Έχω παρατηρήσει κάτι εδώ και καιρό και όλο ξεχνάω να το αναφέρω.
Στο iOS 7 αν κάνεις κλήση μέσω bluetooth(διπλό πάτημα στα περισσότερα παίρνεις το προηγούμενο νούμερο που κάλεσες) δεν ανάβει η οθόνη ενώ στο 6 άναβε.
Το έχει παρατηρήσει κανείς;;
Δημοσίευση 04/10/2013 - 22:02
Κυρίως για θέμα αυτονομίας, ναι.
Δημοσίευση 04/10/2013 - 22:39
Ουσιαστικά με αυτό ενεργοποιημένο αφήνεις τις εφαρμογές να τρέχουν στο προσκήνιο για διεργασίες.
Δημοσίευση 04/10/2013 - 22:45
Δημοσίευση 04/10/2013 - 22:49
Όντως, δεν έχει. Μάλλον σε μελλοντικό update του Skype θα διορθωθεί.Ερώτηση: Έχει κοιτάξει κανείς αν στο iOS 7 έχει notifications στο Skype?Δεν τις εμφανίζει με τίποτα στο notification center και στις ρυθμίσεις..
Δημοσίευση 05/10/2013 - 00:23
Ερώτηση: Έχει κοιτάξει κανείς αν στο iOS 7 έχει notifications στο Skype?Δεν τις εμφανίζει με τίποτα στο notification center και στις ρυθμίσεις..
το skype ειναι η πιο ηλιθεια γραμμενη εφαρμογη και σε ios και σε android.... τι τραβαω να κανω κληση η να μου κανεις εγω και η κοπελα μου το ξερουμε,.... πραγματικα τοσο χρησημο αλλα τοσο αθλιο...
ουτε notification, κολαει... δεν ερχονται κλησεις.... μερικες φορες απανατω και συνεχηζει να παιζει ο ηχος κουδουνισματος... μετραει η εφαρμογη
IOS Developer & Instructor www.valsamis.me
Δημοσίευση 05/10/2013 - 00:37
το skype ειναι η πιο ηλιθεια γραμμενη εφαρμογη και σε ios και σε android.... τι τραβαω να κανω κληση η να μου κανεις εγω και η κοπελα μου το ξερουμε,.... πραγματικα τοσο χρησημο αλλα τοσο αθλιο...
ουτε notification, κολαει... δεν ερχονται κλησεις.... μερικες φορες απανατω και συνεχηζει να παιζει ο ηχος κουδουνισματος... μετραει η εφαρμογη
αν είστε και οι δυο με ios 7 μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το νέο Face Audio.
Δημοσίευση 05/10/2013 - 08:58
Έχω παρατηρήσει κάτι εδώ και καιρό και όλο ξεχνάω να το αναφέρω.
Στο iOS 7 αν κάνεις κλήση μέσω bluetooth(διπλό πάτημα στα περισσότερα παίρνεις το προηγούμενο νούμερο που κάλεσες) δεν ανάβει η οθόνη ενώ στο 6 άναβε.
Το έχει παρατηρήσει κανείς;;
Ναι έτσι κάνει, το παρατήρησα κι εγώ.
Δημοσίευση 05/10/2013 - 13:52
Κάνε την επαναφορά των ρυθμίσεων δικτύου.
Όταν πας να ξανασυνδεθείς στο WiFi, καν'το ανοίγοντας Safari στο παράθυρο που θα σου βγάλει με τα διαθέσιμα δίκτυα.
μπορω να κοινηθω διαφορετικα γιαιτι πηγα τους το εδειξα και μου λενε οτι δεν ισχυει? μονο 1 χρονο εχω.
επισης μου ειπαν οτι να περιμενω να βγει το καινουργι update μηπως φτιαξει. ξερεις κανεις ποτε βγαινει και εαν βγει εαν θα φτιαξει?
Δημοσίευση 05/10/2013 - 13:56
μπορω να κοινηθω διαφορετικα γιαιτι πηγα τους το εδειξα και μου λενε οτι δεν ισχυει? μονο 1 χρονο εχω.
επισης μου ειπαν οτι να περιμενω να βγει το καινουργι update μηπως φτιαξει. ξερεις κανεις ποτε βγαινει και εαν βγει εαν θα φτιαξει?
Λοιπόν άκου τι θα κάνεις. Θα αφιερώσεις μια ώρα και θα διαβάσεις καλά αυτό: http://www.iphonehel...m/topic/128550-εγγύηση-apple-στην-ελλάδα-τι-ισχύει-τελικά/
Μετά θα εκτυπώσεις αυτά που λέει στο κάτω μέρος και θα τους τα πας να τους τα δείξεις.
Το πρόβλημά σου μάλλον είναι hardware και εφόσον είσαι εντός 2ετίας(που είσαι αφού έχεις 4S) θα σε καλύψουν θέλουν δε θέλουν..
Δεν πρόκειται να φτιάξει με update.
Δημοσίευση 05/10/2013 - 14:36
καλησπερα παιδες στο ios 6 για να σβησεις ενα τραγούδι απλα το τραβούσες και ολα οκ τωρα στο ios7 δεν το κανει πως αλλιώς τα σβηνουμε ?
0 μέλη, 16 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες