βγαίνω απο το σπίτι.Με χρήση γύρω στις 8-9 ώρες συνολικά μου κρατούσε 2 μέρες και κάτι ώρες.Με το iOS 7 εχθές με χρήση 5 ωρών συνολικά και 1 μέρα και 10 ώρες απο την φόρτιση η μπαταρία είχε φτάσει στο 25%!!!!
Μου φαίνεται τραγικό ποσοστό εμένα προσωπικά μιας και δεν άλλαξε ο τρόπος που το χρησιμοποιώ ούτε έχω καποια διαφορετική ρύθμιση ανοιχτή...!
Στις 12 το μεσημέρι σήμερα το έβγαλα απο την φόρτιση και με 34 λεπτά χρήση η μπαταρία είναι στο 92% ενώ πριν με 6.1.4 με 35 λεπτά χρήσης ηταν ακόμα σε 99%...
Τσεκαρισμένα ολα τα ποσοστά που σας λέω και τιποτα το υπερβολικό για εμένα...εσας πως τα πάει με το iOS 7???

Υπαρχει οντως μια διαφορα στην καταναλωση. Εγω το βρισκω λογικο να συμβαινει αυτο γιατι υπαρχει σαφως μεγαλυτερη απαιτηση απο το λειτουργικο στα γραφικα. Απο την αλλη και στις αρχικες εκδοσεις τις 6 πολλοι ηταν αυτοι που ειχαν θεμα με την μπαταρια τα οποια βελτιθωθηκαν με τα updates. Ανσμενουμε για τα επομενα updates λοιπον...

#2439   livistros

livistros

iPH Contributor

• 1.024 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 8 Plus

Δημοσίευση 21/09/2013 - 17:08

Για να θυμηθούμε λιγο τα παλιά...συγχρονισμός με το iTunes μεταφέρονται οι εφαρμογές από το I device στο PC ή οχι;

#2440   rromeodim

rromeodim

iPH Guru

• 9.830 μηνύματα

Δημοσίευση 21/09/2013 - 17:11

Οταν με τρώει να αναβαθμιστώ σε iOS 7 διαβάζω αυτό το topic και μου φεύγει.
Τα είχε πει πριν αρκετό καιρό ο nt.... (Αντώνης) ότι πρόκειται περί μεγάλης αναβάθμισης και θα έπρεπε να κάνουν αγώνα εκεί στην apple για να έχουν το iOS 7 έτοιμο όπως πρέπει για το κοινό.
Χίλιες φορές να το καθυστερούσαν 2 μήνες ακόμη και να ήταν bug free αλλά μάλλον θα χαλιοντουσαν οι επενδυτές και τα media.
Εγώ πάντως θα το εκτιμούσα αν παραδέχονταν πως το iOS 7 δεν ειναι έτοιμο προς χρήση απο το κοινό και θα ειναι αμεσα διαθέσιμο όταν λυθούν τα όποια θέματα.
Σε κανένα λειτουργικό καμμιά έκδοση δεν ειναι τέλεια αλλά αυτό που συμβαίνει με την συγκεκριμένη αναβάθμιση ειναι ψιλό απαράδεκτο.

Σενάριο: εφτασε η μερα η συζηγος να σου χαρισει τον διαδοχο όλη η φαμίλια να σε ψάχνει στα τηλέφωνα και όταν το iOS 7 αποφασίσει να σου εμφανίσει τα SMS απο τις χαμένες κλήσεις ο διάδοχος θα ορκίζεται φαντάρος :P

Χαιρομαι που ειμαι η εξαιρεση και μου δουλευουν ολα αψογα,κυριολεκτικα.

#2441   aloutos

aloutos

iPH User

• 181 μηνύματα

Δημοσίευση 21/09/2013 - 17:11

Μπορείς να κάνεις Restore με επαναφορά του Backup μετά.

Το Set Up As New αφορά JB συσκευές.

Α το Set Up As New είναι μόνο για JB! Οκ τότε δεν υπάρχει πρόβλημα! Ευχαριστώ!

#2442   HaVaNeZoS

HaVaNeZoS

iPH User

• 139 μηνύματα

Δημοσίευση 21/09/2013 - 17:14

Υπαρχει οντως μια διαφορα στην καταναλωση. Εγω το βρισκω λογικο να συμβαινει αυτο γιατι υπαρχει σαφως μεγαλυτερη απαιτηση απο το λειτουργικο στα γραφικα. Απο την αλλη και στις αρχικες εκδοσεις τις 6 πολλοι ηταν αυτοι που ειχαν θεμα με την μπαταρια τα οποια βελτιθωθηκαν με τα updates. Ανσμενουμε για τα επομενα updates λοιπον...

Να τα βρασω τα γραφικα!Ο κυριος λογος που μου αρεσε προσωπικα το 5αρι με την εκδοση που ειχα ηταν το ποσο πολυ κρατουσε η μπαταρια...τεσπα ας ελπισουμε να φτιαξει με μελλοντικα updates...!

#2443   taigetos

taigetos

iPH Contributor

• 1.271 μηνύματα
  • Twitter:@niko_grigo
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad Air 2

Δημοσίευση 21/09/2013 - 17:19

Χαιρομαι που ειμαι η εξαιρεση και μου δουλευουν ολα αψογα,κυριολεκτικα.

Εσύ τώρα γιατί θες να με βάλεις σε δίλημμα πάλι;
Και εγώ χαίρομαι Δημήτρη (;) που δεν αντιμετωπίζεις προβλήματα πιο πάνω υπάρχουν πολλοί που δεν χαίρονται καθόλου όμως.
Αναμένουμε update λοιπόν...

#2444   arismegane

arismegane

iPH Member

• 306 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4S

Δημοσίευση 21/09/2013 - 17:22

Λέτε να βγει γρήγορα update;

#2445   livistros

livistros

iPH Contributor