Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 10 ψήφοι

iOS 7. Εγκατάσταση και πιθανά προβλήματα

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
2788 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#301   Marios092

Marios092

iPH Addict

• 773 μηνύματα
  • Twitter:@Marios092
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 7 Plus
  • GameCenter:marios92

Δημοσίευση 13/06/2013 - 16:08

παιδια εχει διαφορα αν περασω το ιος 7 με dev account απο το να το περασω χωρις ?

Εγω το έχω κάνει με UIDI activation σε δυο συσκευές και τρέχουν μια χαρα!
Δλδ μια χαρα για Beta 1!
Μπορείς να κανεις activation με 4€ απο eBay!
Μερικοί πουλάνε "UDID IOS 7"! Ψαξε να δεις

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#302   Thanasiskok

Thanasiskok

iPH Addict

• 609 μηνύματα
  • Twitter:@thanasiskok
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • GameCenter:thanasiskok

Δημοσίευση 13/06/2013 - 16:13

Προβλήματα θα έχεις όσο αφορά τα apps και μερικές φορές θα κολλάει το UI!
Εμένα δυο φορές έχει κάνει restart μόνο του και αυτο γαιτι τα apps με λίγα λόγια δεν είναι compatible με το iOS 7!
Δεν χάνεις τπτ να το κανεις απο την άλλη είναι limited ακόμα! Μπορεί να σ αρεσει το UI αλλα μόλις μπεις σε app είσαι πάλι σε ios6 mode!
Να σ χαλάσει το κιν πάντως δεν παίζει!

Ωραία ευχαριστώ παρά πολύ για τις πληροφορίες! Άμα δεν βαριέμαι τη διαδικασία του restore θα την περάσω και θα πω εντυπώσεις κι εγω! Αφού δεν τίθεται θέμα κινητού! Για bugs και διάφορα αλλά θέματα λογισμικού δεν πειράζει beta1 είναι!

#303   georginos2

georginos2

iPH Member

• 260 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6
  • Tablet:iPad mini

Δημοσίευση 13/06/2013 - 16:13

Οχι δεν είναι χρειάζεται. Αν θες να περάσεις την 7. απλά την κατεβάζεις πατάς shift+update επιλέγεις την ipsw που κατέβασες και είσαι οκ.

#304   katsulas

katsulas

Newbie

• 975 μηνύματα
  • Twitter:@GeorgeKatsulas
  • Κινητό: iPhone 6S Plus
  • GameCenter:iKatsulas

Δημοσίευση 13/06/2013 - 16:15

Λίγα λόγια το iOS 7 .

Κατ' αρχάς ξεκινάμε πως είναι beta και είναι άτοπο να ρωτάμε αν υπάρχει το ένα και το άλλο πρόβλημα. Beta σημαίνει δοκιμαστική έκδοση και όπως είπαν και αρκετοί πριν από εμένα μην την περάσετε σε συσκευή που χρησιμοποιείτε...

Πολλές εφαρφογές δεν παίζουν μερικώς ή και καθόλου διότι οι devs δεν έχουν αναβαθμίσει ακόμα τις εφαρμογές. (πχ Navigon - δεν λειτουργεί)

Κάποιος που δεν έχει ιδιαίτερες γνώσεις ή εμπειρία καλό είναι να μην προχωρίσει σε ένα τέτοιο update. Θα έρθει η ώρα της GM και μετά της τελικής έκδοσης και θα το περάσουμε κανονικά.

Αφήστε τα με ή χωρίς Developer account ! ! ! (πάντα φιλικά)

Σαν μια πρώτη δοκιμή τώρα θα έλεγα πως σε iPhone 5 τρέχει υπέροχα. Τρομερά animates. Το control center είναι όλα τα λεφτά (αν και θα ήθελα το κάτι παραπάνω εκεί αλλά μην είμαστε και άπληστοι), λίγο περίεργο το Notification Center και ίσως να δυσκολέψει κάποιους στην αρχή.

Οι υπομνήσεις στην πρώτη beta μετά από λίγη ώρα μπλοκάρουν και δεν μπορείτε να τις δουλέψετε καθόλου -δοκιμασμένο με πολλά restores- . Επίσης μου φάνηκαν λίγο δυσχρηστες αλλά σίγουρα είναι θέμα συνήθειας.

Μέσα στο μενού προστέθηκαν πολλά πράγματα και εκεί έχουμε δουλειά.

Εντυπωσιάστηκα πολύ με το background που κινήται. Νομίζω πως σε πρώτη φάση τα πράγματα που θα συμπληρωθούν με ένα μελλοντικό jailbreak είναι λίγα αλλά σίγουρα το jailbreak δεν πεθαίνει. Όλο και κάτι νέο θα βγεί.

Σίγουρα αναμένουμε ένα άμεσο beta 2 και update των εφαρμογών

#305   GeorgeSohos

GeorgeSohos

iPH Enthousiast

• 497 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:Άλλο
  • GameCenter:lifeowner771

Δημοσίευση 13/06/2013 - 16:18

Oι διάφορες Βeta τόσα χρόνια δίνονται για την αντιμετώπιση των διαφόρων Bugs για τις εφαρμογές κυρίως και αυτός είναι και ο λόγος που δίνεται στους Devs.

Άσχετα αν τη περνάει ο καθένας.

Η δομή του λειτουργικού στο σύνολο του δεν αλλάζει. Αυτή είναι και θα παραμείνει. Και σε αυτό καλώς ή κακώς το 4άρι θα έχει πρόβλημα.

Η Apple ξέφυγε πλέον απο τα όρια του "απλό, ελαφρύ λειτουργικό". Πλέον έχουμε ένα νεο iOS που απαιτεί ισχύ (επιτέλους).

Και σε αυτό το 4άρι δε μπορεί. Ο κύκλος κάποια στιγμή κλείνει. Απλά με το 4 έγινε κάπως απότομα.

εγω πιστευω πως θα βελτιωθει η 7 στο 4ρι και ισως μπουν και τα διαφορα "εφε" μετα απο καποιες beta....αλλιως ποιος ο λογος να το υποστιριξουν αμα δεν μπορει να το σηκωσει...για να δουμε..

#306   KonstantinosFotos

KonstantinosFotos

iPH Enthousiast

• 399 μηνύματα
  • Twitter:@kostas_fotos
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad Air 2 +4G

Δημοσίευση 13/06/2013 - 16:19

Ουτε εμενα το αναγνωριζε οποτε το εβγαλα απο το καλωδιο εκλεισα το i tunes το ξανασυνδεσα και ανοιξα το i tunes ξανα.δεσ μηπως λειτουργησει.

Σωστός! Μια χαρα τώρα... Tnx!

#307   Marios092

Marios092

iPH Addict

• 773 μηνύματα

Δημοσίευση 13/06/2013 - 16:19

"iOS 7 will probably change quite a bit before it ships to the public this fall. “The work on design and development is still going full tilt, and what was presented this week is firmly a ‘work in progress’,” reports The Next Web. Some big design changes will likely be pushed to developers as Apple releases new iOS 7 betas in the coming months." Απο: Cult of Mac.

#308   georginos2

georginos2

iPH Member

• 260 μηνύματα

Δημοσίευση 13/06/2013 - 17:02

μπορει να μου καποιος διαφορα ios 7 με dev account και χωρις ? εχω ρωτησει 3 φορες και δεν εχω παρει απαντηση ?

#309   tasulm

tasulm

iPH Addict

• 673 μηνύματα
  • Twitter:@tasulm
  • Κινητό: iPhone 5
  • GameCenter:tasulm

Δημοσίευση 13/06/2013 - 17:04

έχει αρκετά bugs αλλά παλεύεται
θα την βγάλω αναγκαστικα γιατί στο μέιλ σχεδον ότι μου στελνουν ελληνικό βγαίνει κινέζικο.. κρίμα και μου άρεσε πολύ, ποιός γυρνάει πίσω στην 6 :o

#310   Thanaiskep

Thanaiskep

iPH User

• 176 μηνύματα
  • Tablet:iPad mini Retina
  • GameCenter:immortaltns1@hotmail.com

Δημοσίευση 13/06/2013 - 17:05

Ωραια animation αλλα ειμαι ο μονος που βρισκει την περιηγηση στους φακελους αργη (πιο πολυ το ανοιγμα);

#311   ipacbros

ipacbros

iPH Contributor

• 1.158 μηνύματα

Δημοσίευση 13/06/2013 - 17:08

To έκανα τελικά, είμαι στο iOS 7... απλά τέλειο και δουλεύει άψογα, λες και δεν είναι beta. Ευχαριστώ πάρα πολύ όλα τα παιδιά, που μου έδωσαν τα φώτα τους! Το προτείνω, το iOS 7 είναι η νέα σελίδα της Apple!!!

Τελευταία επεξεργασία από: ipacbros, 13/06/2013 - 17:09

#312   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113.590 μηνύματα
  • Twitter:@nikosgnr
  • Κινητό: iPhone 2G
  • GameCenter:nikosgnr

Δημοσίευση 13/06/2013 - 17:10

εγω πιστευω πως θα βελτιωθει η 7 στο 4ρι και ισως μπουν και τα διαφορα "εφε" μετα απο καποιες beta....αλλιως ποιος ο λογος να το υποστιριξουν αμα δεν μπορει να το σηκωσει...για να δουμε..

Ότι θα έχουμε βελτιώσεις σίγουρα. Στο σύνολο του όμως το iOS 7 θα παραμείνει "βαρύ" για το 4, μιας και απαιτεί ισχύ που το 4 δε μπορεί να δώσει.

Η Apple έχει τη τάση να υποστηρίζει τις συσκευές της. Μη ξεχνάς φυσικά και τη περίπτωση του 3G που του έδωσε τη 4.2.1.
| JailBreak Means System Customization |

LG8ISzO.gif

#313   Marios092

Marios092

iPH Addict

• 773 μηνύματα

Δημοσίευση 13/06/2013 - 17:11

Προσέχετε απο που κατεβάζετε την Beta!
Δεν έχω τόσα bugs όσα λέτε εδω! :/
Beta είναι αλλα δεν νομίζω να κολλάει και τόσο!
Δεν ξέρω διάφορες απο dev account με χωρίς!

#314   PoluxGreece

PoluxGreece

iPH Elite Poster

• 3.100 μηνύματα
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 13/06/2013 - 17:24

μολις την περασα με register udid 62 εφαρμογες εχω δεν κρασαρη καμια.ολα ειναι κομπλε.

#315   Researcher

Researcher

iPH Hero

• 3.615 μηνύματα

Δημοσίευση 13/06/2013 - 17:34

κατεβασα το iOS 7 (beta 1) απο το site των evad3rs για το 4s αλλα το αρχειο ειναι σε ".dmg" και οταν παταω shift+update δεν μου το εμφανιζει σαν επιλογη..

Το αρχείο που χρειάζεσαι είναι μέσα στο dmg. Πρέπει να ανοίξεις το dmg. Ψάξε στο YouTube.

παιδια εχει διαφορα αν περασω το ιος 7 με dev account απο το να το περασω χωρις ?

Όχι, αλλά αν το κλειδώσει το τζάμπα update η Appel στη beta 2, θα χρειαστείς account μετά για να αναβαθμίσεις!

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 15

0 μέλη, 15 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες