iOS 7. Εγκατάσταση και πιθανά προβλήματα
Δημοσίευση 13/06/2013 - 14:56
Ad
Δημοσίευση 13/06/2013 - 14:59
Παιδια πρεπει να δηλωσουμε το UDID μας;
Οχι δεν είναι χρειάζεται. Αν θες να περάσεις την 7. απλά την κατεβάζεις πατάς shift+update επιλέγεις την ipsw που κατέβασες και είσαι οκ.
Δημοσίευση 13/06/2013 - 15:05
Δημοσίευση 13/06/2013 - 15:21
Εμένα δεν μου το αναγνωρίζει στο iTunes, why?
Ουτε εμενα το αναγνωριζε οποτε το εβγαλα απο το καλωδιο εκλεισα το i tunes το ξανασυνδεσα και ανοιξα το i tunes ξανα.δεσ μηπως λειτουργησει.
Δημοσίευση 13/06/2013 - 15:26
Εγω έτσι οπως το βλέπω πάμε για μεγαλύτερες συσκευές. Έτσι οπως είναι το iOS 7 φέρνει προοπτικές για μεγαλύτερες οθόνες και χρωματιστά iPhone. (Το έχουμε δει πάλι στα παλια Mac).
Κατι άλλο που θα ήθελα να δω στο 7, μετα την 3μερη εμπειρία μου, είναι το multitasking να γίνει καλύτερο ακόμα.
Αυτή την στιγμή έγινε μια μεγάλη αλλαγή στο multitask. Κατι παραπάνω που θα ήθελα να δω είναι να μπορούμε να χρησιμοποιούμε 2 ή παραπάνω εφαρμογές μαζι!
Τι ωραίο θα ήταν να βλέπεις ταινία και να μη χρειάζεται να την σταματήσεις για να απαντήσεις σε ένα μνμ και ένα Μαιλ!
Ακόμα και εμείς που παίζουμε games στο iOS και κυρίως multiplayer. Πόσο πιο ωραίο θα ήταν να είχαμε και ένα Skype video call ανοιχτό ( σαν chat head ) για να μπορούμε να βλέπουμε το team μας;
Αυτο θα είναι αληθεινο multitasking!
Εύχομαι να γίνει αυτο που ειπε ο Tim Cook στο D11 " you will see us opening up in the future "
Μπορεί αυτο να ακούγεται λίγο android φάση αλλα let's face it δεν είναι καθόλου άσχημο!
Δημοσίευση 13/06/2013 - 15:31
Αληθινο multitasking δεν εχει λογο υπαρξης σε 4".Έχω παρατηρήσει και εγω θέμα με την μπαταρία στο 5! Εννοείτε πως είναι beta αλλα είναι και θέμα UI! Είναι πλέον πολυ πιο βαρβάτο! Ολα κουνιούνται και αυτο θέλει ενέργεια απο το CPU. Οπότε η ζωή της μπαταρίας μικραίνει!
Εγω έτσι οπως το βλέπω πάμε για μεγαλύτερες συσκευές. Έτσι οπως είναι το iOS 7 φέρνει προοπτικές για μεγαλύτερες οθόνες και χρωματιστά iPhone. (Το έχουμε δει πάλι στα παλια Mac).
Κατι άλλο που θα ήθελα να δω στο 7, μετα την 3μερη εμπειρία μου, είναι το multitasking να γίνει καλύτερο ακόμα.
Αυτή την στιγμή έγινε μια μεγάλη αλλαγή στο multitask. Κατι παραπάνω που θα ήθελα να δω είναι να μπορούμε να χρησιμοποιούμε 2 ή παραπάνω εφαρμογές μαζι!
Τι ωραίο θα ήταν να βλέπεις ταινία και να μη χρειάζεται να την σταματήσεις για να απαντήσεις σε ένα μνμ και ένα Μαιλ!
Ακόμα και εμείς που παίζουμε games στο iOS και κυρίως multiplayer. Πόσο πιο ωραίο θα ήταν να είχαμε και ένα Skype video call ανοιχτό ( σαν chat head ) για να μπορούμε να βλέπουμε το team μας;
Αυτο θα είναι αληθεινο multitasking!
Εύχομαι να γίνει αυτο που ειπε ο Tim Cook στο D11 " you will see us opening up in the future "
Μπορεί αυτο να ακούγεται λίγο android φάση αλλα let's face it δεν είναι καθόλου άσχημο!
Οταν μεγαλωσουν οι διαστασεις της οθονης ισως το δουμε κι αυτο. Πιθανον κι απο τη JB κοινοτητα
Δημοσίευση 13/06/2013 - 15:32
παντως πιστευω στην τελικη εκδοση θα τρεχει σε ολα εξισου καλα.γιαυτο δινεται beta.για να δουν επι το εργο που χολενει καθε συσκευη.παντως το animation ειναι λιγο βαρυ αλλα πιστευω οτι κατι φταει και κολλαει και στο 5αρι.θα το κανουν πιο smooth.
Oι διάφορες Βeta τόσα χρόνια δίνονται για την αντιμετώπιση των διαφόρων Bugs για τις εφαρμογές κυρίως και αυτός είναι και ο λόγος που δίνεται στους Devs.
Άσχετα αν τη περνάει ο καθένας.
Η δομή του λειτουργικού στο σύνολο του δεν αλλάζει. Αυτή είναι και θα παραμείνει. Και σε αυτό καλώς ή κακώς το 4άρι θα έχει πρόβλημα.
Η Apple ξέφυγε πλέον απο τα όρια του "απλό, ελαφρύ λειτουργικό". Πλέον έχουμε ένα νεο iOS που απαιτεί ισχύ (επιτέλους).
Και σε αυτό το 4άρι δε μπορεί. Ο κύκλος κάποια στιγμή κλείνει. Απλά με το 4 έγινε κάπως απότομα.
Δημοσίευση 13/06/2013 - 15:43
Δημοσίευση 13/06/2013 - 15:48
Αληθινο multitasking δεν εχει λογο υπαρξης σε 4".
Οταν μεγαλωσουν οι διαστασεις της οθονης ισως το δουμε κι αυτο. Πιθανον κι απο τη JB κοινοτητα
Ναι σίγουρα το 4 θα είναι ένα droback!
Πάντως έτσι οπως το βλέπω ίσως ο επόμενος Α7 να είναι τετραπυρινος για να έχει δύναμη να τρέξει τέτοια γραφικά και σε μεγαλύτερη οθόνη.
Ακόμα και το slide to unlock προδίδει ότι το επόμενο iPhone/iPad θα έχει το fingerprint sensor πάνω!
Γενικά έχω δει πολα καλα! Και χαίρομαι που επιτέλους έκανε ένα μεγάλο βήμα και η Apple!
Τελευταία επεξεργασία από: Marios092, 13/06/2013 - 15:49.
Δημοσίευση 13/06/2013 - 15:50
Δημοσίευση 13/06/2013 - 15:52
Χαιρετώ οι εγω με τη σειρά μου την παρέα του του iPhone Hellas! Λοιπόν όπως η πλειοψηφία των iOS χρηστών έχω κι εγω ενθουσιάστει με το iOS7 και έχω μπει στον πειρασμό να την περάσω! Έχω 4S iOS6.1.3 χωρίς jailbreak από Ελλάδα αγορασμενο! Μπορώ να την περάσω χωρίς developer account; Κινδυνευω να μου κλειδώσει καμία apple το κινητο; Υπάρχει περίπτωση να δημιουργήσω πρόβλημα στο κινητο μιας και είναι beta; Και τέλος μπορώ να επιστρέψω εύκολα στο 6; Σορρυ για τα τόσα ερωτήματα αλλά είμαι λίγο άσχετος και λίγο δεν μπορώ να περιμένω μέχρι το φθινόπωρο!
Άμα δεν ξέρεις πολλα καλύτερα να μη το κανεις!
Θα χαρείς ακόμα περισσότερο τον Σεπτέμβριο που θα είναι σε πολυ καλύτερη κατάσταση!
Άμα το βάλεις θα έχεις μερικά πρόβλημα που θα στην σπάνε! Ίσως άμα δεν μπορείς να περιμένεις μέχρι το Σεπτέμβρη κανε
υπομονή για το beta 2
Δημοσίευση 13/06/2013 - 15:58
Βασικά όσο είχα το 3G πριν 2 χρόνια ήμουν μονίμως με jb και δεν το λυπομουν ασχολιομουν! Τώρα με το 4S αν και το έχω ένα χρόνο και (δεν σκέφτομαι να το αλλάξω σύντομα) το λυπάμαι λίγο! Απλά ρώτησα αν δημιουργεί προβλήματα στο κινητο όλο αυτό! Αλλιώς ξέρω να την περνάω!Άμα δεν ξέρεις πολλα καλύτερα να μη το κανεις!
Θα χαρείς ακόμα περισσότερο τον Σεπτέμβριο που θα είναι σε πολυ καλύτερη κατάσταση!
Άμα το βάλεις θα έχεις μερικά πρόβλημα που θα στην σπάνε! Ίσως άμα δεν μπορείς να περιμένεις μέχρι το Σεπτέμβρη κανε
υπομονή για το beta 2
Δημοσίευση 13/06/2013 - 16:00
Δημοσίευση 13/06/2013 - 16:03
Βασικά όσο είχα το 3G πριν 2 χρόνια ήμουν μονίμως με jb και δεν το λυπομουν ασχολιομουν! Τώρα με το 4S αν και το έχω ένα χρόνο και (δεν σκέφτομαι να το αλλάξω σύντομα) το λυπάμαι λίγο! Απλά ρώτησα αν δημιουργεί προβλήματα στο κινητο όλο αυτό! Αλλιώς ξέρω να την περνάω!
Προβλήματα θα έχεις όσο αφορά τα apps και μερικές φορές θα κολλάει το UI!
Εμένα δυο φορές έχει κάνει restart μόνο του και αυτο γαιτι τα apps με λίγα λόγια δεν είναι compatible με το iOS 7!
Δεν χάνεις τπτ να το κανεις απο την άλλη είναι limited ακόμα! Μπορεί να σ αρεσει το UI αλλα μόλις μπεις σε app είσαι πάλι σε ios6 mode!
Να σ χαλάσει το κιν πάντως δεν παίζει!
Δημοσίευση 13/06/2013 - 16:03
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 14
0 μέλη, 14 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες