backup περασες?
Ναι εκανα.
Το 'εκανα και set up us new πάλι τπτ.
iOS 7. Εγκατάσταση και πιθανά προβλήματα
Δημοσίευση 27/09/2013 - 20:17
Ad
Δημοσίευση 27/09/2013 - 20:19
Δημοσίευση 27/09/2013 - 20:19
εγω θα εκανα set up as new και θα περναγα μεσα μονο επαφες και κανα σημειωματαριο ΜΟΝΟ.Θα το δοκιμαζα για καμποσες ωρες και θα επραττα αναλογα.
Δημοσίευση 27/09/2013 - 20:46
Παιδιά καλησπέρα μια γρηγορη ερώτηση : γιατί με iOS 7 δεν βγάζει πλέον απορηψη κλήσεων ;;
Δεν σου βγάζει αν σε πάρουν τηλέφωνο και είναι κλειδωμένο.Αν είναι ξεκλείδωτο στο βγάζει κανονικά.
Δημοσίευση 27/09/2013 - 20:57
Δημοσίευση 27/09/2013 - 21:01
εγω θα εκανα set up as new και θα περναγα μεσα μονο επαφες και κανα σημειωματαριο ΜΟΝΟ.Θα το δοκιμαζα για καμποσες ωρες και θα επραττα αναλογα.
Θα το κάνω πάλι όπως λες δεν έχω να χασω και τίποτα.
Το τραγικό είναι στην οικογένεια εχουμε δύο iphone 4s ,16άρι-32άρι.Την ίδια μέρα τα κάναμε update ios7 και το 16άρι πάει σφαίρα και το 32άρι καταστράφηκε.
Αν δεν βρω άκρη το ΣΚ Δευτέρα το πάω πίσω μιας και είναι ακόμη εγγύηση
Δημοσίευση 27/09/2013 - 21:23
thoumas κανε οτι σου ειπε ο rromeodim εκανα ακριβως τα ιδια και διορθωθηκε το προβλημα... ολα καλα τωρα!!!!
Δημοσίευση 27/09/2013 - 21:32
παιδια εχω ενα iPhone 4s iOS 7 εχω προβλημα με την μπαταρια , ενω σε 6.1 ημουν παρα πολυ καλα...τσπ ειχα το κινητο με 92% οταν κ κοιμηθηκα , ξυπναω τ πρωι και τ βρισκω με 74% με ολα κλειστα απο εφαρμοκες wi-fi , 3G - data!
Τσέκαρε τους χρόνους χρήσης σου αν είναι ίδιοι.
Έχεις επαναφέρει προηγούμενο Backup?
Δημοσίευση 27/09/2013 - 22:01
καληπερα σε ολους μολις εκανα επαναφορα το 4ς και για καποια λεπτα οταν ανοιξα το κινιτο ανοιγε εφαρμογες και τι επιλογες των ρυθμισεων με τρελη ταχυτητα οταν το εκλεισα και το ξανα ανοιξα δουλευε στην ταχυτητα που ολοι ξερουμε στην ios 7 γιατι συμβαινει αυτο μηπως ειναι η ταχυτητα της επομενης αναβαθμισης
Δημοσίευση 27/09/2013 - 22:22
RF forever
Δημοσίευση 27/09/2013 - 22:30
Οχι ειναι η ταχυτητα του iphone 6 μαλλον
αν δεν βαριεσαι κανε μια δοκιμη
Δημοσίευση 27/09/2013 - 23:29
Δημοσίευση 27/09/2013 - 23:47
thoumas κανε οτι σου ειπε ο rromeodim εκανα ακριβως τα ιδια και διορθωθηκε το προβλημα... ολα καλα τωρα!!!!
Παιδιά ευχαριστώ για τη βοήθεια ,τα δοκίμασα όλα οσα είπατε αλλά άρνηση να παίξει την ios7.
Ψάχνοντας μήπως και βρω κάτι που θα με βοηθήσει ,βρήκα αυτό για wi fi bug .
One of the most common complaints we are hearing from users is that they have been unable to access wi-fi and Bluetooth after installing iOS7.
Here are a few things you can try:
- Change the name of your device
The new operating system seems to have an issue with apostrophes. At least when it comes to wi-fi.
Check out your device name. If it is called something like "Claire's iPhone" it could be the apostrophe that is causing the problem.
To change your device name go to Settings > General > About > Name. Tap on the name to edit it and remove the apostrophe. Save the change. Switch off your phone and then switch it back on again.
Your wi-fi should be working.
We have no idea why this seems to work but many users in Apple's community forums have said that it works.
Απόστροφο δεν είχα στο όνομα παρ΄όλα αυτά το άλλαξα αλλά ΔΕΝ.
Παρακάτω τα μαντάτα είναι άσχημα ,τι άλλο να κάνω ρε γμτ...
It might be a hardware problem.
Your wi-fi chip might already have been having its problems behind the scenes. Updating it to iOS7 might finally have sent it over the edge. If this is the case your only option will be to replace the chip (or the entire device, depending on which is more cost effective).
It might be time for a trip to the Apple store.
Sorry folks.
(Δεν ξέρω αν επιτρέπεται,αν όχι, ας το διαγράψει κάποιος mod ) στο link έχει μαζεμένα τα περισσότερα προβλήματα με ios7 και πιθανές λύσεις για κάποιους που εχουν πρόβλημα όπως εγώ.
Δημοσίευση 27/09/2013 - 23:55
Πάνω κάτω τα ίδια και σε μένα. Σε iphon
e 4s(όχι jb ) με την IOS7(από iTunes) τρελά κολλήματα .Έχουμε και λέμε, αυτό που λέει και ο φίλος από πάνω βγάζει το logo της apple και κάνει restart , τα settings μου τα ανοίγει μετά από δύο λεπτά και το wi-fi δεν παίζει είναι greyed out. Έκανα και το update στην 7.0.2 και πάλι set up as new ,έκανα hard reset ,αλλά και πάλι τπτ. Έχετε καμιά ιδέα τι άλλο να κάνω, ή μια και είναι ακόμη στην εγγύηση να το πάω πίσω
Παιδιά ευχαριστώ για τη βοήθεια ,τα δοκίμασα όλα οσα είπατε αλλά άρνηση να παίξει την ios7.
Ψάχνοντας μήπως και βρω κάτι που θα με βοηθήσει ,βρήκα αυτό για wi fi bug .
Δυστυχώς είναι γνωστό πρόβλημα στα 4S το γκριζαρισμένο WiFi, "Kinder έκπληξη" με λίγα λόγια..
Ηardware και το πας εκεί που το αγόρασες. Η εγγύηση είναι 2ετής βάσει νόμου.
Τελευταία επεξεργασία από: nikosgnr, 27/09/2013 - 23:55.
Δημοσίευση 28/09/2013 - 00:05
Δυστυχώς είναι γνωστό πρόβλημα στα 4S το γκριζαρισμένο WiFi, "Kinder έκπληξη" με λίγα λόγια..
Ηardware και το πας εκεί που το αγόρασες. Η εγγύηση είναι 2ετής βάσει νόμου.
Δυστηχώς εκεί καταλήγω . Αγορασμένο είναι από public και σήμερα έκανα μια διερεύνηση . Η εγγύηση το καλύπτει και μου είπαν το στέλνουν στη wind (δεν είχε νόημα να το αφήσω σήμερα ούτως ή άλλως θα το στείλουν τη Δευτέρα ) να προσέξω κάτι 'οταν θα το αφήσω στο public?
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 16
0 μέλη, 16 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες