Εχω την τελευταία έκδοση πρεπει άμα κλείσω το αντιβ να δουλέψω με κλειστώ ΝΕΤ ή κανονικα με ανοικτό;
Mόνο Antivirus απενεργοποίησε.
Η σύνδεση στο Internet απαραίτητη.
Δημοσίευση 28/09/2013 - 15:37
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΠΟ ΚΕΡΚΥΡΑ ΕΧΩ Ο IPNONE 4S ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΚΑΤΕΒΑΣΑ ΤΟ IOS 7 ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΕΧΑΣΑ ΤΟ WIFI ΤΟΥ ΕΚΑΝΑ RESTOR ΠΗΓΑ ΝΑ ΤΟΥ ΒΑΛΩ ΤΟ BACKUP ΑΠΟ ΤΟ ICLOUD ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΡΝΑΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΔΕΝ ΤΟ ΒΡΙΣΚΕΙ ΕΧΑΣΑ ΟΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΤΗΛ ΕΧΑΣΑ 600 ΕΠΑΦΕΣ ΟΛΕΣ ΤΗΣ ΣΗΜΕΙΩΣΗΣ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ WIFI ΔΕΝ ΕΠΑΝΗΛΘΕ.
ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ?
Δημοσίευση 28/09/2013 - 15:49
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΠΟ ΚΕΡΚΥΡΑ ΕΧΩ Ο IPNONE 4S ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΚΑΤΕΒΑΣΑ ΤΟ IOS 7 ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΕΧΑΣΑ ΤΟ WIFI ΤΟΥ ΕΚΑΝΑ RESTOR ΠΗΓΑ ΝΑ ΤΟΥ ΒΑΛΩ ΤΟ BACKUP ΑΠΟ ΤΟ ICLOUD ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΡΝΑΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΔΕΝ ΤΟ ΒΡΙΣΚΕΙ ΕΧΑΣΑ ΟΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΤΗΛ ΕΧΑΣΑ 600 ΕΠΑΦΕΣ ΟΛΕΣ ΤΗΣ ΣΗΜΕΙΩΣΗΣ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ WIFI ΔΕΝ ΕΠΑΝΗΛΘΕ.
ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ?
Καταρχάς μη γράφεις κεφαλαία.
Όλα υπάρχουν στο Backup σου, εφόσον έκανες Sync με iTunes. Δες εδώ.
Αν το WiFi το βλέπεις αχνό, μιλάμε για Hardware και το πας εκεί που το αγόρασες.
Δημοσίευση 28/09/2013 - 16:17
Καλησπέρα,
Παιδιά είμαι καινούργιος στο Forum και θα ήθελα να ρωτήσω κάτι. Έχω το 4S και από την ημέρα που έκανα την αναβάθμιση σε Ios 7 δεν μπορώ να γράψω μήνυμα με τίποτα. το πληκτρολόγιο είναι πολύ αργό.
Μπορεί να με βοηθήσει κάποιος ?
Ευχαριστώ
Δημοσίευση 28/09/2013 - 18:45
Τελευταία επεξεργασία από: vdkour, 28/09/2013 - 18:46
Δημοσίευση 28/09/2013 - 20:08
καλησπερα και απο μενα παιδια.μπορει να εχει απαντηθει και συγγνωμη αλλα δεν ειχα χρονο να διαβασω 177 σελιδες.εχω το ipad2 και ο μονος λογος που εκανα το update ηταν η κουρτινα που βολευει πολυ.το θεμα ειναι πως μαζι με την κουρτινα εχω και απεριοριστες καθυστερησεις στα παντα και απιστευτη καταναλωση μπαταριας.υπαρχει καποιος (οποιοσδηποτε) τροπος να γυρισω στην 6.1.3???
Δημοσίευση 28/09/2013 - 20:31
Καλησπέρα παιδιά, έχω το 5αρι και από όταν έβαλα το iOS7 κάποιες στιγμές μου εμφανίζει ότι λείπει η sim.Ο μόνος τρόπος που βρήκα για να ξαναέλθει το σήμα είναι να κλείσω το τηλέφωνο και να το ανοίξω πάλι.Επίσης πατώντας home button και το on/off δεν κάνει "restart" όπως πριν αλλά πρέπει να πατήσω το on/off πάλι.Καμμιά ιδέα για τα προαναφερθέντα?
Ευχαριστώ.
Δημοσίευση 29/09/2013 - 08:54
Κανονική sim και set up as new.
Δημοσίευση 29/09/2013 - 11:52
Κατά την εγκατάσταση του IOS 7 μου ζητάει σύνδεση με itunes. Στο itunes μου βγαίνει το μήνυμα ότι πρώτα πρέπει να κάνω restore.
Δεν θέλω να χάσω τα δεδομένα μου. Τι μπορώ να κάνω ? . "εχω το 4 S
Δημοσίευση 29/09/2013 - 12:04
Δημοσίευση 29/09/2013 - 12:23
Eπαναφορά ρυθμίσεων δικτύου τότε.
Οκ, ευχαριστώ. Θα το δοκιμάσω.
Δημοσίευση 30/09/2013 - 07:41
Καλημέρα και απο εμένα στην παρέα...Εγώ έχω ένα iphone 4s με την 7.0.2 επάνω και ποτέ jailbreak...To μοναδικό θέμα που μου έχει κάνει μέχρι τώρα με την 7 και εν συνεχεία με την 7.0.2 είναι ένα πρόβλημα με το bluetooth...δλδ όταν το ενεργοποιώ απο το νεο κυλιόμενο μενου συντομεύσεων απο κάτω ...πατάω την επιλογη να ενεργοποιηθεί και το εικονίδιο του δεν εμφανίζεται επάνω δεξιά και δίπλα απο τις επιλογές για sleep και απενεργοποίηση του rotation...αν κλείσω το τηλ. και το ξανα ανοίξω...εμφανίζεται αλλα μετα απο λίγο θα χαθεί...απο τις ρυθμίσεις αν ενεργοποιήσω το bluetooth εμφνίζεται κανονικά αχνα το σύμβολο αλλα μολις βγω απο το υπομενου εξαφανίζεται ξανα! καμία συμβουλή?εχω κανε απο network reset μεχρι clean install το ios..αλλα γιοκ! θεωρώ οτι θα φτιάξει σε επόμενο update...οψομεθα...
Δημοσίευση 30/09/2013 - 09:38
έχω βάλει την ios 7 έκδοση και δεν μου λειτουργεί το citisnav .καμία βοήθειά από κάποιον?
0 μέλη, 11 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες