Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 10 ψήφοι

iOS 7. Εγκατάσταση και πιθανά προβλήματα

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
2788 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#2671   geORGIOSb

geORGIOSb

iPH Master

• 7.215 μηνύματα
  • Twitter:@georgiosbr
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 4S
  • Tablet:iPad+3G

Δημοσίευση 30/09/2013 - 22:41

Με τις ειδοποησεις στο φβ(δεν εμφανιζονται στη lockscreen) εχει βρει κανεις λυση??Σε αλλο 4s και σε ipad 3,δουλευουν κανονικα!

μηπως δεν εχεις ενεργοποιημενο τον αντιστοιχο διακοπτη?

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#2672   mavrikios

mavrikios

iPH newbie

• 10 μηνύματα
  • Twitter:@Mavrikiost
  • Κινητό: iPhone 5

Δημοσίευση 30/09/2013 - 22:44

Καλημέρα και απο εμένα στην παρέα...Εγώ έχω ένα iphone 4s με την 7.0.2 επάνω και ποτέ jailbreak...To μοναδικό θέμα που μου έχει κάνει μέχρι τώρα με την 7 και εν συνεχεία με την 7.0.2 είναι ένα πρόβλημα με το bluetooth...δλδ όταν το ενεργοποιώ απο το νεο κυλιόμενο μενου συντομεύσεων απο κάτω ...πατάω την επιλογη να ενεργοποιηθεί και το εικονίδιο του δεν εμφανίζεται επάνω δεξιά και δίπλα απο τις επιλογές για sleep και απενεργοποίηση του rotation...αν κλείσω το τηλ. και το ξανα ανοίξω...εμφανίζεται αλλα μετα απο λίγο θα χαθεί...απο τις ρυθμίσεις αν ενεργοποιήσω το bluetooth εμφνίζεται κανονικά αχνα το σύμβολο αλλα μολις βγω απο το υπομενου εξαφανίζεται ξανα! :( καμία συμβουλή?εχω κανε απο network reset μεχρι clean install το ios..αλλα γιοκ! θεωρώ οτι θα φτιάξει σε επόμενο update...οψομεθα...

Αυτό δεν είναι πρόβλημα φίλε μου, απ όσο θυμάμαι πάντα έτσι λειτουργούσε. Είναι φυσιολογική συμπεριφορά.

#2673   DJTHEO

DJTHEO

iPH User

• 172 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 7

Δημοσίευση 30/09/2013 - 22:57

μηπως δεν εχεις ενεργοποιημενο τον αντιστοιχο διακοπτη?

Ολοιδιες ρυθμισεις σε 3 συσκευες,2 iphone 4s k ipad 3 και το ενα 4s και το προβλημα παραμενει!Εσβησα το fb,το ξαναεγκατεστησα,τπτ!Η μονη λυση ειναι ρεστορε και setup as new?Μηπως πειραζει επειδη εχω συνδεμενο το λογαριασμο μου στο fb και στις αλλες συσκευες??

#2674   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113.590 μηνύματα
  • Twitter:@nikosgnr
  • Κινητό: iPhone 2G
  • GameCenter:nikosgnr

Δημοσίευση 30/09/2013 - 23:08

Με τις ειδοποησεις στο φβ(δεν εμφανιζονται στη lockscreen) εχει βρει κανεις λυση??Σε αλλο 4s και σε ipad 3,δουλευουν κανονικα!

Δε λειτουργούν γενικότερα οι ειδοποιήσεις για το FB.

Μόνο αν έχεις κάποιο μήνυμα. Βεβαιώσου άντως πως τ ο έχεις μεταφέρει στο κέντρο γνωστοποιήσεων.

| JailBreak Means System Customization |

LG8ISzO.gif

#2675   geORGIOSb

geORGIOSb

iPH Master

• 7.215 μηνύματα
  • Twitter:@georgiosbr
  • Κινητό: iPhone 4S
  • Tablet:iPad+3G

Δημοσίευση 30/09/2013 - 23:09

Ολοιδιες ρυθμισεις σε 3 συσκευες,2 iphone 4s k ipad 3 και το ενα 4s και το προβλημα παραμενει!Εσβησα το fb,το ξαναεγκατεστησα,τπτ!Η μονη λυση ειναι ρεστορε και setup as new?Μηπως πειραζει επειδη εχω συνδεμενο το λογαριασμο μου στο fb και στις αλλες συσκευες??

οχι μολις τωρα πηρα ειδοποιηση στο φον παντ και μακ

#2676   Bost

Bost

iPH newbie

• 36 μηνύματα

Δημοσίευση 30/09/2013 - 23:22

Αυτό δεν είναι πρόβλημα φίλε μου, απ όσο θυμάμαι πάντα έτσι λειτουργούσε. Είναι φυσιολογική συμπεριφορά.

ευχαριστω πολυ για την απάντηση :) σε φίλο με 4s δεν το κανει αλλα οκ... Οταν κλειδώσει η οθόνη εμφανίζεται μετα.. Μικρο bugaki πιστεύω :) οσο για τον ήχο που ειναι μειωμένος με την 7.0.2 σε 4s το επιβεβαιώνω και εγω , σε 4 , 4s και 5 δυστυχώς... Και οι νέοι ήχοι κλήσεων έχουν χαμηλότερη ένταση γενικα :)

#2677   nenikos

nenikos

iPH newbie

• 36 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad Air 2

Δημοσίευση 01/10/2013 - 12:11

Καλησπέρα παιδιά, μια ερώτηση κι από μένα.

Η φώτο που έχω στην ταπετσαρία μου είναι πέρα από τα όρια της οθόνης και μόλις κουνάω το κινητό δεξιά κουνιέται λίγο και η φώτο.Πρώτον δεν θέλω να κουνιέται αν γίνεται να το απενεργοποιήσω αυτό από κάπου.(Έψαξα αλλά δεν βρήκα κάτι)

Και δεύτερον πως μπορω να αλλάξω το μέγεθος της φωτογραφίας έτσι ώστε να χωράει κανονικά στην οθόνη?

Αυτό που δίνει ως αλλαγή μεγέθους της φώτο είναι απλά να την κουνήσεις δεξιά-αριστερά.Προσπάθησα με τα δάχτυλα να την μικρύνω αλλά δεν το δέχεται.

Φυσικά άλλαξα και το μέγεθος και την ανάλυση ακόμα της φώτο μέσα απ το photoshop στον υπολογιστή μου και μετά την πέρασα πάλι μέσα στο κινητό αλλά και πάλι μου την βγάζει μεγάλη και μου κόβει πολύ απ την φώτο.

Καμμία ιδέα γι αυτά?

Ευχαριστώ πολύ!

#2678   alex89

alex89

iPH Addict

• 882 μηνύματα
  • GameCenter:ALEXJRMS

Δημοσίευση 01/10/2013 - 12:45

Έχω iPhone 5 iOS 7 GM να προχωρήσω σε iOS 7.0.2 υπάρχει διάφορα η να περιμένω το iOS 7.1 ??

#2679   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113.590 μηνύματα
  • Twitter:@nikosgnr
  • Κινητό: iPhone 2G
  • GameCenter:nikosgnr

Δημοσίευση 01/10/2013 - 12:49

Aν δεν έχεις κάποιο πρόβλημα περίμενε την 7.1 μέσα στο μήνα.

Η 7.0.2 δώθηκε για το κενό ασφαλείας στη LS.

| JailBreak Means System Customization |

LG8ISzO.gif

#2680   alex89

alex89

iPH Addict

• 882 μηνύματα
  • GameCenter:ALEXJRMS

Δημοσίευση 01/10/2013 - 12:54

Όχι κάποια τρελό πρόβλημα , τα οποία μικρό lag θα διορθωθούν στο update iOS 7.1 οπότε εφόσον δεν προσφέρει κάτι ουσιώδης αναμένουμε !!

#2681   grigorisP

grigorisP

iPH Member

• 276 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 01/10/2013 - 14:07

Update ή Restore στην 7?

JB είχες πριν?

Ενεργοποίησε απο ρυθμίσεις - μηνύματα την αποστολή ως SMS.

tnx, τελικα ακουστεσ τι εφταιγε μηπως βοηθηθουν και αλλοι φιλοι, με την αναβαθμιση στο ιος7 σε καποια κινητα ενεργοποιηθηκε μονο η αποστολη imessage from email, oxi to kinhto, opote me ta polla, kleise anoije to imsessage καταφερε κ ξεγκριζαρισε το νουμερο κ το επελεξε, οποτε ολα καλα τωρα!

#2682   cyberfox

cyberfox

iPH Member

• 339 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5C
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 01/10/2013 - 15:05

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ

Μόλις αγόρασα iphone5c ....και θλελω να ρωτήσω την αναβάθμιση να την κάνω ασύρματα (wifi) ή ενσύρματα (itunes)...????

#2683   rromeodim

rromeodim

iPH Guru

• 9.830 μηνύματα

Δημοσίευση 01/10/2013 - 15:10

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ

Μόλις αγόρασα iphone5c ....και θλελω να ρωτήσω την αναβάθμιση να την κάνω ασύρματα (wifi) ή ενσύρματα (itunes)... :huh:?

αφου θα το συνδεσεις με το itunes που θα το συνδεσεις καντη απο κει.

Καλοριζικο

#2684   cyberfox

cyberfox

iPH Member

• 339 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5C
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 01/10/2013 - 15:19

αφου θα το συνδεσεις με το itunes που θα το συνδεσεις καντη απο κει.

Καλοριζικο

οκ ευχαριστώ...

#2685   archthanos

archthanos

iPH Contributor

• 1.078 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad Pro 3rd gen + 4G

Δημοσίευση 01/10/2013 - 15:40

Καλησπέρα παιδιά, μια ερώτηση κι από μένα.

Η φώτο που έχω στην ταπετσαρία μου είναι πέρα από τα όρια της οθόνης και μόλις κουνάω το κινητό δεξιά κουνιέται λίγο και η φώτο.Πρώτον δεν θέλω να κουνιέται αν γίνεται να το απενεργοποιήσω αυτό από κάπου.(Έψαξα αλλά δεν βρήκα κάτι)

Και δεύτερον πως μπορω να αλλάξω το μέγεθος της φωτογραφίας έτσι ώστε να χωράει κανονικά στην οθόνη?

Αυτό που δίνει ως αλλαγή μεγέθους της φώτο είναι απλά να την κουνήσεις δεξιά-αριστερά.Προσπάθησα με τα δάχτυλα να την μικρύνω αλλά δεν το δέχεται.

Φυσικά άλλαξα και το μέγεθος και την ανάλυση ακόμα της φώτο μέσα απ το photoshop στον υπολογιστή μου και μετά την πέρασα πάλι μέσα στο κινητό αλλά και πάλι μου την βγάζει μεγάλη και μου κόβει πολύ απ την φώτο.

Καμμία ιδέα γι αυτά?

Ευχαριστώ πολύ!

Ρυθμίσεις-γενικά-προσβασιμότητα-μείωση κίνησης...

Το μέγεθος της φωτο είναι θέμα...

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 15