Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 10 ψήφοι

iOS 7. Εγκατάσταση και πιθανά προβλήματα

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
2788 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#406   huskyaris

huskyaris

iPH newbie

• 74 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 14/06/2013 - 15:33

Και εμενα το κανει αυτο σε iPhone 4s!!!
Και κάποιες στιγμές που έχω πατήσει δυο φορές το home button για να δώ ποιες εφαρμογές ειναι ανοιχτές , εχει κάνει restart μόνο του το κινητό !!!
Επίσης η μπαταρία κατεβαίνει παρά πολυ γρήγορα !!!

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#407   gpigis

gpigis

iPH newbie

• 35 μηνύματα

Δημοσίευση 14/06/2013 - 15:55

Παιδια καλησπερα το εκανα και γω update σε ios7 αποτελεσμα κολουσε και εκανε κάποιες επανεκινησσεις απο μονο του , αποτελεσμα αφου το εκανα 2 φορες downgrade σε 6.1.3 κολλησε στο activation screen και ζήταγε να του δωσω λογαριασμο icloud για να ενεργοποιηθεί ακομα και το 6.1.3 τελικα δεν δουλευε με το icloud το δικο μου και εμεινε , ειναι ακομα δηλαδη κολλημενο εκει .
Μίλησα με την apple και μου ειπανε οτι είναι ενα απο τα νεα μετρα ασφαλειας του ios 7 δηλαδη να κανει activation μονο με icloud .
προσπαθησα να μιλησω με τους developers στην ιρλανδια που μου εδωσε τηλεφωνο η apple hellas αλλα και εκει δεν βρικα ακρη
αποτελεσμα ειμαι χωρισ τηλεφωνο.

#408   Marios092

Marios092

iPH Addict

• 773 μηνύματα
  • Twitter:@Marios092
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 7 Plus
  • GameCenter:marios92

Δημοσίευση 14/06/2013 - 16:32

δεν νομιζω να ξερει κανεις φιλε μου ,το ρωταω κ γω απο την πρωτη μερα αλλα τιποτα, μονο αν παιζει το σκαιπ κ το φαιςτιμε...τεσπα, μακαρι να μας κανει καποιος επισημη ενημερωση αλλιως θελει χρονο να παρακολουθεις φορα του εξωτερικου...:/

To νέο iOS 7 beta 1 θα λήξει στις 24 Ιουλίου και ώρα 12 το μεσημέρι, μετά αναβαθμίζουμε στην beta 2.
Σε περίπτωση που δεν αναβαθμίσουμε, η συσκευή δεν ανοίγει;
Όσοι κάνανε την αναβάθμιση χωρίς dev account UIUD, μπορούν να συνδέσουν στo iTunes και να βάλουν κανονικά την beta 2 ή το iOS 6.1.4 και πως, μόνο με αρχείο .ipsw; Είναι κάποια ερωτήματα που ενδιαφέρουν πολλούς φίλους του iphonehellas.

Ευχαριστώ.

Άμα δεν το έχεις κάνει μέσο Apple Developer Account τίποτα δεν ειναι σίγουρο !
Μάλλον για αυτό δεν απάντησε ποτέ κανείς!
Άμα θέλετε να είναι όλα οκ iOS 6
Τα beta δεν ειναι για αυτούς που τα θέλουν όλα να τρέχουν οκ!
Φιλικά πάντα....

#409   iosif__one

iosif__one

iPH newbie

• 81 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6
  • Tablet:iPad Air

Δημοσίευση 14/06/2013 - 16:33

Αν και διαβασα και τις 28 σελίδες, έχω ακόμα απορίες. Ξερω ότι δε πρεπει να βάλω την 7 αλλά.... Λοιπόν, για iPhone 5, χωρις registered UDID, με shift+update, όταν και εαν ανοίξει, θα βαλει τις φωτογραφίες μου; (το αλμπουμ καμερας περιλαμβανεται στο αντιγραφο του icloud). Ακόμα επειδή καποια στιγμή θα λήξει και δε ξέρουμε τι θα γίνει τότε ή αν θέλω να του κάνω restore στην 6.1.4, πώς θα το κάνω, αφού θα έχει δημιουργίσει αντίγραφο στην 7. Ή αυτό δεν εχει σημασία; Να του κάνω αλλο ένα αντιγραφο στο iTunes για να είμαι σίγουρος; Όταν έρθει η ώρα του restore, μπορόυμε να επιλέξουμε πιο αντίγραφο βάζουμε; Με όλη αυτή την ασχετοσύνη δε θα έπρεπε καν να συζητάω την αναβάθμιση...... αλλά.....
Ευχαριστώ.

#410   Cher0uvim

Cher0uvim

iPH newbie

• 36 μηνύματα
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Κινητό: iPhone 6S

Δημοσίευση 14/06/2013 - 16:34

Να κανω μια ερωτηση?για να γυρισω στο 6.1.3 πως θα το κανω? που θα το βρω να το κατεβασω για να το επιλεξω?γιατι εχω τη beta7.παταω restore και μου ζηταει να κλεισω το find my iphone το εχω κανει αλλα παλι το ιδιο μου λεει και δε μπορω να γυρισω παλι πισω :/ καμια ιδεα?

Τελευταία επεξεργασία από: Cher0uvim, 14/06/2013 - 16:40

#411   Kmphotographer

Kmphotographer

iPH Member

• 239 μηνύματα

Δημοσίευση 14/06/2013 - 16:40

+10000000000000
ελα ντε, εχουν το wifi κουμπι κ οχι το 3G, λες κ αν ανοιγοκλεινεις το wifi κερδιζεις κατι, ενω με το κουμπι των δεδομενων χανεις/κερδιζεις...τι να πω, τελικα δεν ειναι κ τοσο εξυπνοι εκει στην αππλε...:/

Δεν υπάρχει και δεν θα υπάρξει ποτέ toggle για το 3G σε Official apple iOS... Είναι πιο έξυπνοι από όσο νομίζεις... Θεωρούν ότι αγοράζοντας το τηλέφωνό σου αγοράζεις και σύνδεση με χρήση δεδομένων. Σε περίπτωση που το χάσεις εννοείτε πως το χάνεις με το 3G ανοιχτό και φυσικά κλειδωμένο με passcode (αν εσύ δεν το κλειδώνεις με passcode την πάτησες). Αν λοιπον σου έδινε την δυνατότητα να κλείσεις το 3G από την lockscreen δεν θα το έβρισκες ποτέ στο iCloud.

Ουσιαστικά σε προστατεύουν και εσύ τους βρίζεις κι όλας...

#412   ipgpi

ipgpi

iPH Contributor

• 1.631 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max

Δημοσίευση 14/06/2013 - 16:45

Παιδια καλησπερα το εκανα και γω update σε ios7 αποτελεσμα κολουσε και εκανε κάποιες επανεκινησσεις απο μονο του , αποτελεσμα αφου το εκανα 2 φορες downgrade σε 6.1.3 κολλησε στο activation screen και ζήταγε να του δωσω λογαριασμο icloud για να ενεργοποιηθεί ακομα και το 6.1.3 τελικα δεν δουλευε με το icloud το δικο μου και εμεινε , ειναι ακομα δηλαδη κολλημενο εκει .
Μίλησα με την apple και μου ειπανε οτι είναι ενα απο τα νεα μετρα ασφαλειας του ios 7 δηλαδη να κανει activation μονο με icloud .
προσπαθησα να μιλησω με τους developers στην ιρλανδια που μου εδωσε τηλεφωνο η apple hellas αλλα και εκει δεν βρικα ακρη
αποτελεσμα ειμαι χωρισ τηλεφωνο.

do that my friend...;)

http://www.redmondpi..._medium=twitter

#413   ipgpi

ipgpi

iPH Contributor

• 1.631 μηνύματα

Δημοσίευση 14/06/2013 - 16:47

Δεν υπάρχει και δεν θα υπάρξει ποτέ toggle για το 3G σε Official apple iOS... Είναι πιο έξυπνοι από όσο νομίζεις... Θεωρούν ότι αγοράζοντας το τηλέφωνό σου αγοράζεις και σύνδεση με χρήση δεδομένων. Σε περίπτωση που το χάσεις εννοείτε πως το χάνεις με το 3G ανοιχτό και φυσικά κλειδωμένο με passcode (αν εσύ δεν το κλειδώνεις με passcode την πάτησες). Αν λοιπον σου έδινε την δυνατότητα να κλείσεις το 3G από την lockscreen δεν θα το έβρισκες ποτέ στο iCloud.

Ουσιαστικά σε προστατεύουν και εσύ τους βρίζεις κι όλας...

τωρα ξυνεις πληγες αλλα εχει χαρη...
λοιπον, ας φτιαξουν πρωτα οι παπαρες το να μην μπορει να γινεται απενεργοποιηση ΧΩΡΙ΅να ζηταει εστω να βαζεις τον κωδικο της οθονης κλειδωματος, γιατι με το που στο κλεβει ο αλλος το 1ο που κανει ειναι να το σβησει τελειως κ οχι να ψαχνει μεσα μενου να κλεισει τα δεδομενα...οποτε αυτο που λες δεν παιζει φιλε σορρυ...;)

Οπως επισης ας ζηταει να κανεις εισαγωγη του παλιαου aplle ID ακομα κ μετα απο DFU...δεν καταλαβινω γιατι δεν το χει κανει ηδη τοσα χρονια, λες κ την συμφαιρει να κλεβονται τα κινητα....τι να πεις...
εξαλλου εχει τοσεσ ερωτησεις ασφαλειας κ παπαριες για να ανακτησεις κωδικους κ appleID οποτε το επιχειρημα να τα ξεχασεις δεν λεει...ουτε το επιχειρημα οτι αν το πουλησεις σε αλλον δεν θα μπορει να το ανοιξει γιατι πολυ απλα του το παραδιδεις ξεκλειδωμενο μετα απο DFU που του κανεις κ θετει νεο appleID η βαζει το δικο του...οποτε μη μου λες οτι ειναι εξυπνοι...ασε...καλα γατακια ειναι..

Τελευταία επεξεργασία από: ipgpi, 14/06/2013 - 16:50

#414   Cher0uvim

Cher0uvim

iPH newbie

• 36 μηνύματα

Δημοσίευση 14/06/2013 - 16:53

ενω βαζω το σωστο password για το icloud μου λεει οτι δεν ειναι σωστο και δε μπορω να κλεισω το find my iphone για να παω στην 6,1,3. τι να κανω?

#415   ipgpi

ipgpi

iPH Contributor

• 1.631 μηνύματα

Δημοσίευση 14/06/2013 - 16:54

ενω βαζω το σωστο password για το icloud μου λεει οτι δεν ειναι σωστο και δε μπορω να κλεισω το find my iphone για να παω στην 6,1,3. τι να κανω?

DFU αφου εχεις κατεβασει την 6.13 manually πρωτα...δες λ εδω αν δεν ξερεις πως...

#416   giorgos1966

giorgos1966

iPH Addict

• 638 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο

Δημοσίευση 14/06/2013 - 16:57

Παιδια στο ios 7 οταν με καλει καποιος, πως το ρυθμιζω να εχω την επιλογη που ειχα στο ios 6,δηλαδη της αποριψης κλησης....οτι δεν αντιστοιχει σε συνδρομιτη το νουμερο η δεν υπαρχει σημα;Αυτο εβγαινε μπροστα στην οθονη.

#417   Cher0uvim

Cher0uvim

iPH newbie

• 36 μηνύματα

Δημοσίευση 14/06/2013 - 17:13

DFU αφου εχεις κατεβασει την 6.13 manually πρωτα...δες λ εδω αν δεν ξερεις πως...

δε μπαινει σε dfu το εχω συνδεδεμενο το κλεινω το ανοιγω πατωντασ και τα δυο και απλα ανοιγει κανονικα και ζηταει το passcode μου το οποιο και βαζω και φτου κ απο την αρχη

#418   sakis697

sakis697

iPH Hero

• 3.974 μηνύματα
  • Twitter:@sakis3112
  • Κινητό: iPhone XS
  • Tablet:iPad Pro 3rd gen + 4G
  • GameCenter:RED-BLUE BLUR 12

Δημοσίευση 14/06/2013 - 17:22

δε μπαινει σε dfu το εχω συνδεδεμενο το κλεινω το ανοιγω πατωντασ και τα δυο και απλα ανοιγει κανονικα και ζηταει το passcode μου το οποιο και βαζω και φτου κ απο την αρχη

Το εχεις συνδεδεμενο στο iTunes πατας και τα δυο κουμπια και μολις βγει το μηλο αφηνεις το power button?

Μια φορά Εύζων, για πάντα Εύζων! 

#419   Kmphotographer

Kmphotographer

iPH Member

• 239 μηνύματα

Δημοσίευση 14/06/2013 - 17:22

τωρα ξυνεις πληγες αλλα εχει χαρη...
λοιπον, ας φτιαξουν πρωτα οι παπαρες το να μην μπορει να γινεται απενεργοποιηση ΧΩΡΙ΅να ζηταει εστω να βαζεις τον κωδικο της οθονης κλειδωματος, γιατι με το που στο κλεβει ο αλλος το 1ο που κανει ειναι να το σβησει τελειως κ οχι να ψαχνει μεσα μενου να κλεισει τα δεδομενα...οποτε αυτο που λες δεν παιζει φιλε σορρυ...;)

Οπως επισης ας ζηταει να κανεις εισαγωγη του παλιαου aplle ID ακομα κ μετα απο DFU...δεν καταλαβινω γιατι δεν το χει κανει ηδη τοσα χρονια, λες κ την συμφαιρει να κλεβονται τα κινητα....τι να πεις...
εξαλλου εχει τοσεσ ερωτησεις ασφαλειας κ παπαριες για να ανακτησεις κωδικους κ appleID οποτε το επιχειρημα να τα ξεχασεις δεν λεει...ουτε το επιχειρημα οτι αν το πουλησεις σε αλλον δεν θα μπορει να το ανοιξει γιατι πολυ απλα του το παραδιδεις ξεκλειδωμενο μετα απο DFU που του κανεις κ θετει νεο appleID η βαζει το δικο του...οποτε μη μου λες οτι ειναι εξυπνοι...ασε...καλα γατακια ειναι..

Έχεις δίκιο εν μέρη... Σίγουρα το πρώτο πράγμα που θα κάνει είναι να το κλείσει... Κάποια στιγμή λοιπόν, είτε το πουλήσει είτε το κρατήσει για την πάρτη του το κινητό θα ανοίξει και θα δώσει στίγμα. Επιμένω λοιπόν ότι αν σου έδινε την δυνατότητα να το κλείσεις στην lockscreen δεν θα το έβρισκες ποτέ ακόμα και αν κάποια στιγμή ανοίξει το τηλέφωνό σου.

Ακόμα και αν προσπαθήσεις να το κάνεις restore αν είναι κλειδωμένο με passcode, δεν γίνεται restore αν δεν του βάλεις το passcode. Φυσικά, αν το βρει κάποιος που ξέρει και το βάλει σε DFU, τότε το έχασες για πάντα δυστυχώς...

Δεν μπορεις να τους βρίζεις όμως γιατί γιατί αυτό που θέλεις δεν έχει λογική.

#420   Cher0uvim

Cher0uvim

iPH newbie

• 36 μηνύματα

Δημοσίευση 14/06/2013 - 17:30

Το εχεις συνδεδεμενο στο iTunes πατας και τα δυο κουμπια και μολις βγει το μηλο αφηνεις το power button?

οκ εγω το εκανα λαθος ολα οκ κανει αποκατασταση απο back up :) ωραιο το ios7 αλλα επειδη θελω να εχω το μηλο μου ησυχο το εβαλα το ειδα και παω παλι στο παλιο μεχρι την επισημη κυκλοφορεια ! ευχαριστω παρα πολυ για τη βοηθεια

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 10

0 μέλη, 10 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες