Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 10 ψήφοι

iOS 7. Εγκατάσταση και πιθανά προβλήματα

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
2788 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#421   sakis697

sakis697

iPH Hero

• 3.974 μηνύματα
  • Twitter:@sakis3112
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone XS
  • Tablet:iPad Pro 3rd gen + 4G
  • GameCenter:RED-BLUE BLUR 12

Δημοσίευση 14/06/2013 - 17:33

οκ εγω το εκανα λαθος ολα οκ κανει αποκατασταση απο back up :) ωραιο το ios7 αλλα επειδη θελω να εχω το μηλο μου ησυχο το εβαλα το ειδα και παω παλι στο παλιο μεχρι την επισημη κυκλοφορεια ! ευχαριστω παρα πολυ για τη βοηθεια

Ναι το καταλαβα εσυ εκανες Hard Reset! Oλα καλα λοιπον!

Μια φορά Εύζων, για πάντα Εύζων! 

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#422   ckostikas

ckostikas

iPH User

• 126 μηνύματα

Δημοσίευση 14/06/2013 - 17:56

Ζητάω ειλικρινά συγνώμη απο όσους θιχτούν αλλά είναι 28 άσκοπες σελίδες! Δηλαδή καλύτερα να μη την έβγαζαν την beta για το κοινό!

Και εμενα το κανει αυτο σε iPhone 4s!!!
Και κάποιες στιγμές που έχω πατήσει δυο φορές το home button για να δώ ποιες εφαρμογές ειναι ανοιχτές , εχει κάνει restart μόνο του το κινητό !!!
Επίσης η μπαταρία κατεβαίνει παρά πολυ γρήγορα !!!

Και σε μένα το κάνει αυτό σε iphone 5!Ουάου!!Να βρεθούμε καμία μέρα να τα βάλουμε να κάνουν παρέα , να τα πούμε και εμείς σαν γονείς ρε αδερφέ...αχχχχχχ τα χρυσά μου!

Αν και διαβασα και τις 28 σελίδες, έχω ακόμα απορίες. Ξερω ότι δε πρεπει να βάλω την 7 αλλά.... Λοιπόν, για iPhone 5, χωρις registered UDID, με shift+update, όταν και εαν ανοίξει, θα βαλει τις φωτογραφίες μου; (το αλμπουμ καμερας περιλαμβανεται στο αντιγραφο του icloud). Ακόμα επειδή καποια στιγμή θα λήξει και δε ξέρουμε τι θα γίνει τότε ή αν θέλω να του κάνω restore στην 6.1.4, πώς θα το κάνω, αφού θα έχει δημιουργίσει αντίγραφο στην 7. Ή αυτό δεν εχει σημασία; Να του κάνω αλλο ένα αντιγραφο στο iTunes για να είμαι σίγουρος; Όταν έρθει η ώρα του restore, μπορόυμε να επιλέξουμε πιο αντίγραφο βάζουμε; Με όλη αυτή την ασχετοσύνη δε θα έπρεπε καν να συζητάω την αναβάθμιση...... αλλά.....
Ευχαριστώ.

Για να μη γίνουν οι σελίδες του thread απο 28-->124815138 και επειδή είσαι και παιδί με αυτογνωσία καλύτερα να μη τη βάλεις. Αν πάλι επιμένεις ένα έχω να πω: google is your friend!

Να κανω μια ερωτηση?για να γυρισω στο 6.1.3 πως θα το κανω? που θα το βρω να το κατεβασω για να το επιλεξω?γιατι εχω τη beta7.παταω restore και μου ζηταει να κλεισω το find my iphone το εχω κανει αλλα παλι το ιδιο μου λεει και δε μπορω να γυρισω παλι πισω :/ καμια ιδεα?

3 πράγματα έχω να πω στο μείζων πρόβλημα σου και ελπίζω οτι θα σου λύσω όλες σου τις απορείες
α) Google is your friend
β) http://www.evad3rs.n...nks-how-to.html κάτω κάτω στο "How To Download iOS 7 Download Beta:"
γ) Αν έχουν πρόβλημα τα αγγλικά σου (σ.σ. ΑΥΤΟ ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΟΣΤ) http://www.amazon.co...reek dictionary

λογικα πρεπει να εχετε απαντησει πιο πανω, αλλα θα ξανακανω την ερωτηση.
παταω ενημερωση λογισμικου και μου λεει οτι η 6.1.4 ειναι η πιο πρσφατη.
Τι δεν κανω καλά?
Το προσπαθησα και μεσω iTunes!!!

Ορίστε φίλε μου! http://www.evad3rs.n...er-account.html

Ισχύει και το άρθρο γ της παραπάνω παράθεσης για οποιοδήποτε απορία!

Παιδιά ο καιρός δεν φαίνεται στο notification center;

Στο δικό μου φαίνεται μια χαρά αλλά εγώ έχω iphone 5 και δεν έχω dev acc οπότε είναι ο συνδυασμός που μου δίνει εμένα αυτό το αποτέλεσμα από οτι φαίνεται :wacko:

Αυτο το thread έχει καταντήσει χειρότερο και απο το cydia merge list...

Useful tips (http://translate.goo.../el/useful tips) : a) Use GOOGLE
B) Το φόρουμ έχει αναζήτηση , είναι πάνω τέρμα δεξιά ένα κουτάκι - πλαίσιο που γράφει μέσα αναζήτηση
c) Αμα δεν γνωρίζεται τι κάνετε στο τηλέφωνο σας και πως να το επαναφέρετε ΜΗ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ , θα γίνει ζημιά και δεν σας
καλύπτει καμία εγγύηση και κανένας νόμος .Η apple δεν είναι υποχρεωμένη να σας παρέχει τεχνική υποστίριξη

Φιλικά πάντα Χρήστος

#423   ipgpi

ipgpi

iPH Contributor

• 1.631 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad Air

Δημοσίευση 14/06/2013 - 18:11

Έχεις δίκιο εν μέρη... Σίγουρα το πρώτο πράγμα που θα κάνει είναι να το κλείσει... Κάποια στιγμή λοιπόν, είτε το πουλήσει είτε το κρατήσει για την πάρτη του το κινητό θα ανοίξει και θα δώσει στίγμα. Επιμένω λοιπόν ότι αν σου έδινε την δυνατότητα να το κλείσεις στην lockscreen δεν θα το έβρισκες ποτέ ακόμα και αν κάποια στιγμή ανοίξει το τηλέφωνό σου.

Ακόμα και αν προσπαθήσεις να το κάνεις restore αν είναι κλειδωμένο με passcode, δεν γίνεται restore αν δεν του βάλεις το passcode. Φυσικά, αν το βρει κάποιος που ξέρει και το βάλει σε DFU, τότε το έχασες για πάντα δυστυχώς...

Δεν μπορεις να τους βρίζεις όμως γιατί γιατί αυτό που θέλεις δεν έχει λογική.

καλα αστο εισαι αλλου, δεν με καταλαβες, αν το ανοιξει μετα απο ρεστορε προφανως θα εχει μπει με το δικο του appleid οποτε το find my iophone δεν θα σου δειξει τιποτα εσενα...τεσπα, δεν βριζω κανεναν φιλε μου, απλα αν θελουν να λενε οτι εφτιαξαν αντικλεπτικη προστασια ας το κανουν σωστα, οχι τσαπατσουλιες, εδω κανουν θαυματα δεν μπορω να πιστεψω οτι δεν μπορουν, απλα δεν θελουν και οι λογοι ειναι πολλοι κ οχι της παρουσης...

#424   polakis

polakis

iPH Contributor

• 1.673 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο

Δημοσίευση 14/06/2013 - 18:16

Παιδια ολα καλα κι ωραια αλλα το βαλατε στον ηλιο; Δεν φαινεται τιποτα σε νορμαλ φωτεινοτητα!!!!! Μονο στο τερμα φωτεινοτητα φαινεται αλλα και παλι οχι ικανοποιητικα! Απαραδεκτο!!! Ελπιζω να το διορθωσουν...

#425   gpigis

gpigis

iPH newbie

• 35 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 14/06/2013 - 18:23

Καλησπερα και παλι το προβλημα παραμενει , και μενα μου ελεγε να βγαλω το find my iphone το εκανα και με καποιο αλλο icloud εχει υπογραψει και δεν μπαινει με τιποτε παραμενει κολλημενο στο icloud account ??
Δοκιμασα Restore σε 6.1.3 το κανει κανονικα αλλα οταν ενεργοποιω το τηλεφωνο για πρωτη φορα κολλαει στο ICLOUD

#426   ckostikas

ckostikas

iPH User

• 126 μηνύματα

Δημοσίευση 14/06/2013 - 18:28

Καλησπερα και παλι το προβλημα παραμενει , και μενα μου ελεγε να βγαλω το find my iphone το εκανα και με καποιο αλλο icloud εχει υπογραψει και δεν μπαινει με τιποτε παραμενει κολλημενο στο icloud account ??
Δοκιμασα Restore σε 6.1.3 το κανει κανονικα αλλα οταν ενεργοποιω το τηλεφωνο για πρωτη φορα κολλαει στο ICLOUD

Δοκιμασε αλλαγη του pass αν δεν δουλεψει ανέβα παλι στην 7 και δοκιμασε απο εκει απενεργοποιωντας το κλείδωμα και ξανα downgrade

ΜΗΠΩΣ εβαλες άλλο acc πχ απο US store για ενεργοποίηση του iradio??

Τελευταία επεξεργασία από: ckostikas, 14/06/2013 - 18:32

#427   gpigis

gpigis

iPH newbie

• 35 μηνύματα

Δημοσίευση 14/06/2013 - 18:32

Δοκιμασε αλλαγη του pass αν δεν δουλεψει ανέβα παλι στην 7 και δοκιμασε απο εκει απενεργοποιωντας το κλείδωμα και ξανα downgrade

Τιποτε φιλε και στην 7 να το δοκιμασω κανει και κολλαει παλι εκει που ζηταει icloud αυτο μαλλον εχει να κανει με το ipsw που κατεβασα μαλλον επο εκει το κλεισαν η εδωσαν το icloud το δικο τουσ με αποτελεσμα να κολαεει το κινητο μου .

#428   ckostikas

ckostikas

iPH User

• 126 μηνύματα

Δημοσίευση 14/06/2013 - 18:35

Δε το κατέβασες απο evad3rs???

#429   gpigis

gpigis

iPH newbie

• 35 μηνύματα

Δημοσίευση 14/06/2013 - 18:40

Δε το κατέβασες απο evad3rs???

οχι απο εκει ξεκιναει η μ@λακια απο gdeluxe κατεβασα και μαλλον αυτοι την εκαναν

#430   ipgpi

ipgpi

iPH Contributor

• 1.631 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad Air

Δημοσίευση 14/06/2013 - 18:50

οχι απο εκει ξεκιναει η μ@λακια απο gdeluxe κατεβασα και μαλλον αυτοι την εκαναν

κατσε γιατι κατι δεν μου κολλαει, το εκανες DFU??? τι σχεση εχουν αυτοι, εκτος κ αν κατεβασες το ιος6 απο αυτους κ δεν εβαλες το γνησιο...

#431   Researcher

Researcher

iPH Hero

• 3.615 μηνύματα

Δημοσίευση 14/06/2013 - 19:16

Παιδια καλησπερα το εκανα και γω update σε ios7 αποτελεσμα κολουσε και εκανε κάποιες επανεκινησσεις απο μονο του , αποτελεσμα αφου το εκανα 2 φορες downgrade σε 6.1.3 κολλησε στο activation screen και ζήταγε να του δωσω λογαριασμο icloud για να ενεργοποιηθεί ακομα και το 6.1.3 τελικα δεν δουλευε με το icloud το δικο μου και εμεινε , ειναι ακομα δηλαδη κολλημενο εκει .
Μίλησα με την apple και μου ειπανε οτι είναι ενα απο τα νεα μετρα ασφαλειας του ios 7 δηλαδη να κανει activation μονο με icloud .
προσπαθησα να μιλησω με τους developers στην ιρλανδια που μου εδωσε τηλεφωνο η apple hellas αλλα και εκει δεν βρικα ακρη
αποτελεσμα ειμαι χωρισ τηλεφωνο.

Πώς τα κατάφερες;;; Χαχαχα! Βάλε το iCloud σου ρε φίλε. Πού είναι το θέμα;

#432   gpigis

gpigis

iPH newbie

• 35 μηνύματα

Δημοσίευση 14/06/2013 - 19:17

κατσε γιατι κατι δεν μου κολλαει, το εκανες DFU??? τι σχεση εχουν αυτοι, εκτος κ αν κατεβασες το ιος6 απο αυτους κ δεν εβαλες το γνησιο...

εχει γινει με dfu και ολεσ η αναβαθμισεις η restore σε ολεσ τισ περιπτωσεις ξεκιναει ρωταει χωρα , γλωσσα , και wifi να κανει ενεργοποιηση τιποτε αλλο και πλεον εκει κολλαει , δεν ρωταει ουτε τρεχουσεσ τοποθεσιες , ουτε αν ειναι νεο τηλεφωνο η αν κανει backup απο καποιο αλλο τιποτε , ειμαι χωρις τηλεφωνο 2 μερες και φοβαμαι μην βγει και αχρηστο

#433   gpigis

gpigis

iPH newbie

• 35 μηνύματα

Δημοσίευση 14/06/2013 - 19:18

Πώς τα κατάφερες;;; Χαχαχα! Βάλε το iCloud σου ρε φίλε. Πού είναι το θέμα;

δεν ειναι το icloud μου φιλαρακο αν ηταη θα το εβαζα :) δεν ειμασται και τοσο ασχετοι

#434   Researcher

Researcher

iPH Hero

• 3.615 μηνύματα

Δημοσίευση 14/06/2013 - 19:22

δεν ειναι το icloud μου φιλαρακο αν ηταη θα το εβαζα :) δεν ειμασται και τοσο ασχετοι

Και ποιανού iCloud είναι τη συσκευή σου;

#435   gpigis

gpigis

iPH newbie

• 35 μηνύματα

Δημοσίευση 14/06/2013 - 19:25

Και ποιανού iCloud είναι τη συσκευή σου;

εδω σε θελω τι μ@λ@κια εγινε οεεεοοοοοο ????

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 7

0 μέλη, 7 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες